reklama
bohaciefka
Fanka BB :)
AgA - w papierach twojej siostry nie ma czyli lista obecności nie podpisana, w karcie pracy zaznaczony dzień wolny. Siostra wykonała polecenie przełożonego wiec jakby być bardzo dokładnym to ma nadgodziny. Poza tym korzystanie z komórki nie jest wystarczającym powodem rozwiązania umowy (tylko w przypadku umowy na czas określony powyżej 6 m-cy z klauzulą o możliwości wcześniejszego rozwiązania można rozwiązań bez podawania przyczyny rozwiązania więc możesz się uśmiechnąć nie tak i wylecieć). A siostra umowę na czas określony, próbny, na zastępstwo, nie określony??? W tej sytuacji to kierowniczka powinna wyjaśnić sytuację. dużo zależy od rodzaju zawartej umowy. daj znać.
i słusznie..prawidłowa reakcja przyjaciółki z sieci :-)Confi witaj! Tęskniłam za Tobą :-) Pojechałam....oj bo mnie wkurzyła, że monikę mi tu denerwuje :-)
ja tez za Wami tęskniłam
bohaciefka
Paula - to Ty idź do lekarza, jak mocno boli to jest nie tak jak powinno być, nie lekceważ bo zemści się później!!!!Hej mamusie kochane...
marzenko - no witaj juz sie martwilam o ciebie... oj dzialo sie wczoraj z M co??? tu nie zagladalas oj klaps...a ja czekalam...no tych nowych watkow troszke sie narobilo...oj
aga - gratki....
jola - no koniecznie czekam na Ciebie....
OJ a ja mialam straszna noc malinka budzila sie co chwile przez te zebole... wstala ok 23.00 jak z wami pisalam i zasnela dopiero o 2.20 szok... myslalam ze wyjde z siebie... co chwile do pokoju... a ranow stala o 8.00 ale ja bylam wykonczona po nocy i nie moglam sie ruszyc...
A i jeszcze dzis sie rozryczalam...bo od 2 tygodni strasznie bola mnie biodra a 3 dzien wzgorek lonowy doprowadza do szalu a dzis wyczolam gozka w lewej pachwinie SZOK...kuzwa jak nie urok to sraczka... nie moge chodzic a jestem sama do 4 stycznia...oj mowie ja to zawsze cos mam....
mamamatysia - no ja wlasnie czekam na oficjalne otwarcie AA...wieczorkiem z winkiem....
patusia - hehehe dobre 3 watek...to tam sie bedzie dzialo...
bohaciefka
Dobry wieczór Confi:-).
bohaciefka
Ja tak przeskakuję bo nadrabiam. A Gaba siedzi obok bo nie może zasnąć. Tylko M twardo śpi, chyba sprawdzę czy dycha.
witaj Kochana ;-)Dobry wieczór Confi:-).
Ja tak przeskakuję bo nadrabiam. A Gaba siedzi obok bo nie może zasnąć. Tylko M twardo śpi, chyba sprawdzę czy dycha.
tiaaa faceci...dlaczego mają najgłębszy i najmocniejszy sen jak sa potrzebni
achhh no i wszystkiego naj z okazji rocznicy
bohaciefka
mamstud, confi - dziękuję za życzonka rocznicowe:-)
A M dycha, właśnie wstał i robi sobie jeść. Ciekawe co bedzie w nocy robił???
A M dycha, właśnie wstał i robi sobie jeść. Ciekawe co bedzie w nocy robił???
reklama
mamamatysia
no ja tez chce!!!
no ty zgubilas 2,5 kilo ja od 2 miesiecy nic a chce te wiszace 4...
Tak w 6 dni ale nie chciałabyś chudnąć w takiej sytuacji jak ja,wierz mi
A gdzie ty masz te wiszące.Bo na zdjęciach to laseczka jak się patrzy.
Następna z urojona nadwagą???
Ostatnia edycja: