reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ja towiem - dlatego nie komentowałam :-p:tak:
;-)

podziel się -pleaseeeeeeeeeee
już piszę...musicie wejść w ustawienia i tam kliknąć edycję opcji
w drugiej dużej ramce od góry "opcje wyświetlania tematów" są takie mniejsze ramki...w trzeciej od góry zaznaczacie by wyświetlało 40 postów na stronę a nie 10 czy ile tam ( nie pamiętam) a tym sposobem zamiast 10 stron jest 4 lub 3. I czytać wygodniej :tak:

reklama

kurcze - a ja w tym tygodniu popołudniami bede opracowywała swoj biznes plan, 26.01 M idzie na konferencje zwiazana z zalożeniemfirmy, itp... takze chyba zdecydowalismy sie na cos "swojego" :tak:
oooo, no to trzymam kciuki za powodzenie
Może nam się przydasz przy budowie domu? Da się zdalnie prowadzić waszą "działkę" ? Oczywiście nie mam na myśli sponsoringu (to tak na marginesie, żebyś się od razu nie zniechęciła)

Moniq a weź ją po prostu cieplej ubierz. Damian też się odkrywa do dziś...nie umie spac pod przykryciem. Ja mu zakładam ciepłego pajaca na to jeszcze skarpetki i jest git.

I chyba będę tak robić :sorry2:
A nawet robiłam ... Ale ona tak nienawidzi ubierania (ciepłego pajaca mam jednego), bo musiałabym jej zakładać body+pajac ... ale chyba trzeba będzie :sorry2:

oooo, no to trzymam kciuki za powodzenie
Może nam się przydasz przy budowie domu? Da się zdalnie prowadzić waszą "działkę" ? Oczywiście nie mam na myśli sponsoringu (to tak na marginesie, żebyś się od razu nie zniechęciła)

ooooo - super :-):-):-) DZIĘKI :-):-):-)
no zobaczymy jak to sie wszystko ułoży... poki co bardzo sie boje... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I chyba będę tak robić :sorry2:
A nawet robiłam ... Ale ona tak nienawidzi ubierania (ciepłego pajaca mam jednego), bo musiałabym jej zakładać body+pajac ... ale chyba trzeba będzie :sorry2:
to lepsze rozwiązanie niż ganianie jej z kołderką. Zobaczysz...przywyknie i będzie spokojniej spała. Damian śpi jak zabity całą noc jak mu cieplutko :tak:

;-)

już piszę...musicie wejść w ustawienia i tam kliknąć edycję opcji
w drugiej dużej ramce od góry "opcje wyświetlania tematów" są takie mniejsze ramki...w trzeciej od góry zaznaczacie by wyświetlało 40 postów na stronę a nie 10 czy ile tam ( nie pamiętam) a tym sposobem zamiast 10 stron jest 4 lub 3. I czytać wygodniej :tak:

Jużem myślała że masz jakiś boski sposób na skrócenie postów :-p
Ja to nawet kiedyś chciałam zrobić, ale obawiałam się jak to będzie jak ktoś powie :strona 3280 a ja będę to miała na 1630? :sorry2:

reklama
Jużem myślała że masz jakiś boski sposób na skrócenie postów :-p
Ja to nawet kiedyś chciałam zrobić, ale obawiałam się jak to będzie jak ktoś powie :strona 3280 a ja będę to miała na 1630? :sorry2:
ale to nic nie szkodzi...bo własciwe numery widać bez logowania. Mnie to nie przeszkadza. Nigdy nie miałam problemów z odnalezieniem jakiegoś posta

Do góry