reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

:-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NADII I MAMUSI:-)
Dlaczego szlaban? :-)
Starszak się poskarżył, że mama go zaniedbuje i schowano mi laptopa:wściekła/y:.Na szczęście przy porządkach znalazłam:tak::tak::tak: (dobre sprzątanie nie jest złe).Nie mam za wiele czasu bo za 10 min "kapus" wraca ze szkoły a i robota czeka.Muszę sie pochwalić, że w dwa dni posprzątałam poddasze, trzy pokoje(szafy,pomyłam lampy, drzwi) a dzis odmroziłam lodówkę, umyłam ją,jestem w trakcie mycia okien i wieszania,zasłon ,firanek.W takim tempie prac to zdążę jeszcze przed świętami odwiedzić kosmetyczkę i fryzjera:tak::tak::tak:.
Acha i piekę chleb bo wczorajszy chłopcy już zjedli:-)

reklama
Starszak się poskarżył, że mama go zaniedbuje i schowano mi laptopa:wściekła/y:.Na szczęście przy porządkach znalazłam:tak::tak::tak: (dobre sprzątanie nie jest złe).Nie mam za wiele czasu bo za 10 min "kapus" wraca ze szkoły a i robota czeka.Muszę sie pochwalić, że w dwa dni posprzątałam poddasze, trzy pokoje(szafy,pomyłam lampy, drzwi) a dzis odmroziłam lodówkę, umyłam ją,jestem w trakcie mycia okien i wieszania,zasłon ,firanek.W takim tempie prac to zdążę jeszcze przed świętami odwiedzić kosmetyczkę i fryzjera:tak::tak::tak:.
Acha i piekę chleb bo wczorajszy chłopcy już zjedli:-)
Jak Ty dziecko wychowałaś:szok:??? Na Matkę kapować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oj nie ładnie:no::no::no: Nie no żartuje, bo zaraz któraś pomyśli, że ja tak na poważnie... Ale cwaniak Mały!!!

Jak Ty dziecko wychowałaś:szok:??? Na Matkę kapować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oj nie ładnie:no::no::no: Nie no żartuje, bo zaraz któraś pomyśli, że ja tak na poważnie... Ale cwaniak Mały!!!
No nie.Ale musiało go to mocno wkurzyc bo on raczej nie narzeka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Wyrodna matka ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Muszę zmykać bo będzie za kilka minut .Jak mi się go uda przekupić ciastkam to niedługo wrócę:rolleyes:;-)

mamstud - brawa dla Gabuni za wszelkie nowe umiejętności :tak::-):-):-)- a dużo tego!!!

kasiu - Tobie tez składam gratulacje dla Filipka za kosi-kosi i 2 ząbka:tak::-):-):-)!!!

mamstud - Jagoda też nie chce pić z butelki...baaa Ona się drze jak ją przykładam do niej...
ale jestem zadowolona z kubka z NUKa Kubek First Choice czerwony- wczoraj po raz pierwszy podałam go Jagodzi i jestem zachwycona tym jak sobie z nim radziła. Z niekapkiem z canpola nawet się nie umywa... Canpol jest twardy i muszę pilnować aby Jagoda cokolwiek z niego wypiła i nie poobijała się przy tym, a ten z NUKa - naprawdę REWELACJA:-)!!!
Ten właśnie kubeczek przeznaczyłam na mleko i kaszki (wczoraj 2 razy wypiła z niego mleko NAN2 z kaszką ryzową z Bobovity) - także POLECAM :tak::tak::tak:(do tej pory bardzo ciężko nam szlo picie kaszek, o mleku modyfikowanym nie wspomne...)!!!
Ja juz wiem, że dokupie jeszcze jeden taki kubeczek - na soczki i herbatkę (a Canpola odstawie w głąb półki)

reklama
Mamstud no z Gaby Mała spryciula! Fajnie wygląda!!!

Kasiu widzę, że zięć nie próżnuje. To dobrze:tak: U nas 2 zęby się przebiły i tak powolutku sobie wychodzą...

Do góry