reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobrej nocy Kochane! Siła "większa" wzywa...

a i mam tylko pytanie, przeczytam odp dopiero jutro, czy któraś z Was piła yerba Mate? Czy tykwa i bombilla są konieczne? bo mąż zasmakował i chce kupić cały zestaw...

Buziaki Ślicznotki Wy moje!

Bohaciefko Ty jestes mądra kobitka powiedz mi cos bo moja siostra boi sie ze straci prace:
A wiec pracuje w sklepie odziezowym i jest zakaz rozmawiania w trakcie pracy z kom. wogóle nie wolno miec na sklepie.
Wczoraj miała dzien wolny, ale poniewaz jedna z jej kolezanek z pracy jest fryzjerka z zawodu pojechała do sklepu i ta na zapleczu ja uczesała na sylwka. Potem poszła na zaplecze jej kierowniczka tez sie czesac a moja Siostre poprosiła by staneła na sklepie. No i moja Siostra stała przy kasie (ludzi podobno było 2 szt ogladało ciuchy) i rozmawiała przez kom i wszedł najwazniejszy Szef sieci sklepów (przyjechał z krakowa ) wpadł na zaplecze - nie chciał nawet gadac tylko darł sie i wypadł.
No i teraz pytanie moze je wywalic no ale moja Siostra miała dzien wolny, tylko ze nikogo nie było na sklepie i Ona przy tej kasie...
No i laska sie strasznie martwi.

No a wogole to chłopak zabrał ja na Bal Sylwestrowy do Władysławowa i ona teraz wraca sama PKSem bo jutro do pracy a On został tam ze swoim towarzystwem....czaicie...juz jej napisałam co o nim mysle ...co za kutafon
Jakby mi M. tak zrobił to bym ubiła:wściekła/y:
Wywalić obie tzn. siostrę i kierowniczkę???????

dobry wieczór...
melduję się :-)

mamstud
ładnieś pojechała po spamiarze...lepiej bym tego nie zrobiła :-D

Monika bidulko , współczuję ja niedawno przechodziłam przez to samo ...na szczescie już się normuje i znów Młody zaczął spać...wytrwałosci życzę. To minie

Tsarino trzymam kciuki za Twoje postanowienia ;-) założyłam osobny wątek po to by nie zaśmiecać głównego

a gdzie jest reszta? :confused:
Moniqsan jest na GG :-p
gdzie Marzenka, Aga_k_m, m&m's, Jola, paula....
helllou!!!

reklama
Dobrej nocy Kochane! Siła "większa" wzywa...

a i mam tylko pytanie, przeczytam odp dopiero jutro, czy któraś z Was piła yerba Mate? Czy tykwa i bombilla są konieczne? bo mąż zasmakował i chce kupić cały zestaw...

Buziaki Ślicznotki Wy moje!
Nie piłam ale zamierzam nabyć bo jestem herbacianą maniaczką :-p:-p:-pi lubie ekstremalne doznania(podobno niezłego kopa daje).Zdecyduje się chyba na zestawik dla dwojga;-).
Dobranoc.Spokojnej nocki.

Do góry