reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ej, bo ci faceci to chyba tak z przekory robią ...
Jakoś mojemu to nie przeszkadza :sorry2:
No ale .... nie wiem czy to dobrze. Może Twój robi to dlatego że chce jak najwięcej czasu spędzać z Tobą :confused: A skoro mój mi pozwala, to ... :baffled:

no własnie - trafilaś!!!
a ja po ostatnich akcjach (jak mi pies zjadł kabel, i niedawna przykra aferka) zrozumiałam, że po prostu za dużo mnie przed kompem i w wirtualnym zyciu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Rozumiem Kobietki, które spedzaja wieczory bez swoich M...ale ja swojego mam codziennie u boku, i ... wybieralam BB :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
no własnie - trafilaś!!!
a ja po ostatnich akcjach (jak mi pies zjadł kabel, i niedawna przykra aferka) zrozumiałam, że po prostu za dużo mnie przed kompem i w wirtualnym zyciu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Rozumiem Kobietki, które spedzaja wieczory bez swoich M...ale ja swojego mam codziennie u boku, i ... wybieralam BB :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No właśnie ... ja też sobie czasami pluję w brodę.
No ale, ja mam M co dwa tygodnie non stop przez dwa tygodnie ... i tak to sobie głupio tłumaczę :sorry2:

no i wszechpanujące allegro :tak:

Właśnie!
Allegro
Czy którejś M kupował na allegro kiedyś nożyki do golarki (Gillette konkretnie). Dziś chciałam kupić, bo są tańsze ... ale .... jakoś podejrzanie za tanie :confused: (już znalazłam info o chińskich podróbkach .... no ale chyba nie wszyscy mają podróbki)
W zasadzie to powinnam w szerszym gronie o to zapytać :tak:

M już wraca :-)

A to to jest nawet w naszych kłótniach wykorzystywane:

"a dziewczyny mówią że Ty taki anioł ... "
hahahaha jakoś mnie nie zdziwiło ,że to wykorzystałaś...Bestyjo (nie mylić z naszą adminką) :-p

no własnie - trafilaś!!!
dlatego tak czasem znikam. Szkoda mi tego czasu na siedzenie na dupie, Juz mówiłam wcześniej ,że kocham Was jak siostry ale pomieszkać tez trzeba ;-)

dokładnie :-D

"już na forum będziesz wstawiać?" :-D

Jak robię zdjęcie jakiegoś żarcia to już nawet nic nie mówi (tylko patrzy z ironią w oku)
o tak taaaak....aż czasem boje się robić zdjęcia :-D:-D:-D
o tak - jak nie BB to NK, hahahha -zawsze można sie o coś przyczepic :-D:-D:-D no i wszechpanujące allegro :tak:
no wstyd przyznac ale u mnie ostatnio facebook króluje :zawstydzona/y:

no dobra, to tak na dobranoc pokażę Wam moje wielkie dziecko:-):-):-), hehhehe (właśnie zrzucalam fotki na pulpit) - jutro wstawie wiecej...ale te 2 już teraz pokaże :szok::-D
Jagoda z babcią (mamą M)

Załączniki

• DSC03420.jpg
    DSC03420.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC03421.jpg
    DSC03421.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Właśnie!
Allegro
Czy którejś M kupował na allegro kiedyś nożyki do golarki (Gillette konkretnie). Dziś chciałam kupić, bo są tańsze ... ale .... jakoś podejrzanie za tanie :confused: (już znalazłam info o chińskich podróbkach .... no ale chyba nie wszyscy mają podróbki)
W zasadzie to powinnam w szerszym gronie o to zapytać :tak:

M już wraca :-)

O nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Właśnie ujrzałam M w drzwiach .................. z zieloną reklamówką z zawartością w dłoni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ad.1) nie pomogę. Ja kupuje od znajomego co przywozi rożne rzeczy z Niemiec (od spozywki, po rollkable)

ad.2) to sie bedzie dzialo ;-)

Do góry