reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Nie nadrobie Was, nie wiem nawet którym dzieciaczkom dziś życzenia składać...

katarzynko! Ty nasza ostatnia majóweczko! Dużo zdrówka dla ostatniego półroczniaka na tym pokręconym forum!

Napisałam Wam wczoraj o tym Żubrze a potem to go przeklinałam. Iza, jak tylko zasiadłam do kompa zaczeła wymiotować u męża na rękach. Naszczęscie, to była jednarazowa sprawa, ale szybko wybiły mi % z głowy, dziś znów do dr, bo temp nie spada poniżej 38,5. Iza ma infekcje wirusową gardła, nie trzydniówkę i dlatego tak się z nią męczy, że Panadol, który jej dawałam (od dr ta "złota" rada) nie robi nic innego jak zbijanie temp! Nie działa przeciwzapalnie ani przeciwbólowo! Dostałyśmy Ibufen dla dzieci i czekamy na wyniki... mąż specjalnie w domu został, żeby mi nieco pomóc, bo Iza łaskawie o 2 w nocy poszła spać, a teraz odsypia:rofl2: na naszym łóżku... a my gdzie odeśpimy?:rofl2::eek:

reklama
Witajcie,

i ja walczyłam do 1:30 (znowu) z uspaniem Jagody... Cholera - światła pogaszone - My w łóżku a ona do siadu i bawić się chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!
Wstałam o 10:00 ale jeszcze bym conajmniej z 2 godziny pospała... Na dodatek Jagoda w łóżku przechodzi samą siebie - rozwala się tak, że mi ledwo miejsca starcza. W nocy potrafi sprawdzic czy jestem obok i np. łapie mnie za reke bądz dotknie brzucha.. Jeżeli jest w łóżeczku i nas nie wyczuje - RYK na całego!!!

Normalnie padam:-:)-:)-(.... Gdyby nie cudowny sen - to pewnie w ogóle miałabym podły dzień!!! Śniły mi się śródziemnomorskie wakacje:shocked2::-D:-D:-D

Teraz lecę zrobić sobie kawkę, umyć i ubrać małą i ... wracam do WAS

Tsarino - zdróweczka dla Izy!!!

bohaciefko - dla Gosi także zdrówka, oby Frida nie była tak często Wam potrzebna!!!

Roxy i Nadusiu - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 7 miesięcy:tak::-):-):-)

Katarzynak i Haneczko - dla WAS spóźnione ale szczere życzenia z okazji ukończenia pół roczku:-):-):-)!!!

buziolki od Cioci Agi i Jagodzianki

:-):-):-):-):-):-):-) Dziekujemy cioteczki,muuua:-):-):-)

A Nadia wlasnie nabila sobie pierwszego guza,taka inauguracja 7 miesiecy;-) Ale nie plakala za bardzo:sorry: Nie nadazam za moim dzieckiem,zaiwania po calym pkoju i taki jest skutek,musze sie stolu pozbyc:-(

Wszystkiego Dobrego dla Haneczki:-)

Dzień dobry mamusie dzisiaj faktycznie dobry bo przespana cała nocka i to od 19 do 7-30 juchuuuuu :-) Nadusiu wszystkiego naj naj :tak:buziaczki

reklama
Witajcie :tak:
ROXY dla Ciebie i Córeczki WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!

Joluś ja ostatnio miałam okazje być zważona na takiej wadze ale nawet się nie przyznam ile % mi wyszło heh :-D

Bohaciefka i Tsarina- dużo zdrowia dla waszych dziewczynek

Dzień dobry mamusie dzisiaj faktycznie dobry bo przespana cała nocka i to od 19 do 7-30 juchuuuuu :-)i
u mnie dokładnie tak samo :tak:

i zapomniałam komu jeszcze miałam odpisać :eek:
Dziś mam gości więc podczytam was dopiero wieczorkiem ) ale już bez winka bo mąż się wczoraj zdenerwował :shocked2::cool2:
Miłego dnia mamuśki :*

Do góry