imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
dzięki :-)no i zapomniałam o kilku mamachustyna1979
Magda84
kasia1208
imagination
ko mi
aga29
zaraz pewnie mi się ktoś jeszcze przypomni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki :-)no i zapomniałam o kilku mamachustyna1979
Magda84
kasia1208
imagination
ko mi
aga29
zaraz pewnie mi się ktoś jeszcze przypomni
Poza tym jestem na Duphastonie z uwagi na mozliwość konfliktu serologicznego![]()
ja mam cały czas brać, mimo iż wszystko jest wporzo i ani nie plamię, ani nic... ale mój lekarz woli dmuchać na zimnęu mnie też jest on dużym prawdopodobieństwem a luteinę kazali mi odstawić
imagination- ja idę na usg 15.12, i ide z mężem, bedzie to jego pierwszy raz, więc sama nie wiem jak to będzie. Wiesz to zupełenie co innego oglądać wydruk z usg, a byc i widzieć na zywo i słyszeć serduszko, to chyba każdego rozkleja
Bardzo się cieszę, ze idziemy razem ja jestem na chorobowym , więc nie mam problemu z wizytami bo mam je zazwyczaj przedpołudniem, ale mój mąż pracuje, więc z tej okazji musiał wziąśc wolne! No i liczę na to, ze poznamy płeć dzidziusia, ale by było szcześcia przed samymi świętami.......
U mnie niestety nie nagrywają na płytce, więc może pozwoli być ojcu dziecka przy badaniu, w końcu co to za różnica? Usiądzie sobie z boku i będzie patrzył. Wnerwię się, jak Go nie wpuszczą, a tylko po to bierze wolnemój nie pozwala byc tatusiowi przy usg... ale nagrywam płyty więc każdy może obejrzeć dokładnie to, co ja widzę na badaniu :-)