M
Marzena80
Gość
na razie cisza...czekam na info... A może sama do nas wpadnie po takim ponagleniu;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na razie cisza...czekam na info... A może sama do nas wpadnie po takim ponagleniu;-)
Dlaczego szlaban? :-)Dzień dobry dziewczynki:-).
Wracam po dwudniowej nieobecności i mam trochę do nadrobienia.Zatraciłam się na placu boju(czyt.robię świąteczne porządki).Poza tym mam szlaban na BB.Idę nadrabiać;-)
u mnie to samo... z tymże jeżeli zasypia w domku (12:30, 17:00/18:00) to śpi najdłuzej z 1:00-1:30 h a później szaleje...
Udało mi się przetrzymać ją... Ale i tak efekt końcowy wyglądał tak samo. Dziasiaj Teściowa powiedziała mi, że M miał tak samo - kochał nocne życie, i za nic nie mogła tego zmienić... Czyli Jadzia kolejne "zło" odziedziczyła po Tatusiu...
Roxy - przybij "piątkę" z tym zasypianiem naszych demonków![]()