reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Acha i witam nową majóweczkę! Mam nadzieję, że będziesz udzielała i zadomowisz się u nas. Co do spania nie poradzę, bo na szczęście Natasza zasypia bez problemowo, ale z budzeniem się w nocy to już różnie bywa...

A gdzie jest Roxy???? Hop hop!!!!
:-)Jestem,troszke Was podczytuje jak mam chwilke czasu;-) Ciezko sie tak wbic z tematem ni z gruchy ni z pietruchy:zawstydzona/y: Ale czerpie z tego forum same cenne informacje.Marzenko,dziekuje za zaproszenie:tak:

reklama
mmatysia, wiem dokładnie o czym mówisz. jak chcę część zabawek zabrać na strych to od razu okazuje się że wszystkimi się akurat bawi.
A co do porządków, to ja też tak robię. Tylko że i tak masa zostaje, bo tych drogich i nie zniszczonych to mi szkoda, tylo dlatego że się znudziły.

mmatysia, wiem dokładnie o czym mówisz. jak chcę część zabawek zabrać na strych to od razu okazuje się że wszystkimi się akurat bawi.
A co do porządków, to ja też tak robię. Tylko że i tak masa zostaje, bo tych drogich i nie zniszczonych to mi szkoda, tylo dlatego że się znudziły.
Drogie,firmowe to na allegro lub ebaya i juz wpadnie kasa na następne;-)

My z Wiktorią zrobiliśmy tak z zabawkami wszystkie ,którymi się nie bawi a było tego sporo do piwnicy a za to kupiliśmy jedną wymarzoną , jakoś szkoda mi wyrzucać a w pokoju tylko się walają

Mąż JoIi aIbo M&ms jest informatykiem.Co wydziwiłaś?
Kurde, bo głupia blondynka zawsze dodaje ostatnią stronę, którą przeczytałam do ulubionych. I tak mam ich tam z różnych wątków dużo i sobie skaczę raz tu, raz tam. I nie wiem co zrobiłam, bo nie chce mi się usunąć z ulubionych stronka i tym samym nie mogę dodać nowej. Wyskakuje mi taki komunikat: Cel tego skrótu internetowego jest nieprawidłowy. Przejdź do arkusza właściwego skrótu internetowego i upewnij się, że cel poprawny. No i co mam zrobić, bo jak nie dodam sobie ostatniej przeczytanej stronki to jutro pół godziny będę szukała gdzie kończyłam czytać...

reklama
Do góry