Nie wiem...może my,bo niby coś dzwoni ale nic nie widaćCzy jest jeszcze ktoś kto nie ma zębów? Wychodzi na to,że tyIko my![]()
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem...może my,bo niby coś dzwoni ale nic nie widaćCzy jest jeszcze ktoś kto nie ma zębów? Wychodzi na to,że tyIko my![]()
Ja niestety nie mogłam wczoraj z Wami posiedziec... Mój M przechodzi jakis kryzys osobliwości... I normalnie wymiękam przy próbach jego zrozumienia...![]()
allaa - urlop ojcowski, w 2010 roku w wymiarze 1 tygodnia (7dni) przysługuje tatusiom do ukończenia przez pociechę 12 miesiąca życia i to jest jedyny warunek. wniosek należy złożyć co najmniej 7 dni przed wnioskowaną datą rozpoczęcia takiego urlopu, załączyć skrócony odpis aktu urodzenia oraz oświadczenie, że zasiłek macierzyński z tytułu urlopu ojcowskiego nie był wcześniej pobrany i tyle:-).
Sama podsunęłam pomysł mężowi, jest w końcu na wypowiedzeniu do końca stycznia więc co tam więcej wolnego.
Czy jest jeszcze ktoś kto nie ma zębów? Wychodzi na to,że tyIko my![]()