tsarina
MamaPower!
nie no małpy przebrzydłe, teraz się z moich plamek będą nabijać przez miesiąc! :-)
już przestaje... wybacz, Czcigodna Matko Dwojga Dzieci...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no małpy przebrzydłe, teraz się z moich plamek będą nabijać przez miesiąc! :-)
No to zaraz i Ciebie położy;-);-);-) ale spać nie da:-);-):-);-)ja tylko pomóc chciałam...
a ja jestem, ale nie wiem jak długo, mąż mi chyba chce plamki zrobić, ale nie tam, gdzie ma mamstud swoje (chorobowe oczywiście)
mąż położył dziecko spać! Nawet nie zauwazyłam kiedy...
no! i żeby mi to było ostatni raz! :-)już przestaje... wybacz, Czcigodna Matko Dwojga Dzieci...
no! i żeby mi to było ostatni raz! :-)
Wywalić obie tzn. siostrę i kierowniczkę???????Bohaciefko Ty jestes mądra kobitka powiedz mi cos bo moja siostra boi sie ze straci prace:
A wiec pracuje w sklepie odziezowym i jest zakaz rozmawiania w trakcie pracy z kom. wogóle nie wolno miec na sklepie.
Wczoraj miała dzien wolny, ale poniewaz jedna z jej kolezanek z pracy jest fryzjerka z zawodu pojechała do sklepu i ta na zapleczu ja uczesała na sylwka. Potem poszła na zaplecze jej kierowniczka tez sie czesac a moja Siostre poprosiła by staneła na sklepie. No i moja Siostra stała przy kasie (ludzi podobno było 2 szt ogladało ciuchy) i rozmawiała przez kom i wszedł najwazniejszy Szef sieci sklepów (przyjechał z krakowa ) wpadł na zaplecze - nie chciał nawet gadac tylko darł sie i wypadł.
No i teraz pytanie moze je wywalic no ale moja Siostra miała dzien wolny, tylko ze nikogo nie było na sklepie i Ona przy tej kasie...
No i laska sie strasznie martwi.
No a wogole to chłopak zabrał ja na Bal Sylwestrowy do Władysławowa i ona teraz wraca sama PKSem bo jutro do pracy a On został tam ze swoim towarzystwem....czaicie...juz jej napisałam co o nim mysle ...co za kutafon
Jakby mi M. tak zrobił to bym ubiła
Nie piłam ale zamierzam nabyć bo jestem herbacianą maniaczką i lubie ekstremalne doznania(podobno niezłego kopa daje).Zdecyduje się chyba na zestawik dla dwojga;-).Dobrej nocy Kochane! Siła "większa" wzywa...
a i mam tylko pytanie, przeczytam odp dopiero jutro, czy któraś z Was piła yerba Mate? Czy tykwa i bombilla są konieczne? bo mąż zasmakował i chce kupić cały zestaw...
Buziaki Ślicznotki Wy moje!