ooooo - super :-):-):-) DZIĘKI :-):-):-)
no zobaczymy jak to sie wszystko ułoży... poki co bardzo sie boje...
Nie bój się tylko obmyślaj dla majówek przyjęcie na otwarcie firmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooooo - super :-):-):-) DZIĘKI :-):-):-)
no zobaczymy jak to sie wszystko ułoży... poki co bardzo sie boje...
Tam znowu uzależnienie ... a on to co? za kumplami nie tęskni?
nie bo ma ich na co dzień w pracy ;-)Tam znowu uzależnienie ... a on to co? za kumplami nie tęskni?
hihihihihi ja jak u nas coś sie wydarzy to zaraz słyszę..."na forum napisz"Moniq - obawiam się, że tylko Twój M łaskawie patrzy na BB...
moj codziennie urzadza mi afery przed snem... a jak wieczorem mam wyłączonegokompa, i po cos zblizam się w jego kierunku slysze odtre "ZAPOMNIJ!!!"
Moniq - obawiam się, że tylko Twój M łaskawie patrzy na BB...
moj codziennie urzadza mi afery przed snem... a jak wieczorem mam wyłączonegokompa, i po cos zblizam się w jego kierunku slysze odtre "ZAPOMNIJ!!!"
hihihihihi ja jak u nas coś sie wydarzy to zaraz słyszę..."na forum napisz"
hihihihihi ja jak u nas coś sie wydarzy to zaraz słyszę..."na forum napisz"
dobra dobra ...ty juz sobie nie wkręcajEj, bo ci faceci to chyba tak z przekory robią ...
Jakoś mojemu to nie przeszkadza
No ale .... nie wiem czy to dobrze. Może Twój robi to dlatego że chce jak najwięcej czasu spędzać z Tobą A skoro mój mi pozwala, to ...
o tak - dokladnie!!! Pare razy popelnił ten tekst, hahhaha
A u mnie: "z forum to wiesz?" :-)
dobra dobra ...ty juz sobie nie wkręcaj
Twój M to jakiś anioł ;-)