reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ale takiej babci jak moja to nie życzę żadnej z was.....
chcesz się zamienić na moją? moja dla wszystkich wokoło jest miła tylko nie dla mnie... usłyczałam od niej w życiu wiele przykrych słów i wiele razy przez nią płakałam... jak w końcu się jej postawiłam i zaczęłam ją totalnie olewać to ona chyba w końcu zrozumiała, że nie jestm idiotką, która da sobą pomiatać przez całe życie... tylko, że teraz ona zgrywa zbolała babcię i ze mnie robi wredną wnuczkę, która nie chce się kontaktować... a najśmieszniejsze jest to, że teraz mieszkamy 3 minuty od siebie... i ona jeszze ani razu u nas nie była i nie mam najmniejszego zamiaru jej zapraszać. a Nataszę ostatni raz widziała we wrześniu. w ogóle to ją 4 razy w życiu widziała...

Wiesz...ja myślałam że jak będe już po 30-tce to bede już taka poważna...i wogóle a tu du..:-D
Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum:sorry2::-D
eee tam! u Ciebie i z tyłu i z przodu i w głowie liceum:tak:

marzena80- jeny przepraszam kochana, mam nadzieję, że mi wybaczysz, tak mnie zauroczyła ta Majeczka, że nie zauwazyła.
PRZEPRASZAM :-):-)
wybaczam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiesz co? No nie wiem :sorry2:
Łapię się na tym, że jak do Ciebie piszę lub Ciebie czytam to zawsze mam wrażenie że rozmawiam z dziewczyną w moim wieku bądź młodszą :-)
Już dawno nie widziałam Twojego zdjęcia, ale też wtedy wydawało mi się że mam do czynienia z 20-stką ... no i chyba styl pisania masz raczej młodzieżowy niż "dorosły" :tak:
Wy też macie takie wrażenie ?

moniqsan- ja też mam takie wrażenie ;-)

moniq ankzoc nie jesteście same ;-)
:-D:-D:-D
Fakt...z wyglądu nikt mi nie daje latek tyle ile mam:tak: Cieszy mnie to...nie powiem:tak:
Wiecie...my mamy takie towarzystwo,ześwirowane:tak: niekiedy młodsze...no i wogóle jesteśmy szaleni i porąbani:-D;-)
Oj to nie chciałybyście poznać moich koleżanek z pracy,40-letnie a zachowują sie jakby miały po 20 lat:tak:
Ale z drugiej strony...mam umiar,staram się rozgraniczyć co i kiedy....ale z Wami czuje się swobodnie i myśle że nie macie mi tego za złe;-):-)

Moja babci była super kobitką. Mikołaj był dIa niej oczkiem w głowie. Umarła jak Tomus miał miesiac. Widziała go raz aIe już wtedy nie było z nia kontaktu.Dziadkowie Sławka nie żyja. Babci która żyła widziała Mikołaja raz na oczy w jego trzyIetnim zyciu. W ogóIe dowiedziała sie o nim jak miał rok. Czujecie jak fajne towarzystwo.

Moniq i dowiedzialaś się w końcu o co chodzi z tą łapką przy Twoim poście? Bo też ją zauważyłam i zaciekawiło mnie to...

reklama
Do góry