reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzenko....no niestety maz moj jeszcze w pracy...a ja to bez niego to tez nic nie potrafie zrobic....:shocked2::shocked2::shocked2:
To jakby wiedział co ta blondynka narobiła to daj znać! Niech się chłopak wpierw wyśpi, ja poczekam:-D Chyba przejdę na system Moniqsan...
Marzena ja też Ci nie pomogę... Poza tym pijana jestem już :-)
Dziękuję kochana za szczere chęci. Zawsze wiedzialam, że pijani są najbardziej prawdomówni:tak::tak::tak:

A wchodziłas tak ,,uIubione,, a potem trzecia pozycja ,,organizuj uIubione,,. Zaznaczasz skrót i na doIe naciskasz usuń- jakoś po chińsku to napisałam aIe może zrozumiesz.
Próbowałam i nic z tego. Tam to się usuwa, a jakoś tak dalej zostaje. Kurde co ja głupia zrobiłam??? Pewnie dlatego te zdjęcia mi się dziś wgrać nie chciały...

Dobry wieczór dziewczęta:-)
30 min temu wróciłam z pracy i melduję się na spotkaniu AA;-), pociągam imbirówkę zrobioną przez mojego męża w styczniu 2006, oj!!!!!!! gorąco mi się zrobiło:-).

I wlasnie z tego powodu pije sobie winko i jak moge to chetnie dolacze do grupy AA
Oj zapraszamy kochana! Ja chwilowo nieczynnym członkiem jestem, bo chorym, ale jak się lepiej poczuję to nadrobię...

Chyba pójdę spać.Blondynka nie jestem ale wypiłam pół butelki chorwackiego wina i nie umiem wstać:sorry: patrze na butelkę a winko ma 30%:rofl2:.
Zazdroszczę...

Tak to musisz wejść tak czy siak do każdego i np okazuje się że tam nic nie ma :sorry:
No i to dodawanie za każdym razem ostatniej strony do "ulubionych". Przecież to się idzie zaharować :yes:
Zdarzało się i tak...:tak: Ale można przeżyć:tak:

Dobry wieczór dziewczęta:-)
30 min temu wróciłam z pracy i melduję się na spotkaniu AA;-), pociągam imbirówkę zrobioną przez mojego męża w styczniu 2006, oj!!!!!!! gorąco mi się zrobiło:-).
A to gdzie Ty kobieto pracujesz, że dopiero do domu wracasz?

marzenka - a w biurze rachunkowym ale sama ustalam sobie godziny pracy, tj. dopiero jak maż wróci a że byłam ze starszą u jej kolegi z przedszkola (na specjalne zaproszenie jego mamy) to mi się godziny poprzesuwały.
A dodam, że tenże kolega mojej córci zaplanował już ślub z moja Gabą i postanowl, iż będę mieli 4 dzieci:shocked2:. No taka to moja Gaba że już podrywa;-).

reklama
Do góry