reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

I jeszcze tylko jolu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie niby ten tłuszcz Ci zalega???????????? figura jak marzenie. Moje marzenie to 10kg mniej, tylko zacięcia brak ino słomiany zapał.

Ale ja nigdy nie mowilam ze mam zalegajacy tluszcz....:no::no::shocked2::shocked2::shocked2:.....ja chcialam tylko tak z ciekawosci wyprobowac moja wage i zobaczyc no ile procentow w ciele go mam.....:tak:

A moje dziewczyny sie rozbudzily na dobre i sie smieja na calego....o boniu..pewnie usna tak jak wczoraj .....:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Nie wiem co im sie poprzestawialo....:-:)-(

reklama
cześć słoneczka, to ja poszeptam już przy zgaszonym świetle:ninja2::ninja2::ninja2:.

Jolu przykro mi z powodu dziewczynek i z powodu sprzeczki z mężem, ale twój Przemek to takie cudo że na pewno jutro będzie cię z kwiatami przepraszał:tak::tak::tak::tak:. UŚCISK.:-):-):-)

A my już wrociliśmy, fajnie bylo wyjśc. gin z tonikiem - mniam. hi hi hi:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2:

A jutro rano do szkoły - mamao ja nie chcę.:cool::cool::cool:

A i wogóle to mój M. będzie pracował w sylwestra. I dziś sie dowiedział że mają mieć kostiumy superbohaterów. Więc teraz siedzi i szuka dla siebie kostiumu.
Najpierw chciał być zorro, ale teraz wymyśla między shrekiem a buzzem astralem:rofl2::rofl2::rofl2:. Koleżanki z pracy doradzają mu supermana - obcisłe czerwono - niebieskie majtki.:eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled::dry::dry::dry::dry:

Dzieńdoberek :-)
Ja dziś wbrew sobie, swoim przyzwyczajeniom i potrzebom wstałam o 8:30 (czyli po pobudce i karmieniu Lilii) :cool2:
Teraz piję już kawkę i kończę jeść serek wiejski :tak:
O 11:30 idziemy na masaż :unsure:

m&m's
nie napisałaś z kim zostały dzieciaki jak poszliście na drinka :confused2:
A co będziesz Ty robiła w Selwestra?
Ja bym poszła do tej knajpy M :tak: A gdyby miał założyć te czerwone obcisłe majtki to już w ogóle :wink:

bohaciefka
Ja używam Fridy w zależności od potrzeb :tak:
Też się zastanawiałam nad jej skutkami ubocznymi, ale w końcu to przebadane zaakceptowane przez medycynę urządzenie. Jest tak skonstruowana żeby ciśnienie nie było zbyt duże. Mąż mi to od strony technicznej tłumaczył. Także jeśli nie jest się nadwrażliwym na panikę swojego dziecka to można stosować zawsze kiedy jest potrzeba. Na pewno jest bezpieczniejsza i mniej podrażnia od zwykłej gruszki.
Oczywiście plus jakaś woda fizjologiczna, inhalacja, podniesienie wilgotności otoczenia :tak:

Witam!!!
My już nie śpimy od 7.30. Ale noc bez ani jednej pobudki:tak: Żebym tylko nie zapeszyła...

Ale ja nigdy nie mowilam ze mam zalegajacy tluszcz....:no::no::shocked2::shocked2::shocked2:.....ja chcialam tylko tak z ciekawosci wyprobowac moja wage i zobaczyc no ile procentow w ciele go mam.....:tak:
To na minusie też pokazuje:szok:?

reklama
Witam sie z kawusią:-);-)

Moje maleństwo spało dzisiaj do 9-30:szok: oczywiscie z jedna nocną pobudką ale wole w nocy jej mleczko dać i pospać dlużej:tak:

Bohaciefko,wydaje mi sie że spokojnie możesz fridy używac,tymbardziej przy katarku:tak: nic sie nie stanie:tak:
Jolu,znam Ci ja takie przegadywania,my tez na wojennej sciezce,dzisiaj zobaczysz bedzie juz dobrze:tak:
M&m,s, supermen wwoooowwww:-D

Nic nie moge popisac,dziec glodny

Do góry