reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Osz Ty pracowity duszku....:tak::tak::tak::tak::tak:...
A Tofik ma fajne imie....:-):-)

To czekam cierpliwie....:tak::tak::tak::tak:.....A co z ta pogoda ma byc...ze co ..ze tak jak w tamtym roku zima nawiedzi anglie...:baffled::baffled::baffled:

A z zaproszenia do Ciebie....oj chetnie bym skorzystala...ale u mnie to nierealne....nie mam nikogo kto by mnie mogl zawiesc, P pracuje, a sama nie wybiore sie z dziewczynami....:no::no:

Nosz...jaka dobra pamiec masz....:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dzięki to już wiem, że ja mam źle zakodowane.

A co do przywiezienia, to Joluś jak tlko będziesz chciala to ja ci transport zorganizuję. I w wakcje to już jest ustalone i nie podlega dyskusji, przyjeżdżam po ciebie.

dzięki to już wiem, że ja mam źle zakodowane.

A co do przywiezienia, to Joluś jak tlko będziesz chciala to ja ci transport zorganizuję. I w wakcje to już jest ustalone i nie podlega dyskusji, przyjeżdżam po ciebie.

No fajnie by bylo, zobaczymy jak to wyjdzie .....:tak::tak::tak::tak:....bo moze jeszcze zmienisz zdanie jak mnie poznasz na "zywo" ...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Joleńko - jakos tak do cyferek mam dobrą głowkę (daty, nr telefonow, konta, itp.) - a że masz urodzinki w niedługim terminie co i ja -to mam Cię zakodowaną na cacy ;-):tak::-D:-D:-D

no dobra Kochane - nastal czas kiedy muszę Wam powiedzieć DOBRANOC :-:)-:)-( (musze sie wykąpać i troszkę pospac przed "dzisiejszym"szalenstwem)

nie nastukajcie za dużo stronek -ok??

A jakby którejś jutro/dzisiaj nie było, to: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!! Oby wszystkie dni 2010 r. były lepsze od dni z 2009 r.!!! Buziole :*****************

Joleńko - jakos tak do cyferek mam dobrą głowkę (daty, nr telefonow, konta, itp.) - a że masz urodzinki w niedługim terminie co i ja -to mam Cię zakodowaną na cacy ;-):tak::-D:-D:-D

no dobra Kochane - nastal czas kiedy muszę Wam powiedzieć DOBRANOC :-:)-:)-( (musze sie wykąpać i troszkę pospac przed "dzisiejszym"szalenstwem)

nie nastukajcie za dużo stronek -ok??

A jakby którejś jutro/dzisiaj nie było, to: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!! Oby wszystkie dni 2010 r. były lepsze od dni z 2009 r.!!! Buziole :*****************
.....

Dobranoc Aga....spij i wypocznij przed jutrzejsza imprezka....:tak::tak::tak::tak:

a ja do cyferek mam slaba pamiec....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

No to i ja sie pozegnam......Martus...dobranoc kochana...oby Majeczka przespala dzis cala nocke....:tak::tak::tak::tak:

to dobranoc ja też mówię.:-)

I oficjalnie gaszę swiatło.

Wszytsko co zostanie napisane przy zgaszonym, nie podlega uwzględnieniu w newsletterze.

jola-kochana wspolczuje naparwde ,, bidulko... jak ty dajesz rade z dwoma terorystkami,,, ://

a na sylwestra ja zostaje w domku bo maz idzie na nocke do pracy niestety a ja do rodzicow pewno pojde...i taki bedzie moj sylwester w domu przed tv..:)

a dziewczynki takie pytanko ktora z was ma jaka spacerowke bo szukam jakiejs fajne tzn musi miec:
- byc lekka,
-miec obrotowe kola,
-latwa w skladaniu i zajmowac malo miejsca w bagazniku,
-regulowanym siedzonkiem tak ze jesli dziecko bedzie chcialo spac to tak da sie siedzonko zrobic na wpol lezaco..
-zgrabna,

ja mam spacerowke z tako jumper ale jest okropna,, niedojz ze wyglada jak kombajn,, jest okropnie ciezka a ja mieszkam na 10 pietrze i musze znosic najpierw stelaz pozniej wrocic sie po wozek a pozniej po malego.. masakra...napiszcie jakie macie wozeczki..???

Dosiego Roku dziewczynki kochane...

Załączniki

• nowy-rokM.jpg
    nowy-rokM.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Nie wiem czy dobrze doczytaIam- MaIinka paIi?Jakos miaIam wrażenie,że to taka grzeczna dziewczyneczka.
pali,pali niestety :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
PauIa ,zazdroszcze zaparcia. Kuzwa ,ja od papierosów nie umiem sie odzwyczaić.
ja niestety też :-:)-:)-(
Jakos mi papierosy do mojego wyobrażenia o MaIince nie pasowaIy.:-D
:-D:-D:-D:-D:-Djezu to jak Ty sobie mnie wyobrażałaś??? uśmiałam się :-D:-D:-D

podpisuje się pod pytaniem tikanis- też jestem na etapie poszukiwania spacerówki:sorry2:

reklama
Hej dziewczynki...witam sie na chwilke,P w pracy chwilowo to mam jeszcze troszke czasu.

Dziekuje wszystkim za życzenia....Wy też kochane bawcie sie dobrze...i pamiętajcie o mnie,mmuuuaaaa:-):-):-):-)

Tikanis,Malinko.... ja tez chce kupic leciutka spacerowke na lato..mój wózek jest toszke ciezki ale i tak go zostawie . Moja kumpela ma taka spacerowke i jest nia zachwycona ...ja tez sie nad nia zastanawiam
Aria Oh Completo Peg Perego Kolory 2009 Kurier gratis ! [16077] - 749.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox

Buziolki kochane,papapapap

Do góry