kasica212
Sanka & Samka
a u mnie chyba maluch daje o sobie znać, na razie łagodnie bo czuje co chwila jakby coś od środka mnie łaskotało :-):-) ale dziwne i zarazem miłe uczucie![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja też już zdecydowałam że kupuje taki wózek, on jest śliczny i lekki a to jest ważne. No i ma już wszystko , fotelik do auta , spacerówka itd. Ja pokazałam mężowi żeby wiedział jak będę w szpitalu to żeby wiedział jaki kupić. A Ty kiedy będziesz kupować? Pozdrawiam serdecznie.Witam
Okruszku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!duzo zdrowka, pieniazkow, spelnienia wszystkich marzen i oczywiscie aby twoje malenstwo roslo zdrowo i zebys miala z niego jak najwieksza pocieche. A teraz szczegolnie tego zebys jak najszybciej poczula ruchyWszystkiego naj naj
Ula_28 gratuluje synusia:-)i ze wszytsko dobrze z malenstwem, tez sie nie moge sie doczekac juz 19.12 kiedy mam wizyte i mam nadzieje ze juz mi lekarz powie czy to bedzie PAN czy PANIhehe..
Ja dziewczynki chce ten wozeczek w kolorze czerwonym a oto link: & WÓZEK CHICCO FOR ME 2008 4 KOLORY+GWARANCJI (468888983) - Aukcje internetowe Allegro
Jest i dla chlopca i dla dziewczynki tak mi sie przynajmniej wydaje:-) Ja kocham czerwony kolor wiec napewno ten.Dzisiaj malenstwo sie przewraca dosyc :-)ale to slodkie...Pozdrowienia dla wszystkich mamus
![]()
a ja czuję takie jakby lekkie kłócia w brzuchu i sama nie wiem co to znaczy??? bo to moja 1 dzidzia :-)