wiem... Zapytam Barmankę jak Marcelitka od cyca oduczała, mam nadzieję, że mi pomoże...to teraz najtrudniejsze przed Tobą...
reklama
A Roxy do monopolu poleciała???![]()

Mamstud,kurcze i tak podziwiam cie za to ze tak dlugo karmilas gabrysie przy skazie

M
Marzena80
Gość
No to ja się pożegnam na dziś. Kiepska frekwencja
Mam nadzieję, że jutro klubowiczki się poprawią!!! A ja może się wyśpię

martalis
mama 24 h
hej
nataszko gucio -sto lat
mamstud-powiem ci ze ja myslalam ze bedzie zle jak zaczne dawac mleko modyfikowane ,bo xavko wcale nie chce butelki ale sie okazalo ze jest dobrze.na poczatku nie chcial piszczal ale jakos po 10 min wypil ale ino 60 ml i do tego oczywiscie cycusia, no i tak probuje codziennie.wsumie bym chciala juz tez skonczyc karmic ale jak mam mleko to czemu bym mogla nie karmic,powiedzialam juz sobie ,ze jak przeyjade z polski po nowym roku zaczynam odstawiac od cycusia.wiec zobaczymy
nataszko gucio -sto lat
mamstud-powiem ci ze ja myslalam ze bedzie zle jak zaczne dawac mleko modyfikowane ,bo xavko wcale nie chce butelki ale sie okazalo ze jest dobrze.na poczatku nie chcial piszczal ale jakos po 10 min wypil ale ino 60 ml i do tego oczywiscie cycusia, no i tak probuje codziennie.wsumie bym chciala juz tez skonczyc karmic ale jak mam mleko to czemu bym mogla nie karmic,powiedzialam juz sobie ,ze jak przeyjade z polski po nowym roku zaczynam odstawiac od cycusia.wiec zobaczymy
No co Ty????:-( Słodkich snów:-)No to ja się pożegnam na dziś. Kiepska frekwencjaMam nadzieję, że jutro klubowiczki się poprawią!!! A ja może się wyśpię
![]()
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Wszystkiego najlepszego dla naszych kolejnych solenizantów - Nataszo, Gucio moc uścisków od barmanki
tsarina, zdrówka życze dla Izy Mirki

aga, noo to chyba każda z nas ma takie opowieści o znajomych z dziećmi co przychodzą i jak to słodko nazwałaś OFF im się załącza
echhhh....
madziu, nie znam się na zatokach
:-(
aga, ooo a co za święto dziś że pijesz gin heee?
no tak - poniedziałek 
mamstud, ty to lepiej naucz babcie robić fotki, porobi ci fotki tych zakupów co dziś zrobiłaś - a ty tylko na forum wrzucisz
ja też jestem ciekawa co kupiłaś 
kochana, ty się nie tłumacz z chęci odstawienia Gaby od cyca, w pełni cię rozumiem i akceptuję twoją decyzję. jesteś silną kobietą, starałaś się i starasz najlepiej jak potrafisz...
ja u siebie robiłam tak że ściągałam swoje mleko laktatorem i podawałam w butelce - tak uczułam go picia z butelki. jak przyszedł czas na mleko to wiadomo że mieszałam ze swoim bo jak podałam tylko nutre to dalej pluł niż widział
i przy każdym karmieniu robiłam mniejsze proporcje swojego ściągniętego do nutry... z perspektywy czasu cieszę się że tak wyszło, bo obyło się bez tragedii - płaczów i plucia 
a przyznam się szczerze że z tym odciągnięciem mleka to pomógł mi przypadek, synek strasznie pogryzł mi sutki i nie było innego wyjścia jak tylko wspomóc się laktatorem

moniq, witamy z powrotem. hahaha ale super fotki, brawa dla córci że się nie wystraszyła tego Pana w Czerwonej Czapce

a ja wczoraj kupiłam sobie nowe staniczki i u waga...sukienkę na Sylwestra

i mam pytanie...takie z nieśmiałością się pytam... czy któraś z was zakłada bieliznę korygującą?
no wiecie takie majtki z wysokim stanem
bo kurka trzeba schowac jakoś ta trzęsącą galaretkę 
i spadam spać bo jutro o 6 pobudka
ale jeszcze 2 dni - dam rade 
tsarina, zdrówka życze dla Izy Mirki

aga, noo to chyba każda z nas ma takie opowieści o znajomych z dziećmi co przychodzą i jak to słodko nazwałaś OFF im się załącza

madziu, nie znam się na zatokach

aga, ooo a co za święto dziś że pijesz gin heee?

mamstud, ty to lepiej naucz babcie robić fotki, porobi ci fotki tych zakupów co dziś zrobiłaś - a ty tylko na forum wrzucisz

kochana, ty się nie tłumacz z chęci odstawienia Gaby od cyca, w pełni cię rozumiem i akceptuję twoją decyzję. jesteś silną kobietą, starałaś się i starasz najlepiej jak potrafisz...
ochh to raczej ja ciebie powinnam zapytać w końcu masz większe doświadczenie ;-)wiem... Zapytam Barmankę jak Marcelitka od cyca oduczała, mam nadzieję, że mi pomoże...
ja u siebie robiłam tak że ściągałam swoje mleko laktatorem i podawałam w butelce - tak uczułam go picia z butelki. jak przyszedł czas na mleko to wiadomo że mieszałam ze swoim bo jak podałam tylko nutre to dalej pluł niż widział

a przyznam się szczerze że z tym odciągnięciem mleka to pomógł mi przypadek, synek strasznie pogryzł mi sutki i nie było innego wyjścia jak tylko wspomóc się laktatorem

moniq, witamy z powrotem. hahaha ale super fotki, brawa dla córci że się nie wystraszyła tego Pana w Czerwonej Czapce

a ja wczoraj kupiłam sobie nowe staniczki i u waga...sukienkę na Sylwestra

i mam pytanie...takie z nieśmiałością się pytam... czy któraś z was zakłada bieliznę korygującą?
no wiecie takie majtki z wysokim stanem

i spadam spać bo jutro o 6 pobudka