reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Emenemsie, jednak jesteś! Jednak M nie zaciągnął Cię do sypialni :-p:-p:-p

No to w koncu będziesz mialą takie oklepane czy te ekstrawaganckie figurki na tym torcie?

A w ogóle muszą być figurki? :sorry2:
Mnie się takie torty bardzo podobają…

Załączniki

• 1-white-orchid-wedding-cake.jpg
    1-white-orchid-wedding-cake.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 24
  • 2kd0ad005ae6.jpg
    2kd0ad005ae6.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 24
  • 2757021844_6ff2b1e75a.jpg
    2757021844_6ff2b1e75a.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 24
  • cake253.jpg
    cake253.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 25
  • wedding cake 0309a.jpg
    wedding cake 0309a.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 24
  • wedding_cake_white_ribbons.jpg
    wedding_cake_white_ribbons.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 26
  • wedding-cake.jpg
    wedding-cake.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 53
  • z1879836X.jpg
    z1879836X.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Witajcie kochane mamusie, tak więc korzystając z okazji witam się jako pierwsza i piszę mojego 3 tysiecznego posta :-):-):-):-) , w związku z tym, iż moje dziecko ma swoje małe świeto 8 m-cy, chciałam zadedykować tego pościka dla niuni z intencją o przespanie nocek :-D:-D:-D i oczywiście dla was kochane mamusie, za ten wspaniały czas, który spedziłam z wami :-), za wszystkie wasze głupotki które piszecie :-p, za kłótnie :-pi pomoc........

Buziolki kochane muaaaaaaaaaaaaaa :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Witam z rana:-):-)

Dla Ankzoc i Majeczki wszystkiego co najlepsze z okazji ukończenia 8 miesiąca
tort5.jpg

ale to jak...babcia nie chce byście do niej przyjechali czy jak?:sorry2::dry:
barmanko weź ją zrozum, raz jej źle że nie przyjeżdżamy, potem rzuca sie bo chcemy przyjechać... ach szkoda gadać..... ona wolałaby abyśmy przyjechali i za chwile pojechali a jechać skoro świt i wracać po nocy nam sie nie podoba , a moja mama wylatuje w niedziele do Szwecji i chcieliśmy się z nią zobaczyć..... albo pojedziemy jutro koło południa, albo wcale.........
w ogóle to mała pokasłuje raczej kicha i mam zprzeczne uczucia co do tego wyjazdu

Confi nie zazdroszcze szefa imbecyla, licze że już taka sytuacja sie nie trafi

m&m's ślicznusia figurka

A ja mam problem z mała... ale to w odpowiednim dziale.... mykam sie ubrać bo jeszcze w piżamie :-p a potem muszę wygrzebać rzeczy do ramki i zobaczyć czego mi brak

Miłego dzionka

barmanka79- tak poproszę :-) i nie udało ci się mnie wyprzedzić, napisałam swojego 3 tyś. posta hahahahah:evil:

moniqsan- kochana poszłam spać ;-), żeby mnie nie korciło napisanie kolejnego posta :-D

roxy- mam nadzieję, że wybaczysz mi te mój wybryk :-p

confi- Kochana czytała o twoich opiniach o filmie, super ja też bym chciała zobaczyc, Duzo zdróweczka dla Ciebie i Damianka aaa i zyczę wytrwałości i cirpliwości podczas pobytu T.

kasica- dziekujemy :-):-):-)

marzena80- dziekujemy, o jaka Maja

ANETECZKO MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA WAS KOCHANI

Załączniki

• Flash-Mac-queen-cake--18-.jpg
    Flash-Mac-queen-cake--18-.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 19
Witajcie kobietki:-)
U nas dzisiaj nocka przespana,huurraaa:tak:;-)

Moniqsan.Aga....Wy to macie romantycznych mężów:tak:...u nas to dawno tak nie było....ale z takim stażem to nie dziwota:no: ale może trzeba coś też odświeżyć:baffled:
Aaaa Moniq odpaliłam filmiki....boskie:tak:Lili jest świetna:tak:....co do głosu M to się nie wypowiem bo kiedyś P skasował głos w laptopie(przez przypadek) i jeszcze nie mamy:baffled: Ale uśmiałam się z komentarzy dziewczyn:tak::-D

Confi....oj to faktycznie masz nie za ciekawie w pracy...zimno i ten cały gwar:sorry2:
No i nie zazdroszcze szefa imbecyla...jak ktoś to trafnie określił:tak:

M&m,s...figurka na tort słodka...gołąbki są takie romantyczne:tak:
A torty Moniq są wypasione na maxa-super:tak:

Kasica...no głupio wyszło z tym wyjazdem...mam nadzieje że zobaczysz się z mamą:tak:

Majeczko...Ankzoc....Wszystkiego Najlepszego z okazji Ukończenia 8 Miesiąca...buzii ode mnie i Nadusi
204bc04c0006f56249d0edc0

Ostatnia edycja:
melduje się :tak:
ledwo co na ślepia patrzę :zawstydzona/y: mój kochany synek zrobił nam pobudkę o 7 :wściekła/y::wściekła/y: miałam jeszcze słodką nadzieję że po mleczku pójdzie spać dalej ale gdzie tam.. :sorry2: chciałam go trochę oszukać i nawrzucałam mu do łóżeczka mnóstwo zabawek... może na 5-10 min się zajął :-( i zaczął szkudzić :cool2: no to nie miałam wyjścia jak się ubrać, ubrać jego i przyjść na dywanik :dry::dry:
teraz spijam inkę (bo mam nadzieję że za godzinkę może jeszcze wskoczę pod kołderkę :-p) i szykuje sobie owsiankę :tak:

kasica, ehhh babcie to dziwne stworzenia, jakbyś nie zrobiła to zawsze nie jest po ich myśli :sorry2:

ankzoc, ty się tak nie ciesz, bo to swoje 3tyś przemówienie będziesz pisać jeszcze raz :-p:evil:

aneteczka, ankzoc, wszystkiego najlepszego dla waszych słodkich dzieciaczków. moc całusków i uścisków od cioci barmanki i Marcelka mua :****

Ankzoc - anque :-D:-D:-D
Kochana, gratuluję 3tys posta :tak:
Majuniu - dużo zdrówka, dziecęcej radości i zdobywania szybko nowych umiejętności. Buuuuuziaczek

Kasica, nie zazdroszczę tych przejść z wyjazdem. Ciężko Twojej babci dogodzić :sorry2:

Roxy nie wiem dlaczego, ale ja mam cały czas wrażenie, że Ty jesteś bardzo młodą osóbką :sorry2: No ale to chyba dobrze?

reklama
Do góry