reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Madziu gniewać się na ciebie no co ty :-) życzę wam w końcu pozbycia się chorubska i zaglądaj w miare możliwości Pozdrawiam
Aga no to się siotra z M załatwili :no: a przy okazji i was zamkneli ale to dla waszego dobra powiedzmy :baffled:

reklama
Witajcie:-)

My już w domku,wczoraj udało sie wyjechać:-D sylwester sie udał....było bardzo sympatycznie i bardzoooo alkoholowo:zawstydzona/y::-D
Moje dziecko oszalało.....to chyba ten kryzys....krzyków i marudzenia nie ma końca:baffled: no i chyba mamy zęba...tzn. pod palcem czuć....jak stukam łyżeczką to słychać:-D...no ale nie widać:baffled::-D

Paula powodzenia u lekarza..... zdróweczka życze:tak::-)

Florencjo....oj tak mi przykro z powodu Twojej córeczki,co za pech:-( bidulka...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.Dużo siły Tobie życze a dla Moniki zdrówka:tak:

Aga_km...no sytuacje to masz nie za ciekawą w domku....uważajcie na siebie:blink:

Ja też poprosze streszczenie.... M&m,s...pleaseee;-):sorry2:

Witam w ten piękny dzień.
Frekwencja z Nowym Rokiem spadła chyba o 70%:baffled:.Myślałam ,że znów będę nadrabiać z 50 stron a tu marne 9:no:.
Florencjo-Szkoda mi tej twojej córci.Jak ona się czuje bo zauważyłam,że pisałaś jeszcze przed operacją?Mam nadzieje,że trochę lepiej:sorry2:
Mmatysia,miaIam zapytac jak Fifi? Biegunka sie skończyIa? My mieIismy 7 dni-masakra.
Dziękuję,że pytasz.Filip już dobrze,właśnie wylizuje podłogę jęzorem a potem jeszcze pewnie zrobi froterkę śpiochami :-D:-D:-D
U nas silna biegunka(po kilkanaście pampersów na dzień) trwała 5 dni a potem zastosowałam sie do twoich rad-zrobiłam mu dietę bez mleczną i doszedł do siebie(ogromny buziak dla Ciebie,kochana :-)).Lekarka nadal uparcie twierdzi,ze to przez zęby:baffled:.

mamomatysia - Egipt - rewelka!!! Zyczę Wam aby cała Rodzinka wyruszyla w komplecie i ... było suuuuuper!!!
Dziękujemy:-),ja tez mam nadzieje,ze Nowy Rok przegonił pecha:happy2:.
Roxy-Dobrze,ze udało się wam wydostać z zasypanych regionów.Wczoraj nawet mówiłam przyjaciółce, że was zasypało.
Znikam bo Filip znowu dorwał kabel i próbuje z nim uciec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Mam nadzieje,że wieczorkiem będzie nas więcej.

allaa - urlop ojcowski, w 2010 roku w wymiarze 1 tygodnia (7dni) przysługuje tatusiom do ukończenia przez pociechę 12 miesiąca życia i to jest jedyny warunek. wniosek należy złożyć co najmniej 7 dni przed wnioskowaną datą rozpoczęcia takiego urlopu, załączyć skrócony odpis aktu urodzenia oraz oświadczenie, że zasiłek macierzyński z tytułu urlopu ojcowskiego nie był wcześniej pobrany i tyle:-).

Sama podsunęłam pomysł mężowi, jest w końcu na wypowiedzeniu do końca stycznia więc co tam więcej wolnego.

Witam,

Paula - jestem ciekawa co lekarz stwierdził, oby nic poważnego.
Florencja - jak córcia po operacji?????
Roxy - super święta!!! Cieszę się, żeś cała i zdrowa i zadowolona:-).

agakm - osz w mordę:baffled:, toście załatwieni w komplecie, rodzinne - kilkupokoleniowe chorowanie, zakupy na telefon???:shocked2:. Trzymam kciukasy za zdrówko.

m@dz1@ - pisz kiedy możesz, nawet parę zdań kliknij co by wiedzieć żeście cali :).

Spóznione ale szczere:tak::tak::tak: życzenia dla 8 miesięczniaków
Gabrysiu
Filipku
Kamilku
STO LAT dla Was dzieciaczki,muuuaaa

Mamstud,jak tam Twoje migdałki...daj znać co lekarz powiedział:-)

Mamamatysia...z tym wydostaniem to był nie lada problem....ale wszystko się dobrze skończyło....no i w zasadzie to była taka Noworoczna przygoda:-D:-D:-D

Bohaciefko...może ja też mojego P na taki urlop wyśle...ale nie wiem czy moge jak jestem na wychowawczym...raczej nie:-(

Dziewczyny...gdzie piszemy życzenia ....na tym wątku czy na życzeniowym?????

Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy i wsparcie a bedzie potrzebne,bo niestety Monika ma tak skomplikowane to zlamanie ze bedzie musiala lezec 5tyg. w szpitalu unieruchomiona na wyciagu.Bylismy dzisiaj u niej placze z bolu jest glodna chce jej sie pic a nic nie moze tak mi jej szkoda jestem bezsilna nie wiem jak mam ulzyc wlasnemu dziecku:-(

Ale gapa ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Patusiu...Wszystkiego Dobrego dla Emilki...z okazji ukończenia 8 miesiąca:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochaniutkie.
Pamietam,ze kiedys przy rannej kawce kIikaIysmy a teraz to pustki nawet wieczorem:-(.
Mmatysia a wyszIy Fifiemu zęby po tej biegunce?:-D
Mojemu Tomkowi jakoś nie:baffled:.
Roxy,dobrze,ze juz dotarIas do domku. Jak w ogóIe masz na imie bo jakos nie pamietam aIbo nie pisaIas:sorry2:

Do góry