reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

rozmawiałam z babcią :-)
ŻEBY NAM TO OSTATNI RAZ BYŁO!!!

A co do odstwienia Gaby od cycka to ja chyba najlepszym doradcą nie jestem. Znam te wszystkie powody, o których napisałaś. Troszkę to przerobiłam. Natasza była na moim mleku tylko 2,5 miesiąca. I postanowiłam to zakończyć... Natasza na moim mleku słabo przybierała, a jak wspomnę sobie stanik i wkładki to.... Brrrrrrr... I tak Cię podziwiam, że tyle miesięcy wytrzymałaś tym bardziej na diecie! A skoro wracasz do pracy to to nie są pobudki egoistyczne, a po prostu życie i polska rzeczywistość. Przepraszam polityka pro rodzinna...

reklama
Cześć laski
Tylko się przywitam i lecę czytać co u Was.
Wróciliśmy dziś z Radomia około południa ale zamiast w domu wylądowaliśmy w Galerii Handlowej :zawstydzona/y::-)
Weekend super udany. Lili załapała się na pierwszego w życiu Mikołaja :tak: (zwariowani sąsiedzi teściów zrobili im a przy okazji nam niespodziankę :-))

Załączniki

• IMG_0257.jpg
    IMG_0257.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0261.jpg
    IMG_0261.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0265.jpg
    IMG_0265.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 35
Jestem straszna, co? Powiedzcie szczerze, nie obrażę się!!

Mamstud czy ty musisz takie głupoty wymyślać??!!
Straszna dlatego ze przez 7 miesięcy robiłaś wszytsko, mimo najrożniejszych przeciwności losu, żeby twoje dziecko miało to co najelepsze!! A teraz po prostu chcesz troche zadbac o siebie, swoje dobre sampoczucie. No proszę cię!!!!! takie glupty to naprawdę trudno samamu wymyslić!!!

moniqsan w końcu jesteś! Tak tęskniłam... A niedzielne zakupki w galerii robiłam w Twojej intencji :-) Lilianka cuduś, a Mikołaj taki sobie....

kasia1208, marzenko, m&m's dziękuję kochane za odpowiedź, ważne to dla mnie - czuć czyjeś wsparcie... Rozmawiałam o tym z M, bałam się, że będzie anty... Ale okazało się, że wybrałam odpowiedniego faceta na męża :-) i na szczęście mnie wspiera w każdej decyzji, kochany mój.... Teraz "tylko" trzeba Gabę od cycusia odzwyczaić....

reklama
Do góry