reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja już prawie skończyłam przygotowania do imprezki i czekam na M po pojecgał zawieźć córkę do babci malucha niestety nie chciała :-( ale na szczęście on o 19 chodzi spać to może nie będzie tak źle :-)
A co do wózka ja mam Coneco Flesh był niedrogi i jak dla mnie super , lekki do Clio nam się mieścił a teraz do Golfa też wchodzi i jest łatwy w czyszczeniu :tak:

:-D:-D:-D:-DKochana jesteś :****

Boże dziewczyny ja mam ostatnio jakieś dziwne humory. Strasznie się zrobiłam wrażliwa.
Kiedyś popłakałam się jak malinka napisała żartem coś na forum.
Teraz odebrałam maila od koleżanki. I okazało się że z mężem kupili mieszkanie i że sobie remontują teraz i jakoś mis ię tak zrobiło w środku, no że zazdroszczę im. Ale nie tak źle tylko tak jakoś płaczliwie.
A potem pisze że była już w szpitalu 2 razy bo odkryli u niej jakiś schorzenie które może spowodować u niej niepłodnośc. To już wogole się rzokleiłam.
Boże co się ze mną dzieje.:baffled::baffled::baffled: Jakaś taka emocjonalna się zrobiłam. Strasznie to ciężkie jest dla mnie.

Kochanie przykro mi to pisać ale powolutku dopada ci depresja :-:)-:)-(Objawy znam...niestety:zawstydzona/y:.
Wyskocz kobitko z domu sama bez dzieci, popraw sobie humorek np.solarką jeśli możesz bo skutecznie poprawia nastrój no i oczywiscie terapia BB;-).mam nadzieję, że szybko wróci ci humor.
Aga k m-Gratuluje nowej Pani Moderator:-):-):-)
odstawiłam Gabę od cycka.... Definitywnie... Niby tego chciałam ale teraz gdy słucham jak płacze to serce mi pęka.... Zastanawiam się czy nie odstawiłam jej z egoistycznych powodów :-(
Do tego cycki mnie tak bolą, że chce mi się płakać :-(

No i piję - wino.... mam zamiar się dziś upić! I fajki kupiłam....
Mamstud-Brawo za męską decyzję!!.Przykro mi, że Gabrysia ciężko znosi rozstanie z cycusiem:-:)-:)-(, ale może problemy z przybieraniem malutkiej nareszcie sie skończą.Nie rozumiem dlaczego piszesz o egoistycznych powodach :no:.8 miesiecy karmiłaś skazowe dziecko,dawałaś to co najlepsze,teraz z przyziemnych powodów musisz wrócić do pracy i zadbac troszke o siebie.
Trzymam kciuki za ciebie i Gabi.
no i powywalam stąd członkinie klubu AA - babyboomowe pijaczki ;-):-D:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to zostaną tylko te karmiące piersią:-p:-p:-p
no, teraz gdy już nie karmię mam zamiar często bywać na spotkaniu klubu AA
:-)
:tak::tak::tak::tak::tak:
Patusiu 44-Witaj sasiadko:-).
Widzę,że przewija sie wątek spacerówek.ja mam pytanko do mamuś latających samolotami(Barmanko,Jolu,M&m's):Czy zabieracie z soba wózki spacerówki do samolotu???Szykuje się nam w najbliższym czasie lot i wózek będzie potrzebny,czy liczony jest jako dodatkowy bagaż czy można wrzucić jako podręczny(parasolkę):sorry2:???
Nadrobiłam...ufff ponad 30 stron:no::no::no:
No dobra to o której zbiera się SYLWESTROWY KLUB AA???

marzena80- przywołuję cię do porządku a ja?!!! O mnie zapomniałaś??????
znowu podpadłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wydawałaś mi się tak oczywista, że aż zapomniałam napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wyślę dwa kawałki na przeprosiny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...

Marzenko moze w przyszłości pojednawczy zamkniety nr 3
:-D:-D:-D:tak::tak::tak::-D:-D:-D

(Marzenko wiem co ostatnio przezywałaś:sorry2:) a i tak jade na Playu:wściekła/y:.Ok zmykam nadrabiać...
ja teraz też podpisałam umowę w play... zobaczymy... iPlusa mam jeszcze do końca stycznia... podłącze go do stacjonarnego komputera i niech się aktualizacje robią:-D tam od kilku miesięcy net nie był podłączony to teraz będzie się aktualizowało kilka godzin!!!

a jakie plany na sylwestra, bo my w domku, a miło być tak pieknie impreza u znajomych........ :-(
szkoda, że bliżej nie mieszkamy, bo bym tych dwóch kawałków nie musiała wysyłać tylko sama byś sobie po nie przyszła;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to zostaną tylko te karmiące piersią:-p:-p:-p
czyli dwie moderatorki...??? jeszcze ktoś??? ale ta jedna też popija...

Widzę,że przewija sie wątek spacerówek.ja mam pytanko do mamuś latających samolotami(Barmanko,Jolu,M&m's):Czy zabieracie z soba wózki spacerówki do samolotu???Szykuje się nam w najbliższym czasie lot i wózek będzie potrzebny,czy liczony jest jako dodatkowy bagaż czy można wrzucić jako podręczny(parasolkę):sorry2:???
Nadrobiłam...ufff ponad 30 stron:no::no::no:
No dobra to o której zbiera się SYLWESTROWY KLUB AA???

Mamamatysia....kochana..otoz wozka nie mozesz wziasc jako bagaz podreczny nawet jesli jest to parasolka....:blink:
Wozek nie jest liczony jako bagaz tzn . nie musiasz za niego dodatkowow placic...nie zdajesz go tez do luku bagazowego przy odprawie a idziesz z wozeczkiem pod sam samolot tam go skladasz i oddajesz panu a po wyladowaniu wozeczki sa przywozone tam gdzie jest odbior bagazy....no oczywiscie nie sa zrzucane na tasme ......
A no i na dziecko nie przysluguje Ci zaden bagaz pomimo oplaty..no i oczywiscie synek na kolankach bedzie siedzial.....:sorry2:

Dziewczynki.....ja wpadne pozniej ..teraz jest jeszcze P w domku....no i man nadzieje ze wypijemy szampana o polnocy....:tak::tak:

Mamamatysia....kochana..otoz wozka nie mozesz wziasc jako bagaz podreczny nawet jesli jest to parasolka....:blink:
Wozek nie jest liczony jako bagaz tzn . nie musiasz za niego dodatkowow placic...nie zdajesz go tez do luku bagazowego przy odprawie a idziesz z wozeczkiem pod sam samolot tam go skladasz i oddajesz panu a po wyladowaniu wozeczki sa przywozone tam gdzie jest odbior bagazy....no oczywiscie nie sa zrzucane na tasme ......
A no i na dziecko nie przysluguje Ci zaden bagaz pomimo oplaty..no i oczywiscie synek na kolankach bedzie siedzial.....:sorry2:

Dziewczynki.....ja wpadne pozniej ..teraz jest jeszcze P w domku....no i man nadzieje ze wypijemy szampana o polnocy....:tak::tak:
Wielkie dzięki Jolu.
Oto mi chodziło tylko nie wiedziałam jak sformułować:zawstydzona/y:.
O bagażu dla niemowlaka wiem. Będzie trzeba graty Filipa wrzucić do walizki M(do mojej pewnie sie nie zmieszczą):sorry2:.
A toast o północy-zrozumiałe:-);-)

Kochane a wiec korzystajac z okazji chciałam Wam złożyc zyczenia:

W zasadzie rok 2009 był dla wiekszosci z Nas najpiekniejszym rokiem w życiu (przynajmniej dla mnie) i nic póki co tego nie przebije.
Ale życze Wam i Sobie by Nowy Rok 2010 przyniósł nam dużo miłych niespodzianek, żeby spełniły sie Marzenia, bysmy wytrwały w postanowieniach, by szybko mijały złe chwile, które tak naprawde daja nam siłe.
Aby nasz Dzieciaczki były dalej takie Kochane a nawet jeszcze bardziej a Nasi M. zmądrzeli :-D.
I mogłabym Wam życzyc jeszcze wiele wiele dobrego, pamietajac o zdrowiu szczesciu miłosci pieniądzach.....i dobrej zabawie Sylwestrowej
A najbardziej to życze Nam bysmy w 2010 roku nadal były dla siebie tak cudowne, piekne i madre i wspólnie spedzały czas na BB:tak:
:**** cmok

reklama
Hej mamusie kochane...

marzenko - no witaj juz sie martwilam o ciebie... oj dzialo sie wczoraj z M co??? tu nie zagladalas oj klaps...a ja czekalam...no tych nowych watkow troszke sie narobilo...oj

aga - gratki....

jola - no koniecznie czekam na Ciebie....

OJ a ja mialam straszna noc malinka budzila sie co chwile przez te zebole... wstala ok 23.00 jak z wami pisalam i zasnela dopiero o 2.20 szok... myslalam ze wyjde z siebie... co chwile do pokoju... a ranow stala o 8.00 ale ja bylam wykonczona po nocy i nie moglam sie ruszyc...
A i jeszcze dzis sie rozryczalam...bo od 2 tygodni strasznie bola mnie biodra a 3 dzien wzgorek lonowy doprowadza do szalu a dzis wyczolam gozka w lewej pachwinie SZOK...kuzwa jak nie urok to sraczka... nie moge chodzic a jestem sama do 4 stycznia...oj mowie ja to zawsze cos mam....

mamamatysia - no ja wlasnie czekam na oficjalne otwarcie AA...wieczorkiem z winkiem....

patusia - hehehe dobre 3 watek...to tam sie bedzie dzialo...

Do góry