reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

mamstud - brawa dla Gabuni za wszelkie nowe umiejętności :tak::-):-):-)- a dużo tego!!!

kasiu - Tobie tez składam gratulacje dla Filipka za kosi-kosi i 2 ząbka:tak::-):-):-)!!!

mamstud - Jagoda też nie chce pić z butelki...baaa Ona się drze jak ją przykładam do niej...
ale jestem zadowolona z kubka z NUKa Kubek First Choice czerwony- wczoraj po raz pierwszy podałam go Jagodzi i jestem zachwycona tym jak sobie z nim radziła. Z niekapkiem z canpola nawet się nie umywa... Canpol jest twardy i muszę pilnować aby Jagoda cokolwiek z niego wypiła i nie poobijała się przy tym, a ten z NUKa - naprawdę REWELACJA:-)!!!
Ten właśnie kubeczek przeznaczyłam na mleko i kaszki (wczoraj 2 razy wypiła z niego mleko NAN2 z kaszką ryzową z Bobovity) - także POLECAM :tak::tak::tak:(do tej pory bardzo ciężko nam szlo picie kaszek, o mleku modyfikowanym nie wspomne...)!!!
Ja juz wiem, że dokupie jeszcze jeden taki kubeczek - na soczki i herbatkę (a Canpola odstawie w głąb półki)
Mam tan sam kubek:-) i Fifi z niego pije od 2 miesięcy.Również polecam.Kupiłam tez typowy niekapek z TT ale źle się go zamyka a Fifi i tak jet mokry pijąc z niego:sorry:
Ocho,strszak wrócił spadam na razie;-)

reklama
monisqan, roxy -- dzieki, to mnie uspokoiłyscie:-), walczymy z katarem. Spałysmy od 5.30 do 7.00 potem Gosia od 10 do 11. oczy na za[palki, zaparzylam dzbanek kawy na caly dzionek co by nie zaryc nosem o podłogę. To nasze pierwsze przeziebienie!

no i dzien dobry!!!
mamstud - piekny i slodki widok stojacej Gaby - ach... rosna nam szkraby i odkrywaja co ich cialka potrafia:-) - a la nas spore wyzwanie czy nadazymy za naszymi pociechami.

Mamstud,ale Gabrysia swietnie stoi,gratuluje umiejetnosci:tak::-):-)

Mamamatysia,no nie,laptopa schowac:szok: okropienstwo;-) ja tak tu sie dziwie ale za niedlugo sie zdziwie jak swojego nie znajde jak Nadinka zacznie mowic,no ale troszke czasu mi zostalo:-D

My mamy niekapka z TT i młoda tez nie bardzo,dałam jej dzisiaj soczku który uwielbia i niestety z niekapka jest fuuujjjj,woli go gryzc ale on ma twardy ustnik,moze tez sie skusze na ten z nuka:sorry:

Dziekujemy za życzenia cioteczkom:-):-):-)

Doczytałam, że pytałyście czy M wrócił?Wrócił ale dopiero we wtorek:wściekła/y:,trzy autka już sprzedane:-)
No i dogadałam się z młodym:-).BB za PS2:tak::tak:.Powoli wieszam ozdoby i tak się jakoś świątecznie robi:happy: chyba włączę sobie kolędy lepiej się będzie pracować:sorry:

Ostatnia edycja:
Doczytałam, że pytałyście czy M wrócił?Wrócił ale dopiero we wtorek:wściekła/y:,trzy autka już sprzedane:-)
No i dogadałam się z młodym:-).BB za PS2:tak::tak:.Powoli wieszam ozdoby i tak się jakoś świątecznie robi:happy: chyba włączę sobie kolędy lepiej się będzie pracować:sorry:

no to rzeczywiście - Twoj M troszkę się "zasiedział" - ale widzisz - 3 auta już mają swoich nowych właścicieli

BB za PS2:-D:-D:-D u mnie bedzie podobnie - BB ale za PS3:-D:-D:-D

a co do kolęd - ja chyba sobie włącze taką świąteczną składankę, którą mi kiedyś moja koleżanka zrobiła... Może mi się nastrój poprawi...

Powiedzcie mi - czy kupiłyście już nocniki dla Waszych pociech?? Ja stwierdziłam, że od Nowego Roku zaczniemy przygodę z nocniczkiem (co by nie doprowadzić do sytuacji z soboty - chodzi mi o moich gości i ...kupska w łóżeczku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Zastanawiam się nad tym nocniczkiem FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ROYAL POTTY M4774 LUX (835538121) - Aukcje internetowe Allegro
Podobno Tomek senior powiedział, że kupią Tomkowi juniorowi nocnik pod choinkę... I wychodzi z tego, że nic poza tym...

Powiedzcie mi - czy kupiłyście już nocniki dla Waszych pociech?? Ja stwierdziłam, że od Nowego Roku zaczniemy przygodę z nocniczkiem (co by nie doprowadzić do sytuacji z soboty - chodzi mi o moich gości i ...kupska w łóżeczku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Zastanawiam się nad tym nocniczkiem FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ROYAL POTTY M4774 LUX (835538121) - Aukcje internetowe Allegro
my już od 1,5 miesiąca używamy nocnika ze znakomitym skutkiem -1 pampers dziennie ,nie pisałam bo widziałam że po moim zdjęciu na nocniku wybuchła burza więc nie prowokowałam a Filiś uwielbia swój grający nocnik jak go posadzę to od razu sika a kupka w pampersie już nie pamiętam kiedy była także polecam ;-):tak:

reklama
Do góry