reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Podobno Tomek senior powiedział, że kupią Tomkowi juniorowi nocnik pod choinkę... I wychodzi z tego, że nic poza tym...

hahahaha - no to bedzie miał super prezent!!!

ja właśnie siedze na allegro i szukam prezentów : dla Jagody, dla Olusia (na ten wspomniany roczek), i dla dzieci koleżanki (3 i 6 lat, dziewczynka i chłopiec) - bo dość sporo od niej podostawałam dla Jagodzi

nie wyobrażam sobie, aby głównym prezentem gwiazdkowym był... nocnik...:szok::szok::szok: no ale...

musze tez sie zdecydowac na jakies krzesełko do karmienia... Moniqsan - co Ty wybrałaś??

reklama
my już od 1,5 miesiąca używamy nocnika ze znakomitym skutkiem -1 pampers dziennie ,nie pisałam bo widziałam że po moim zdjęciu na nocniku wybuchła burza więc nie prowokowałam a Filiś uwielbia swój grający nocnik jak go posadzę to od razu sika a kupka w pampersie już nie pamiętam kiedy była także polecam ;-):tak:
Pamiętam burzę na zamkniętym.. Tym pierwszym... Foxy coś tam wtedy pisała o podwórkowej psychologii i żeby nie wchodzić w jej kompetencje zawodowe... Czy jakoś tak...

Kasiu - a jaki masz nocniczek dla Filipka?? Pytam, bo skoro sprawdzony i uzytkowany z powodzeniem, to musi być ok:tak::tak::tak:

my już od 1,5 miesiąca używamy nocnika ze znakomitym skutkiem -1 pampers dziennie ,nie pisałam bo widziałam że po moim zdjęciu na nocniku wybuchła burza więc nie prowokowałam a Filiś uwielbia swój grający nocnik jak go posadzę to od razu sika a kupka w pampersie już nie pamiętam kiedy była także polecam ;-):tak:

Kurka, zdoIny chłopak. Mój starszak to tępak był.

:-D:-D:-D BB za PS2 u mnie to samo, tylko jesli chodzi o mojego Przemka:-D a jak by miał PS3 to pewnie bysmy sie pozabijali:tak: jak przychodzi z pracy to pierwsze co robi to zalancza gre,masakra:wściekła/y:

Aga_km,super jest ten nocniczek,moja kolezanka go ma dla córeczki i jest bardzo zadowolona,ja pewnie tez go kupie,tylko Nadinka jeszcze sama nie siedzi dlatego jeszcze troszke poczekam:tak:
Kasia,dlaczego burza....? super jak twój maly juz zalatwia sie na nocniczek,ja cos czuje ze z moja malutka nie bedzie tak łatwo. Gratuluje:tak:;-)

Aga co do prezentu dla rocznego chłopca to ja niestety nic nie doradzę... Ale może Monika, Mmatysia... One są na czasie z zabawkami dla chłopców... Może pamiętają... Ja czekam kiedy lalki będziemy kupować:tak: Za moich czasów takich ładnych nie było. Znaczy były ale w Pewexach... albo Baltonie...

Pamiętam burzę na zamkniętym.. Tym pierwszym... Foxy coś tam wtedy pisała o podwórkowej psychologii i żeby nie wchodzić w jej kompetencje zawodowe... Czy jakoś tak...
wrrr ale mnie wtedy wkurzyła ale już mi przesło i tak wyszło na moje można nauczyć dziecko jak się chce i ma się dużo cierpliwości ;-) a nie zależy to od dziecka bzdura i moja podwórkowa psychologia mi odpowiada :-p

reklama
Do góry