madzia431
Majowa mamusia'09
Sheeppy odezwij się , jak się czujesz , byłaś u lekarza? Przeszły Ci skurcze? Kochana odezwij się , martwie się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, zazdrosze Ci że słyszysz co tam Maleństwo porabia... Ja na razie powstrzymałam się przed kupnem tego mini ktg... mam nadzieje ze jak bede w czwartek na wizycie to połozna bedzie słuchała serca... chociaz nie wiem czy w ogole jest to przewidziane w wizycie... pierwszy raz ide do przychodni przyszpitalnej na wizyte....hey dziewczynkiodzywam się dopiero teraz, bo wcześniej byłam na mieście i tak dzień zleciał., a od wczoraj wsłu****ę się w moje maleństwo przez stetoskop. wczoraj wieczorem uśmiałam się z mamą bo dzidzia tak się ruszała i kopała było tak śmiesznie słychać jakby specjalnie wiedziało, że jest podsłuchiwane. hihi ;-)
cieszę się bardzo.a jak tam u Was? jak się czujecie? :-)
Kochana, gratuluje decyzjiDziewczynki na dzień dzisiejszy postanowiliśmy, że się wyprowadzamy, data wyprowadzki na nowe mieszkanie to 1.8.2009. Stwierdziliśmy, że późniejsze gniecenie się w trójkę na 10 m nie ma sensu jeśli mamy do dyspozycji nie małe 40 m czyli prawie tyle co tu a tutaj jesteśmy my, babcia i jeszcze moja siostra. Teraz to jest męczące a co to będzie przy dziecku.
W następny weekend jedziemy obejrzeć i zdecydować co mamy zmienić, mąż będzie z bratem robił co trzeba od stycznia, a ja zamawiam już naklejki do kącika maluszka![]()
Postaram się też wrzucić fotki mojego brzuszka