reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
barmanka79- o ty............ wredotko, też ci będę tak utrudniać :growl:

moniqsan- dziekuję, ty chyba jedyna mi pogratulowałas 3 tysieczniaka buziol muaaaaaa

Kasica...no głupio wyszło z tym wyjazdem...mam nadzieje że zobaczysz się z mamą:tak:
Z mamą mam zamiar sie zobaczyć, najprędzej jutro tam pojedziemy

Kasica, nie zazdroszczę tych przejść z wyjazdem. Ciężko Twojej babci dogodzić :sorry2:

kasica, ehhh babcie to dziwne stworzenia, jakbyś nie zrobiła to zawsze nie jest po ich myśli :sorry2:

Ale takiej babci jak moja to nie życzę żadnej z was.....

Przyszła mi paczka z mlekiem dla małej bo w tej dziurze w żadnym sklepie ani aptece nie ma bebiko HA :oo2:

Ankzoc,Aneteczko torcik dIa waszych szkrabuIców

Aniu,gratuIuje 3000posta.

Moje dziecko wyje od 7 rano,nawet teraz siedzi na koIanach i miałczy.

roxy- mam nadzieję, że wybaczysz mi te mój wybryk :-p
:tak::tak::tak::-)

Roxy nie wiem dlaczego, ale ja mam cały czas wrażenie, że Ty jesteś bardzo młodą osóbką :sorry2: No ale to chyba dobrze?
Ale dlaczego:confused::confused::confused:
Wiesz...ja myślałam że jak będe już po 30-tce to bede już taka poważna...i wogóle a tu du..:-D
Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum:sorry2::-D

A własnie to zeżarło mi posta:wściekła/y: coś mi ten komputer posłuszeństwa ostatnio odmawia:baffled:
Miłego dnia dziewczyny...my za niedługo do lekarza:shocked2:

marzena80- jeny przepraszam kochana, mam nadzieję, że mi wybaczysz, tak mnie zauroczyła ta Majeczka, że nie zauwazyła.
PRZEPRASZAM :-):-)

Ale dlaczego:confused::confused::confused:
Wiesz...ja myślałam że jak będe już po 30-tce to bede już taka poważna...i wogóle a tu du..:-D
Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum:sorry2::-D

Wiesz co? No nie wiem :sorry2:
Łapię się na tym, że jak do Ciebie piszę lub Ciebie czytam to zawsze mam wrażenie że rozmawiam z dziewczyną w moim wieku bądź młodszą :-)
Już dawno nie widziałam Twojego zdjęcia, ale też wtedy wydawało mi się że mam do czynienia z 20-stką ... no i chyba styl pisania masz raczej młodzieżowy niż "dorosły" :tak:
Wy też macie takie wrażenie ?

reklama
Do góry