mamamatysia
Fanka BB :)
Mam tan sam kubek:-) i Fifi z niego pije od 2 miesięcy.Również polecam.Kupiłam tez typowy niekapek z TT ale źle się go zamyka a Fifi i tak jet mokry pijąc z niegomamstud - brawa dla Gabuni za wszelkie nowe umiejętności:-):-):-)- a dużo tego!!!
kasiu - Tobie tez składam gratulacje dla Filipka za kosi-kosi i 2 ząbka:-):-):-)!!!
mamstud - Jagoda też nie chce pić z butelki...baaa Ona się drze jak ją przykładam do niej...
ale jestem zadowolona z kubka z NUKa Kubek First Choice czerwony- wczoraj po raz pierwszy podałam go Jagodzi i jestem zachwycona tym jak sobie z nim radziła. Z niekapkiem z canpola nawet się nie umywa... Canpol jest twardy i muszę pilnować aby Jagoda cokolwiek z niego wypiła i nie poobijała się przy tym, a ten z NUKa - naprawdę REWELACJA:-)!!!
Ten właśnie kubeczek przeznaczyłam na mleko i kaszki (wczoraj 2 razy wypiła z niego mleko NAN2 z kaszką ryzową z Bobovity) - także POLECAM(do tej pory bardzo ciężko nam szlo picie kaszek, o mleku modyfikowanym nie wspomne...)!!!
Ja juz wiem, że dokupie jeszcze jeden taki kubeczek - na soczki i herbatkę (a Canpola odstawie w głąb półki)

Ocho,strszak wrócił spadam na razie;-)