reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia ja też strasznym cholerykiem jestem i dość ostro tam było, bo nie wytrzymałam. Potem ze 2 miesiące z sobą nie rozmawiałyśmy. I w końcu była rozmowa telefoniczna - zupełnie przypadkowa. No i znowu się pokłóciłyśmy, bo znowu wszystko wygarnęłam. A ona w efekcie mnie jędzą nazwała!
Żartujesz:wściekła/y: jeszcze Ty na jedze wyszlas???? Niezle:no:

reklama
tsarina - dziewczyno wymiatasz teksatmi, poryczałąm sie ze śmiechu aż M spytał sie co się dzieje:-):-):-).
barmanka - nie oglądaj takich filmów!!!! teraz kiedy masz małe dzieciątko!!! jesteśmy teraz bardzo wrażliwe (co nie znaczy, ze jak oseski będą nastoletnie to pokryjemy się kurzem obojętności).

Ach, a ja myslalam wlasnie ze to ta druga:sorry: To powiem masz przewalone z tymi Antosiami:no:

Mamamatysia,jakie winko chorwackie pijesz? W zeszłym roku zachwycalismy sie w chorwacji winem prosek,takie zwykle,slodkie ale dobre i mam sentyment:-):tak:
Nie pamiętam nazwy bo wyrzuciłam butelkę.To był 30%wyrób miejscowych,właśnie taki słodki i pyszniutki:-p:-p:-p.Klient M jedzie w styczniu to uzupełnimy zapasy:tak::tak::tak:

Mmatysia, a Twój starszak jak miał 2 Iatka to był grzeczny? Nie wyciągał wszystkiego z toreb, szufIad itp?
Ja mam dużo koIeżanek z dziecmi w takim wieku i wszystki tak łobuzują. Mój Mikołaj nie był Iepszy.Duzo zaIeży od rodziców aIe nie zawsze ma się oczy z tyłu głowy.

I ja i ja już co prawda po jednym drineczku ale jestem :tak:
na tym zdjęciu to nie ja , ja lałam ze śmiechu po kątach to siostra mojego M:-D

Nie pamiętam nazwy bo wyrzuciłam butelkę.To był 30%wyrób miejscowych,właśnie taki słodki i pyszniutki:-p:-p:-p.Klient M jedzie w styczniu to uzupełnimy zapasy:tak::tak::tak:
Tak,tak to wlasnie byl wyrob miejscowych,no i mocne;-) możliwe ze to to samo:tak: Ach zazdroszcze:-) Ja tez chce,czy klient moze wiecej przywiezc:-D:-D:-D

Melduje się na spotkaniu AA- był u mnie taki chłopek w czerwonym i mam 2 Żubry i 4 Harnasie... jakbym nagle znikła, szukać pod stołem...

bohaciefka dziękuje za rady, ale nieco za późno wdepnełam tutaj. My już po wizycie u dr. Iza miała 38,9C i to nie zęby. Ma albo infekcje wirusową (b. prawdopodobne) albo trzydniówkę, więc czekamy na wysypkę we wtorek. Dr zapisała Calcium pół łyżeczki 2x dziennie, Panadol 3x dziennie, Cebion 2x po 5 kropel i Viburcol 2x dziennie. I tak dziś i jutro. Jak we wt jeszcze będzie temp to do dr po antybiotyk, a jak nie, to w śr na kontrolę. Chemia rządzi, ale konsultowały to dwie niezależne dr, więc nie narzekam...

pediatra, jak zobaczyła gardło Izy to stwierdziła delikatny stan zapalny, ale na to nic nie zapisała, bo Panadol jest. I zobaczyła zęby. Nie mogła uwierzyć, że Iza Mirka ma dopiero 6mc. Kłopot w tym, że przy Panadolu nie mogę nic na ząbki dawać, a do przebicia dziąsełek już tuż tuż... nawet żel chłodzący odpada...

Oj,Tsarina duzo zdrowka dla Izy Mirki,bidulka:sorry:

A wiecie ze wypilam kubeczek grzanca i mnie" kopło" cos slaba głowe mam po tej ciąży:-D

reklama
Mmatysia, a Twój starszak jak miał 2 Iatka to był grzeczny? Nie wyciągał wszystkiego z toreb, szufIad itp?
Ja mam dużo koIeżanek z dziecmi w takim wieku i wszystki tak łobuzują. Mój Mikołaj nie był Iepszy.Duzo zaIeży od rodziców aIe nie zawsze ma się oczy z tyłu głowy.
Pewnie, że nie zawsze ma się oczy z tyłu głowy, jak piszesz, ale jak jestem u kogoś w domu to strama się dziecko pilnować. Ktoś nie ma przystosowanego mieszkania do małego dziecka, które raczkuje i ja bym się bała, żeby Młoda np. rączki do kontaktu nie włożyła. Wolałabym ją mieć na oku. Nie puściłabym jej samej do innego pokoju. A jeśli już moje dziecko komuś by starty wyrządziło to poczuwałabym się jakoś do tego i przeprosiła. A oni - w moim przypadku - nawt nie zapytali czy Antosia coś zniszczyła. Zero zainteresowania. A to ja byłam 400 zł do tyłu dzięki ich dziecku!!!

Do góry