reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

:-):-):-):-):-):-)

No mi tez....:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

A ja czekam w koncu kiedy ustalisz date....no wiesz jak....:tak:
Ja juz sie nie moge doczekac....:tak::tak::tak:
No chyba ze zmienilas zdanie....:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Jolu Słońce,
ja już miałam prawie ustaloną datę (5.01), ale okazało się że jakieś starszne zalamania pogody mają być??!! i mi to nie prezskadza, a nawet sie cieszę, ale martwię się o mojego kierowcę, co sam będzie wracał. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Cały czas wszytsko ustalam.

Co do strasznych zachowań dzieci, to współczuje ci. aprawdę, jak chcesz to zapraszam do mnie!!!!

U mnie mini, tiny winy poprawa. :dry::dry::dry::dry: wkońcu trza szukać pozytywów, nie?! :dry::dry::dry::baffled::baffled:

reklama
m&m's - to ja Ci podpowiadam tak po cichaczu ;-)- odwiedź Jole (zrób wszystko co w Twojej mocy) - 16.01 :-):-):-):-):-):-)

Monika, Patusia - dobranoc :***

Barmanko - a ja proszę o pełny wywiad rodzinny :tak:- co tam sie u Ciebie i Marcelitka dzieje:happy2: Tesknimy

no Moniq - wyłaź z ukrycia - namierzono Cie :-D:-D:-D

Jolu moja bohaterko witaj wpadłam jeszcze luknąć i widzę tu ciebie kochana podziwiam cie ja z jednym jęczącym wysiadam a ty dopiero masz na głowie - powiem ci kobietko że mi cie brakowało :-) a nie wiesz co u drugiej bliźniaczkowej mamci Iwee bo jej tez tak długo nie widziałam na bb- poza tym często wspominam Akunię - pamiętasz ale od tego przykrego momentu słuch zaginoł...
Tak czy inaczej ucałuj drużynkę "A" ode mnie zawsze jak na nie patrze to nie wiem która która więc jest to Druzyna A może potem jakieś różnice - :-)
wrzuc czasem posta na zamkniety bo tam tez napewno tęsknią :-)

Patusiu.....dziekuje ...jestes kochana ...:tak::tak::tak:
a jesli chodzi o zamkniete to ja caly czas czytam...tylko czasu brakuje mi na napisanie czegos a szczeze mowiac to chyba nie czasy tylko wiesz...dawno nie pisalam i nie chce wpasc tam tak z nienacka i sie wtracac....:-:)-:)-(

No ale postaram sie cos napisac bo teskono mi za Katarzynak i Okruszkiem...no i kilkom innymi dziewczynami...:tak::tak:
A i pytasz o
Iwee.......byla u mnie ostatnio z blizniakami.....fakt ze pisalam do niej teraz i sie nie odzywala...musze do niej jeszcze raz napisac....

DIa pocieszenia mój maIy tez sie wsciekI. Z anioIka zrobiI sie diabeI.WygIąda to tak samo jak u Ciebie tyIko w wersji soIo.Czasami nerwy mi siadaja.Starszak zamiast mi pomóc to jeszcze dokIada obowiązków.W sumie to co ja mogę wymagac od czteroIatka.

Monika...nosz nasze dzieciatka chyba uknuly plan wykonczenia mam majowych ( kwietniowych tez)...no ja to juz powiedzialam do meza ze jak tak dalej pojdzie i bedzie to trwalo do 12stego miecha to w wariatkowie wyladuje....albo znowu u psychologa....:-:)-:)-:)-(
Monia...ten Twoj czterolatek to pewnie sam jeszcze potzrzebuje zeby skupiac na nim duzo uwagi a tu niestety....:shocked2::shocked2::shocked2:
No ja to mam nadzieje kazdego dnia ze nastepny bedzie lepszy...:blink::sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D:-D:-D
ale Jola wyjeżdża 22. :-D:-D:-D:-D
jak się postarasz to możesz z nią osobiście pooblewać.:tak::tak::tak::tak::-)

m&m's - jak się dobrze postarasz to Jolenka sie niedoczołga do samolotu;-):-D:-D:-D zartuje oczywiście... no fakt - Jola na 22.01 ma zaplanowany powrót do naszego uroczego kraju.... :sorry2:

reklama
jestem!!!
Bigos ugotowany!!!
Jutro tylko pieczarki udusze do krokietów, no i zrobie naleśniki...Barszczyk i sałatki to pikuś - wiec powinnam jakos przezyć jutrzejszy (a w sumie to dzisiejszy) dzionek;-):tak::-D.

M&m's - Kochana... ja nie znikam bez pożegnania - chyba że Tofik zje kabel:-D:-D:-D

Osz Ty pracowity duszku....:tak::tak::tak::tak::tak:...
A Tofik ma fajne imie....:-):-)

Jolu Słońce,
ja już miałam prawie ustaloną datę (5.01), ale okazało się że jakieś starszne zalamania pogody mają być??!! i mi to nie prezskadza, a nawet sie cieszę, ale martwię się o mojego kierowcę, co sam będzie wracał. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Cały czas wszytsko ustalam.

Co do strasznych zachowań dzieci, to współczuje ci. aprawdę, jak chcesz to zapraszam do mnie!!!!

U mnie mini, tiny winy poprawa. :dry::dry::dry::dry: wkońcu trza szukać pozytywów, nie?! :dry::dry::dry::baffled::baffled:

To czekam cierpliwie....:tak::tak::tak::tak:.....A co z ta pogoda ma byc...ze co ..ze tak jak w tamtym roku zima nawiedzi anglie...:baffled::baffled::baffled:

A z zaproszenia do Ciebie....oj chetnie bym skorzystala...ale u mnie to nierealne....nie mam nikogo kto by mnie mogl zawiesc, P pracuje, a sama nie wybiore sie z dziewczynami....:no::no:

m&m's - to ja Ci podpowiadam tak po cichaczu ;-)- odwiedź Jole (zrób wszystko co w Twojej mocy) - 16.01 :-):-):-):-):-):-)

Nosz...jaka dobra pamiec masz....:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry