reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

blank.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Patusia44, ja mam synka Nikodema, tak jak Paula7, tylko mój w lutym będzie miał dopiero 2 latka. a w brzuszku miał być Filipek, ale jako że jestem ciężarna i mam humory, to przestało mi się to imię podobać, i będzie Szymuś :tak:

Jolu śliczne imionka wybrałaś !!! uciekam już, bede jutro czekać na wieśći od was Buziaczki trzymajcie sie cieplutko ( mi dzidzia właśnie tańczy w brzuszku )

patusia- no tak zapomniakal jeszcze o jednym dziecku (M) a pieska tez mialam Labladora ale niestety musialam go oddac bo Nikki mial uczulenie... a byl taki slodziutki... szkoda...

patusia- no tak zapomniakal jeszcze o jednym dziecku (M) a pieska tez mialam Labladora ale niestety musialam go oddac bo Nikki mial uczulenie... a byl taki slodziutki... szkoda...

na przyszłość kup yorka na włosy idealny piesek dla allergików nie uczula budowa włosia zbliżona do ludzkiego

Sheeppy mamy dzieci w bardzo podobnym wieku Mój Oliver jest młodszy o miesiąc od twojego a teraz dzieci znów nam sie urodzą podobnie hehe bo jesteśmy obie w 17 tyg ciąży no ja zaczne 17 w czwartek i w czwartek moze dowiem sie ...

No z imieniem to my mamy dosc wielki dylemat, jakos nie potrafimy dojsc do porozumienia z M w tej sprawie :dry: Jak mnie sie jakies podoba, to jemu nie i na odwrot :rolleyes2: No i jeszcze co mi powiedzial, ze jak to jest chlopzyk to bedzie Tomek ha no i bede miala dwoch Tomaszkow w domu :-p

mójM był dzisiaj ze mną na usg jak macie możliwość to zabierajcie ich ze sobą :-D

ł

Och moj M byl tak wzruszony ze za kazdym razem mial lezki w oczach :happy2: jak do tej pory bylismy 3 razy na USG i nie opuscil ani jednej wizyty :-)

Wogole stwierdzil ze dzidzia jest JEGO a jak chce miec swoja to musze se druga zrobic hehe, ale wiem ze tak gada bo w koncu bedzie tatusiem, tyle czekalismy na ten moment:-( ale w koncu jest :-)

reklama
Ja też bym poprosiła o dopisanie mnie do wątku zamkniętego. Tak jak wiele dziewczyn, ja też czytam codziennie, ale niewiele się udzielam. Oswajam się ciągle, uczę kto jest kto i trochę się wstydzę :-) Mam nadzieję, że forum zamknięte mnie trochę ośmieli. Tymczasem pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnego wieczoru i nocy :happy:

Do góry