reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dziekuje wszytskim dziewczynkom za odpowiedzi w sprawie wozka.. narazie podoba mi sie ten Wózek Baby Design Espiro Magic 3 - zdjęcia, foto, galeria produktu

jest lekki wazy 6kg, zajmuje malo miejsca, ma fajny wyglad obrotowe kola.. opuszczane lezenie w roznych katach.. takze spelnia wszytskie moje wymagania no i nie jest drogi...:)

fajny. mi tez się podoba. :tak::tak::tak:
ja padam. ledwo żyję po tej nieprzespanej nocy.
M poszedł już do pracy do knajpy.:sad::sad::sad: mam do niego przjść przed 12. ale jakoś mi tak samej dziwnie isć. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale co tam
idę teraz sie przespać. bo inaczej padnę.:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witajcie dziewczynki jeszcze w 2009 roku.Wxczoraj niestety m za szybko wrocil z pracy i musialam zmykac. BB go drazni chyba, jest zazdrosny :) caly czas mi gada jak z Wami klikam , no ale coz...:-). My lecimy dzisiaj do znajomych(sadziedzi). Jakos w tym roku nie chce mi sie. Najchetniej bym wyslala Macka do babci, i spedzila sama wieczor tzn ja i m.
Kochaniutkie chce Wam zlozyc najlepsze zyczenia noworoczne. Zebyscie byly tak cudowne jak jestescie, pociechy nie dokuczaly Wam, mezowie rowniez. Zycze Wam wszystkiego co najlepsze. Buziaczki dla wszystkich. MUA:rofl:

A więc moje drogie

Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka,
Mocy Pudziana,
Chaty Beckhama,
Humoru od rana,
Cholesterolu w normie
oraz
świętowania Nowego Roku
w dobrej formie życzy
Marzena i Natasza!!!

jestem,
myślałam że zacznę z wami pić , znaczy świętować. :-p:-p
a tu pustki, jak słusznie mmatysia zauważyła!!!
gdzie jesteście?:confused::confused::confused:
aaaa, w łazience wszystkie siedzą i sie malują! :cool2::cool2:

boże głowa mi pęka - idę po kawę (z wkładką oczywiście):-D:-D:-p

jestem,
myślałam że zacznę z wami pić , znaczy świętować. :-p:-p
a tu pustki, jak słusznie mmatysia zauważyła!!!
gdzie jesteście?:confused::confused::confused:
aaaa, w łazience wszystkie siedzą i sie malują! :cool2::cool2:

boże głowa mi pęka - idę po kawę (z wkładką oczywiście):-D:-D:-p
Ja już ubrana, umalowana i po pysznej kolacji:-):-):-).Miałyśmy z siostra serię karaoke ale mężczyźni nas odłączyli:sorry2:.Czekamy na resztę i świętujemy;-)

reklama
Do góry