reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
roxy - i tak trzymać, ja też staram się nie zdziadzieć ;-) piatka

monika1977- wiesz co ja tez mam kochana babcię , na całe szczeście jeszcze zyje i Maja tez jest jej oczkiem w głowie :-)

Wiecie, ja chciałam miec dziecko w wieku 21 Iat. Niestety a moż stety nie mogłam zajsc w ciąże. Z perspektywy czasu wiem,ze wyszło mi to na dobre aIe iIe łez wyIałam to tyIko ja wiem.

barmanka79- o ty............ wredotko, też ci będę tak utrudniać :growl:
mi tam nie zależy na ilości postów :-p:-p:-p tylko na jakości :-D:-D:-D

Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum:sorry2::-D
haha dobre :-D:-D:-D:-D
znaczy - nie to że z ciebie się śmieję :no:tylko z powiedzonka :tak:

Wy też macie takie wrażenie ?
nooo dokładnie :tak::tak:

Babci która żyła widziała Mikołaja raz na oczy w jego trzyIetnim zyciu. W ogóIe dowiedziała sie o nim jak miał rok. Czujecie jak fajne towarzystwo.
smutne :-:)-:)-( ale jak to ktoś kiedyś powiedział - są rodziny i rodziny :sorry2:

Babci która żyła widziała Mikołaja raz na oczy w jego trzyIetnim zyciu. W ogóIe dowiedziała sie o nim jak miał rok. Czujecie jak fajne towarzystwo.

Monika mój własny ojciec wnuczkę widzi tylko wtedy gdy pojedziemy do mojej mamy bo mieszkają na tym samym podwórku:wściekła/y: a o tym, że mała jest dowiedział się od obcych ludzi

reklama
barmanka79- jakas aluzja :confused:
skądże :-p:-D

monika, rozumiem że ten drugi wnuczek jest w wieku Mikołaja?

jeśli chodzi o moich teściów czy mamę to za bardzo nie mają z kim porównać, bo najmłodsze dziecko ma 5 lat :-D więc nie ma do czego/kogo porównać :tak:
tylko śmieszy mnie moja ciocia (mamy siostra), jej córka w UK urodziła córeczkę, no i jak byliśmy na święta to też były hasła typu "bo NAdusia to to czy tamto" :sorry2:
a ja szybko skrzydełka podcięłam mówiąc - a skąd ciocia może wiedzieć, jak Nadusia w UK a ty tutaj? wiesz tylko to co ci córka powie, a Anka (jej córka) ma bujną wyobraźnię
:cool2::cool2::cool2::cool2:
ciocia już do końca naszego pobytu głosu w danym temacie nie zawarła :no::-D:-D

Do góry