reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Ej, bo ci faceci to chyba tak z przekory robią ...
Jakoś mojemu to nie przeszkadza :sorry2:
No ale .... nie wiem czy to dobrze. Może Twój robi to dlatego że chce jak najwięcej czasu spędzać z Tobą :confused: A skoro mój mi pozwala, to ... :baffled:

no własnie - trafilaś!!!
a ja po ostatnich akcjach (jak mi pies zjadł kabel, i niedawna przykra aferka) zrozumiałam, że po prostu za dużo mnie przed kompem i w wirtualnym zyciu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Rozumiem Kobietki, które spedzaja wieczory bez swoich M...ale ja swojego mam codziennie u boku, i ... wybieralam BB :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
no własnie - trafilaś!!!
a ja po ostatnich akcjach (jak mi pies zjadł kabel, i niedawna przykra aferka) zrozumiałam, że po prostu za dużo mnie przed kompem i w wirtualnym zyciu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Rozumiem Kobietki, które spedzaja wieczory bez swoich M...ale ja swojego mam codziennie u boku, i ... wybieralam BB :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No właśnie ... ja też sobie czasami pluję w brodę.
No ale, ja mam M co dwa tygodnie non stop przez dwa tygodnie ... i tak to sobie głupio tłumaczę :sorry2:

no i wszechpanujące allegro :tak:

Właśnie!
Allegro
Czy którejś M kupował na allegro kiedyś nożyki do golarki (Gillette konkretnie). Dziś chciałam kupić, bo są tańsze ... ale .... jakoś podejrzanie za tanie :confused: (już znalazłam info o chińskich podróbkach .... no ale chyba nie wszyscy mają podróbki)
W zasadzie to powinnam w szerszym gronie o to zapytać :tak:

M już wraca :-)

A to to jest nawet w naszych kłótniach wykorzystywane:

"a dziewczyny mówią że Ty taki anioł ... "
hahahaha jakoś mnie nie zdziwiło ,że to wykorzystałaś...Bestyjo (nie mylić z naszą adminką) :-p

no własnie - trafilaś!!!
dlatego tak czasem znikam. Szkoda mi tego czasu na siedzenie na dupie, Juz mówiłam wcześniej ,że kocham Was jak siostry ale pomieszkać tez trzeba ;-)

dokładnie :-D

"już na forum będziesz wstawiać?" :-D

Jak robię zdjęcie jakiegoś żarcia to już nawet nic nie mówi (tylko patrzy z ironią w oku)
o tak taaaak....aż czasem boje się robić zdjęcia :-D:-D:-D
o tak - jak nie BB to NK, hahahha -zawsze można sie o coś przyczepic :-D:-D:-D no i wszechpanujące allegro :tak:
no wstyd przyznac ale u mnie ostatnio facebook króluje :zawstydzona/y:

no dobra, to tak na dobranoc pokażę Wam moje wielkie dziecko:-):-):-), hehhehe (właśnie zrzucalam fotki na pulpit) - jutro wstawie wiecej...ale te 2 już teraz pokaże :szok::-D
Jagoda z babcią (mamą M)

Załączniki

• DSC03420.jpg
    DSC03420.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC03421.jpg
    DSC03421.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Właśnie!
Allegro
Czy którejś M kupował na allegro kiedyś nożyki do golarki (Gillette konkretnie). Dziś chciałam kupić, bo są tańsze ... ale .... jakoś podejrzanie za tanie :confused: (już znalazłam info o chińskich podróbkach .... no ale chyba nie wszyscy mają podróbki)
W zasadzie to powinnam w szerszym gronie o to zapytać :tak:

M już wraca :-)

O nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Właśnie ujrzałam M w drzwiach .................. z zieloną reklamówką z zawartością w dłoni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ad.1) nie pomogę. Ja kupuje od znajomego co przywozi rożne rzeczy z Niemiec (od spozywki, po rollkable)

ad.2) to sie bedzie dzialo ;-)

Do góry