reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

kasica212, sheeppy- może zostaniecie obydwie jesli to mozliwe bo podejrzewam ze pewnie chodzi tu o hasła itp, przecież nie stoi nic na przeszkodzie żebyscie obydwie tym zarzadzały! no ale nie można nic nikomu na siłe wciskać :)

reklama
Kasiu takie dane sa juz wpisywane w wątku a dokładniej w liście majowych mam - tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2009-f259/lista-majoweczek-dopisuje-justyna_0-a-18838/

Chyba nie ma po co dublowac watku.

No tak, ale Justyna robiła ostatnią aktualizację ze 2 miesiące temu i nie wszystkie dziewczyny się załapały na listę. Wiem z doświadczenia, bo pisałam do niej z prośbą o wciągnięcie mnie na listę już na samym początku (jakoś w pierwszych dniach listopada), a nadal mnie na niej nie ma - i nie tylko mnie, wielu Majóweczek tak samo :-( Czyli tak jakby nie istniejemy na tym forum... chociaż bardzo się staramy... :unsure: buuuuu!

Cześć dziewczyny. Pobiłyście chyba rekord z zapełnianiem stron forum. Od półtorej godziny siedzę i czytam żeby nadrobić co u was i aż już nie mogę wysiedzieć przed kompem bo mnie pupa boli. Miałam dużo stron do nadrobienia bo popołudniami to mój mąż zasiada przed komputerem i wołami go się nie odciągnie.
Dziękuję za pamięć o dopisaniu do listy na forum zamknięte.:-) Też uważam że tam będzie łatwiej nam o wszystkim pisać no i wklejać zdjęcia.

Dziewczyny jesli chodzi o wizyty u lekarza razem z M to jest świetny pomysł. Ja juz trzy razy z nim byłam, nawet jak miałam dowcipne usg to lekarz pozwolił. Moj sprytny M nawet nagrał na komórke bicie serduszka naszego Maleństwa, a ja o tym nic nie wiedziałam.Po wizycie, w samochodzie mi puscił a ja sie bardzo wzruszyłam:-):-):-). Poza tym moj M wszystko lepiej zawsze pamieta co lekarz mowi, bo ja z przejecia nawet zapominam jak sie nazywam;-);-);-).

Alla, a nagrał Wam lekarz filmik z usg? Bo ja się wybieram w przyszłym tygodniu i ciekawa jestem czy już mi nagra. U mnie ostatnio nie było widać kto to taki.

A ja od 2 dni czuje sie jak w pierwszym trymestrze :crazy:
Wymioty i nudności wróciły, i strasznie spina mi brzuch - czasem no-spa mnie wybawia, ale czasem trzeba pocierpiec niestety

Za tydzień idę na USG mam nadzieje że maleństwo nie będzie tajemnicze i pokaże nam kim jest :)

Mam nadzieje, że to chłopiec bo cały czas (bezwiednie) mówie do niego w w rodzaju męskim :-D sama nie wiem dlaczego
Mam nadzieję że będzie Michałek

reklama
Also nie nagrał nam filmiku, bo na ostatniej wizycie jeszcze nie wiedziałam, ze jest taka możliwość;-). Powiedziałam M, ze w tym gabinecie jest sprzet do nagrywania, wiec na pewno na następną wizytę uzbroi się on we wszystkie potrzebne nosniki i poprosi lekarza o nagranie. Ja sie jakos krepuje, dla mnie najważniejsze zeby zobaczyc zdrowe Malenstwo, oczywiscie nagranie tez bym chciała:-):-):-).

Do góry