M
Marzena80
Gość
Dobra jutro Was poczytam. Idę spać! Sadełko mi się zawiąże
! Do jutra Kochane!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To byś mnie musiała zobaczyć!!! Od razu byś schudła
!!!
Dobranoc Marzenko,ja tez juz znikam. Spokojnej nocy:-)Dobra jutro Was poczytam. Idę spać! Sadełko mi się zawiąże! Do jutra Kochane!!!
No bo jak jola mówi że ona jest normalna, to ja jestem w takim razie grubasem. Prawdziwym tłustym grubasem.
Nie chcę mojego tłuszczu(chyba jednak upiłam się na smutno)
O Boziu kochana.....normalnie takie klapy Ci sie naleza .......Ty niby tlustym grubasem.....wiesz co Moni..nie pij juz..........
Nosz dobrze ze niedlugo zobacze Cie na wlasne galy...to wtedy nie bedziesz nam tu mogla wciskac takiego kitu ......![]()
O kurczę!!!
Muszę zrzucić jeszcze z 5 kg, bo jak Cię uścisnę to Cię połamię![]()
A mi doslownie para z uszu idzie....moje dziewczyny wlasnie sie obudzily....tzn. Ameli sie obudzial , zaczela plakac no i obudzila Alicje....:-
-
-(....normalnie ryczec mi sie chce.....:-(