reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a przy okazji widziałam ze jola na nk jest więc może zajrzy na spotkanko AA ;-)

Malinko...Ty to zawsze wszystkich znajadziesz....:-):-):-), ale na nk nie bylam wiec nie wiem dlaczego sie wyswietlam jako obecna....:confused::confused:

Ufffff.....przedewszystkim Wy niedobre babole moje..nastukalyscie 17 stron od godziny 17stej....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

No ale juz nadrobilam i wiem co sie dzieje.....:tak::tak::tak:

Aga.k.m....gratuluje....narescie wszystko jest tak jak powinno ...super ze we trzy jestescie
moderatorkami i tu i na zamknietym...:tak::tak:

Roxy...udanej zabawy zycze...:tak::tak:

m&m's....oj ...ja tez jakias placzliwa jestem ..normalnie dzis prasowalam i sie poryczalam ze Przemek akurat sie do mnie nie odezwal.....no i wogole...o wszystko....a najbardziej to o to ze juz nie daje rady...:shocked2::shocked2::shocked2:
Moze razem powinnysmy sobie poplakac...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Mamstud...slicznie z Andrzejkiem wygladacie....no i on ma taki wesoly buziak....a Ty to bardziej jak jego siostra wygladasz niz matka...:tak::tak::tak:
A z odstawieniem Gabuni od cycusia....kochana nawet tak nie mysl ze zrobilas to bo jestes egoistyczna.....przeciez Ty masz dwoje dzieci i domek na glowie wiec musisz jakos funkcjopnowac....a to ze bedziesz ":chodzic po scianach" ze zmeczenia nikomu na dobre nie wyjdzie.....:no::no::no::no:
Dacie rade.....buziol dla Ciebie...:tak::tak::tak:

Paula....wszystkiego naj naj dla Nataszki....z okazji ukonczenia osmiu miesiaczkow.....:tak::tak::tak:

Moniqsan......juz chyba czas sie pojawic na bb.....:-p:-p:-p:-p..tesknimy...:tak::tak:

Patusia....fajnie ze zaczelas pisac tutaj .....naprawde warto ....same suuuper babeczki tutaj pisza....:-):-):-):-)

Nie znosze jak tak ktos do mnie mowi...:sorry2::sorry2:, wlasciwie to raczej nikt tak do mnie sie nie zwraca.....:blink:, no ale Ty mozesz.....jesli chcesz...:happy2::happy2:

upsss. .... przepraszam.
Już nie będę. Nwet mi to niepasuje, znaczy takie to wymuszone u mnie było, bo chciałam cię przywolać do porządku.

Już nie będę.

4219449521_880dcb19c8_o.gif
Na zgodę. :-)

No dobra pisze sama ze soba ale co tam.....:sorry2::sorry2::sorry2::shocked2::shocked2::shocked2:

u nas dzis kolejny fatalny dzien a o nocce to wogole szkoda gadac, ...:baffled::baffled::baffled:....Amelia spala z nami bo obudzila sie o godzinie 1 szej i zaczela plakac a Alicja obudzila sie po 3 ciej i nie spala do 5.30....:szok::szok::szok::szok:.....boziu jak tak dalej pojdzie to te male kobitki mnie wykoncza....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzien nie jest lepszy..normalnie non stop ryk jak tylko zastana same na chwilke....a do buzki pchaja wszystko co mozna...dzis Amelia dopelzla do moich kapci i wlasnie je zaczela obgryzac:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Wyskoczylam po poludniu na kolejne zakupki..no i tez zrobilam zakupki przez internet...nie tylko ubrania ale takze zakupilam coffee table do naszego living room....:tak:...
No i zakupilam oczywiscie na jutro szampana i zestaw przekasek malych....:tak::tak:

upsss. .... przepraszam.
Już nie będę. Nwet mi to niepasuje, znaczy takie to wymuszone u mnie było, bo chciałam cię przywolać do porządku.

Już nie będę.

4219449521_880dcb19c8_o.gif
Na zgodę. :-)

:-):-):-):-):-):-)

oj mi też brakuje Moniq. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No mi tez....:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

A ja czekam w koncu kiedy ustalisz date....no wiesz jak....:tak:
Ja juz sie nie moge doczekac....:tak::tak::tak:
No chyba ze zmienilas zdanie....:-:)-:)-:)-:)-:)-(

No dobra pisze sama ze soba ale co tam.....:sorry2::sorry2::sorry2::shocked2::shocked2::shocked2:

u nas dzis kolejny fatalny dzien a o nocce to wogole szkoda gadac, ...:baffled::baffled::baffled:....Amelia spala z nami bo obudzila sie o godzinie 1 szej i zaczela plakac a Alicja obudzila sie po 3 ciej i nie spala do 5.30....:szok::szok::szok::szok:.....boziu jak tak dalej pojdzie to te male kobitki mnie wykoncza....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzien nie jest lepszy..normalnie non stop ryk jak tylko zastana same na chwilke....a do buzki pchaja wszystko co mozna...dzis Amelia dopelzla do moich kapci i wlasnie je zaczela obgryzac:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
:tak:
DIa pocieszenia mój maIy tez sie wsciekI. Z anioIka zrobiI sie diabeI.WygIąda to tak samo jak u Ciebie tyIko w wersji soIo.Czasami nerwy mi siadaja.Starszak zamiast mi pomóc to jeszcze dokIada obowiązków.W sumie to co ja mogę wymagac od czteroIatka.

reklama
jestem!!!
Bigos ugotowany!!!
Jutro tylko pieczarki udusze do krokietów, no i zrobie naleśniki...Barszczyk i sałatki to pikuś - wiec powinnam jakos przezyć jutrzejszy (a w sumie to dzisiejszy) dzionek;-):tak::-D.

M&m's - Kochana... ja nie znikam bez pożegnania - chyba że Tofik zje kabel:-D:-D:-D

Do góry