reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Helllołłłł Dziewczynki:-):-):-)!!!

Pobudka!!!
jestem w nie małym szoku, że żadna tu jeszcze z rana nie zajrzała....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja niestety nie mogłam wczoraj z Wami posiedziec... Mój M przechodzi jakis kryzys osobliwości... I normalnie wymiękam przy próbach jego zrozumienia...:dry:

Paula - trzymam kciuki za Ciebie i Twoje zdrówko. Angielska służba zdrowia jest z całą pewnością lepsza od naszej - wiec jestes w dobrych rękach:tak::happy2:

a teraz lecę nadrabiać Waszą wczorajszą wenę :-p

nadrobiłam:-)

florencjo - jak się dzisiaj czuje Twoja Córeczka? Jak Ty sobie dajesz rade - wierzę, że wszystko będzie dobrze...życzę Ci duzo sil, wytrwałości, a dla Monisi - jak najmniej bolesnej rekonwalescencji. Przesylam buziaki i cieple fluidy w Waszym kierunku

mamstud - daj znać co z tymi plamkami:happy2:. Mam nadzieję, ze żadna angina, czy cóś podobnego Cię nie dopadło. Bo poza martini (broń Boże nie potępiam :-D- bo przecież odkazić trzeba było;-):tak:) to nie robilaś żadnych płukanek??

Witam dziewczyny ojojo ale mnie nie było...
Chciałam na wstępie bardzo wam podziękować za pamięć Aga i Mamamatysia bardzo miło że napisałyście
Teraz postaram się zaglądać częściej przynajmniej raz dziennie postaram się być
Nawet nie wiem czy zabierać się za nadrabianie bo chyba będe miała z 200 stron myśle że z czasem się wdroże wybaczcie że nie będę czytać wszystkiego ale nie mam na to czasu
U nas ok Kamilek ma chyba kryzys 8 miesiąca bo tak daje w kość jak nigdy żeboli dalej nie ma masakra....
Choroba cały czas po nas łazi Kamilek kaszle ale już mniej
Mam nadzieje że u was ok Pozdrawiam was wszystkie mam nadzieje że nie będziecie na mnie złe że tak ni z gruchy ni z pietruchy pisze

reklama
no co Ty madziu - na Ciebie nigdy!!!
zaglądaj do Nas kiedy możesz - a m&m's z pewnością zrobi Ci streszczenie tych zaległych stron... Zresztą i tu i na wątku xxx często takowe się pojawiają:tak::tak::tak: jak cos to na priv Ci cos wrzucimy;-):tak::-)

ciesze sie, ze u Was w miare ok... Kryzysu nie zazdroszcze... no i tego katarku tez... Zdrówka Wam zyczę!!!
A co Twojego znikania - mam telefon do Ciebie i nie zawaham się go w razie czego uzyc ;-):tak::tak::tak:

Ja i Jaga siedzimy zamkniete w czterech scianach.. Moja siostra jest ratowniczką medyczną, pracuje w dwóch szpitalach (w jednym jeździ do wypadków, a w drugim siedzi na Izbie Przyjęć).. no i oczywiście przyniosla z sobą anginę ropną, a dzisiaj lekarz zdiagnozował u niej szkarlatynę:szok::szok::szok:. Jej M tez już jest na L4 - niby grypa... No a że oboje stołują się u moich Rodziców, wiec zmuszona jestem siedziec w naszym mieszkanku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry