reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Moja Gaba juz o 21 była przygotowana do snu: po kolacji, myciu i czytaniu. Teraz od 1h łazi i obija sie po katach: nie chce spać więc powiedziałam to trudno: śpij na podłodze i póki co ją lekceważe, zobaczymy co bedzie jutro;-). Bo schemat ten sam, metodę naturalnych konsekwencji chce wykorzystać i siła do łóżka nie zaciągać.

a ja idę do lodówki po karmi:-)

reklama
nadrobiłam wczorajszy dzień i noc.

Spóxnione życzonka dla maluchów:

Zofik AgI - z okazji ukonczenia 7 m-cy: wszystkiego dobrego, owocowego i apetycznie pachnącego.
Z okazji 8 m-cy Emilka Patusi i Nati Pauli: miękkich kątów, ciepłej podłogi dla stópek i dużej przestrzeni do raczkowania.

m@dz1@ - dobrze, ze u Ciebie dobrze:-). szybkiej naprawy neta. martiłyśmy się długą nieobecnością, nie rób tego więcej bo kobieca wyobraźnia zaraz czarne scenariusze podsuwa.

Kochane jestem tylko na chwile, weszłam zobaczyć co z Moniką Florencji

ale przy okazji muszę coś skomentować:-p:-p:-p
kobieca wyobraźnia zaraz czarne scenariusze podsuwa.
no w przypadku Tsariny to kobieca wyobraźnia raczej białe scenariusze podsuwa :-D:-D:-D:-D;-);-);-) ( ja ciągle się śmieje jak sobie przypomnę jej radę dla mamstud, mamstud przepraszam ale musiałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::*)

hej, znów.
Florencja przykro z powdu fatlnie zakończonego kuligu.

mamstud, gratulację wytrwałości!! Zaczyna się chyba przejaśniać na froncie.

Kasia gdzieś się podziała?!

bohaciefka Andrzej też czasem wystawia na próbę moją cierpliwość ale się nie daję :-)

Florenca och, przykro mi z powodu córki!! Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Trzymaj się kochana

malinka Ty złośliwa istoto!!! :-) A propos jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że mnie nie wyśmieje tak jak Wy :-)

monika ej no, nie idź!!

m&m's chyba się przejaśnia ale lepiej nie zapeszać...

reklama
Do góry