reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dzień dobry Majóweczki

m&m's monika przepraszam, że się nie pożegnałam! Popłakałam się i poszłam spać....Wybaczycie?

tikanis ja dla starszaka miałam spacerówkę od Graco i byłam z niej bardzo zadowolona, dla Gaby też taką kupię

malinka ja nie myślałam o Tobie, że jesteś grzeczna :-)

Noc u mnie tragiczna, mała wyła prawie całą, ja z nią.... Teraz śpi maleństwo, a w nocy nie wypiła ani mleka, ani wody, soczku - nic :-( Boję się, że się odwodni....Piersi mnie strasznie bolą mino odciągania mleka. Qrwa! Ale sobie polepszyłam! :-(
Mam nadzieję, że Nowy Rok przywitam w lepszym nastroju....

reklama
mówią, że dziewczynki szybciej łapią o co chodzi z tym nocnikiem :-)
niekoniecznie Fiś szybko załapał :tak:
No i teraz są dwa zamknięte i otwarty.WspóIczucia dIa tych które muszą ogarnąć wszystkir trzy.
nie Współczuję tylko Podziwiam:tak:

Cieszę się że jesteśmy tutaj i że na ogolnym jest tak fajnie jak jest. :-):-):-):tak::tak::tak:[/QUOTE
oj tak tak fajnie tu jak nigdzie ;-)

Witaj barmanko prosimy o relacje z wyjazdu :-)
SKŁADAM SERDECZNE ŻYCZENIA Z OKAZJI NADCHODZĄCEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMU~ŚKI

malinka ja nie myślałam o Tobie, że jesteś grzeczna :-)
:-D:-D:-D:-D:-D no :-D:-D:-D:-D

a co do Twojej nocki to Boże no musisz jakoś to przetrwać... jeszcze kilka dni... dużo siły życzę Kochana- myślami wszystkie jesteśmy z Tobą !!! Trzymaj się i wierze że dasz radę !!!! Prędzej czy później musiało do tego dojść... Buziak

Roxy wózek fajny ale ta cena nie dla mnie :-( muszę poszukać coś dużo tańszego :baffled:

Z uwagi na fakt że wątek życzeniowy nie jest wyjaśniony to składam tutaj wszystkim mamom wszystkiego co najlepsze na nawy rok by nasze pociechy rosły zdrowe,a małe diabełki w końcu dały mamom pospać :tak:

wracam jutro no chyba że dziś u znajomych dam rade na chwilkę wejść na bb, jeśli nie to pamiętajcie by wypić moje i Gucia zdrowie. Miłego wieczorku :cool2:

witajcie kochane............ osttani raz w tym roku!!

mamstud- o kurcze to ładnie sobie zafundowłaś ostatni dzień........... aż boję się pomyśleć co będzie u mnie............. moja też w nocy na cycu co 2 godziny wisi!!!

patusia44- dziekuje kochana za pamięć.... buziolek muaaaaaaaaaaaa

więc ja też złoże tutaj życzenia:

⋰⋰⋰(¯`:´¯)⋰⋰⋰WITAM⋰⋰
⋰(¯ `•.\|/.•´¯)W OSTATNIM⋰⋰
(¯ `•.(`•♥•).•´¯)⋰⋰DNIU⋰⋰
.................STAREGO ROKU

::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°::::
::::::::°::::°:::::::::o::°::::°::::::
::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°::::
..\~~~~~~~~/..\~~~~~~~~/
...\~~~~~~~/....\~~~~~~~/
....\~~~~~~/......\~~~~~~/
.....\~~~~~/........\~~~~~/
......\~~~~/..........\~~~~/
.......\~~~/............\~~~/
........\~~/..............\~~/
.........\~/................\~/
..........||..................||
____Q _SZCZĘŚLIWEGO_ Q___
__QQ _____NOWEGO_____ QQ __
●¤ۣۜ๘●¤ۣۜ๘●¤ۣۜ๘● ROKU ●¤ۣۜ๘●¤ۣۜ๘●¤ۣۜ๘●....

Na progu Nowego Roku
.. życzę Wam od serca,
.. by każda łza w oku
.. miała smak szczęścia,
.. by nadziei płomienie
.. nie gasły w mroku
.. i każde marzenie
.. spełniło się w Nowym Roku!!!!
.. Na życzeń wstążeczce ,
.. która jest bez końca ,
.. chcę zawiesić jeszcze
.. ciepły promyk słońca,
.. by tła błękitnego
.. nie zaćmiły chmury.
.. Wszystkiego dobrego !!!!

życzą Ania i Maja

Hallo!!!
Nie było mnie wczoraj na AA i tyle stron do nadrabiania... Ostatnio weny nie małyście, a wczoraj jak mnie nie było to akurat tak....:wściekła/y:
m&m's - siostro - dziękuję za pamięć... choć jedna zauważyła mój brak! ale fakt co rodzina to rodzina!!!
Mamstud, Mikołaj jest z 10.02.
A Andrzejek?
Moja mama urodziła się 10 lutego, a Sławek jest z 8 lutego... no i mamy jeszcze znajomego z 9 lutego:tak:

No i teraz są dwa zamknięte i otwarty.WspóIczucia dIa tych które muszą ogarnąć wszystkir trzy.
dziękuję za współczucia, choć na tym starym zamkniętym wiele się nie dzieje, więc nie ma dużo do nadrabiania... odkąd panna I przestała się zwierzać to - moim zdaniem - nudy...

A ja byłam od poczatku by było jedno zxamknięte i pokolei przyjmować kolejne do grona to - nie ... i teraz jest jak jest ....eh nawet rekrutacja sie zajełam
nie pamiętam żadnej listy... ale może przeoczyłam... fakt czasmi padały propozycje, aby kogoś dopuścić do zamkniętego, ale większość dziewczyn była na nie... poza tym po pewnym czasie to przestało mieć sens... jak byście wybrały dziwczyny do zamkniętego skoro większość przestała tu pisać... z tamtego zamkniętego zostałam tu ja, Confi, Kasia i Jola... Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam... Od niedawna dołączyła do nas znowu Paula... I wydaje mi się, że pźniej takie dziewczyny, które dostały by ten dostęp to i tak wiele by się nie udzielały tam, bo nikogo by nie znały. Nawet Nina, która miała tam dostęp nie udzieała się na nim... no i ten dostęp jej w efekcie zabrano... Po prostu z tamtym zamkniętym źle się stało, że dziewczyny przestały zupełnie udzielać się na otwartym... gdyby dalej tu zaglądały to znałyby inne dziewczyny i wszystkie miałybyśmy jeden zamknięty i tyle, a tak są dwa zamknięte...

No tak, ale z tego co słyszałam to na tym pierwszym zamkniętym jakś nie ciekawa atmosfera. :confused::confused::confused:
to nawet nie to, że nie ciekawa atmosfera... tylko tam nie ma tak wesoło jak tu:tak:! bywały oczywiście jakieś nieporozumienia i niedomówienia - ale to jak wszędzie... tam czasmi przez cały dzień - jedna czy dwie strony dojdą...

Aguś - moderatorko nasza - GRATULACJE!!! I duże muaaaa*****

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam, się.

widzę że apel poskutkował i nie gadałyście w ciemnościach. :cool2::cool2::cool2::-p

najpierw mamstud,
Kochana czemu nie zadzwoniłaś, pobeczałabyś komuś do słuchawki to na pewno byłoby ci lżej. :-:)-(
Domyślam się że jest Ci strasznie cięzko. Jedyne co mogę powiedzieć to że mocno cię ściskam. Wysyłam kubełek sił do ciebie.
4213027572_56eb9cd92a_o.gif

hmm,
do wszytskich nie śpiących się dołączam. Maja dziś dała takiego jazzu że myślałam że normalnie wyjdę z domu.:wściekła/y::wściekła/y: nie spała od północy do 4.:dry::dry:

i już nie pamiętam co.

Mamstud Kochana - rozumię, że to dla Ciebie trudna decyzja, ale jesteś wielka, że tyle miesięcy wytrzymałaś!!! I na pewno nie jesteś egoistką!!! Gadasz jakiś bzdury! Przykro mi, że noc taka ciężka, ale nie załamuj się - codziennie będzie lepiej!!! Ogromny Buzzzzzzzziak dla Ciebie!!!

Cześć mamusie.
Melduje się dopiero dzisiaj:-:)-:)-(.Muszę powoli was nadrabiać bo net ma szybkość żółwia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(Marzenko wiem co ostatnio przezywałaś:sorry2:) a i tak jade na Playu:wściekła/y:.Ok zmykam nadrabiać...

reklama
patusia44- buziak muaaaaaa ;-)a jakie plany na sylwestra, bo my w domku, a miło być tak pieknie impreza u znajomych........ :-(

Do góry