mamamatysia
Fanka BB :)
A jak myslisz???A M dycha, właśnie wstał i robi sobie jeść. Ciekawe co bedzie w nocy robił???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak myslisz???A M dycha, właśnie wstał i robi sobie jeść. Ciekawe co bedzie w nocy robił???
jak to co??? Będzie jadłA jak myslisz???
Głodnemu chleb na myślijak to co??? Będzie jadł
a ja się pożegnam kobitki...Młody sie obudził.
papa kochane
Z bezsenności będzie się do żony dobierał;-) a żona będzie chciała tylko wtulić główę w miękką poduchę i odpłynąć w ramiona słodkiego snu:-).A jak myslisz???
Aguś Ty to zawsze masz dobre słowo dla każdego, kochana jesteś, wiesz?mamstud - Podobnie miałam z Gabą, wyła pobudki co 30 min, pluła modyfikowanym mlekiem, krzyk (cyc odstawiony z dnia na dzień po 7 miesiącach karmienia). Ale pewnego wieczoru (po takim krzykliwym tygodniu i regularnym podawaniu mieszanki) wypiła butlę ciurkiem i przespała caluśką noc po raz pierwszy w życiu (a ja budziłam się aby sprawdzić czy Gaba oddycha). Cierpliwość!!! Nie tak łatwo zrezygnować ze słodkiego nałogu (Ciebie ciągnie do papieroska a Gabę do mlecznego cycusia i przytulania) - to wielka zmiana dla Gaby i jest teraz zdezorientowana, musi mieć czas na przyswojenie innego mleczka, nowego sposobu karmienia i przytulania podczas jedzenia - to moment kiedy w małej główce zaczyna świtać małą iskierką, że mama i ja to nie jedno ciało. Trzymam kciuki. A może niech M karmi butlą to Gabie będzie łatwiej ją zaakceptować, Ty pachniesz mlekiem więc Gaba dostaje furii jak je czuje i nie dostaje.