reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kurde, bo głupia blondynka zawsze dodaje ostatnią stronę, którą przeczytałam do ulubionych. I tak mam ich tam z różnych wątków dużo i sobie skaczę raz tu, raz tam. I nie wiem co zrobiłam, bo nie chce mi się usunąć z ulubionych stronka i tym samym nie mogę dodać nowej. Wyskakuje mi taki komunikat: Cel tego skrótu internetowego jest nieprawidłowy. Przejdź do arkusza właściwego skrótu internetowego i upewnij się, że cel poprawny. No i co mam zrobić, bo jak nie dodam sobie ostatniej przeczytanej stronki to jutro pół godziny będę szukała gdzie kończyłam czytać...

Marzenko, ja nie chcę nic mówić, ale roboty to Ty sobie robisz kobito ... ojojoj :eek:
Przecież przed każdym wątkiem pojawia się taki ptaszek na niebieskim polu - kwadracik, i wtedy wiadomo że w danym wątku są nowe wiadomości. Jak naciśniesz na ten ptaszek to automatycznie przenoszona jesteś na ostatnią nieprzeczytaną stronę a nawet jeszcze lepiej - do pierwszego nieprzeczytanego posta i zaczynasz nadrabiać.
A Ty tak dookoła ...

Kurde, bo głupia blondynka zawsze dodaje ostatnią stronę, którą przeczytałam do ulubionych. I tak mam ich tam z różnych wątków dużo i sobie skaczę raz tu, raz tam. I nie wiem co zrobiłam, bo nie chce mi się usunąć z ulubionych stronka i tym samym nie mogę dodać nowej. Wyskakuje mi taki komunikat: Cel tego skrótu internetowego jest nieprawidłowy. Przejdź do arkusza właściwego skrótu internetowego i upewnij się, że cel poprawny. No i co mam zrobić, bo jak nie dodam sobie ostatniej przeczytanej stronki to jutro pół godziny będę szukała gdzie kończyłam czytać...

A wchodziłas tak ,,uIubione,, a potem trzecia pozycja ,,organizuj uIubione,,. Zaznaczasz skrót i na doIe naciskasz usuń- jakoś po chińsku to napisałam aIe może zrozumiesz.

Marzenko, ja nie chcę nic mówić, ale roboty to Ty sobie robisz kobito ... ojojoj :eek:
Przecież przed każdym wątkiem pojawia się taki ptaszek na niebieskim polu - kwadracik, i wtedy wiadomo że w danym wątku są nowe wiadomości. Jak naciśniesz na ten ptaszek to automatycznie przenoszona jesteś na ostatnią nieprzeczytaną stronę a nawet jeszcze lepiej - do pierwszego nieprzeczytanego posta i zaczynasz nadrabiać.
A Ty tak dookoła ...
Ja wiem już kiedyś Ankzoc o tym pisałaś, ale tak to ja nawet do tego naszego menu nie musiałam wchodzić. No i tak biegam między ogólnym i dwoma zamkniętymi i tak mi się jakoś przyzwyczaiło...:sorry:
Zresztą mówiłam, że blondynka:-D

Ja zawsze jak coś nie wiem to na kolor włosów zwalam. Bardzo to praktyczne! A Ty w końcu wracasz do pracy?
hihi,niezle:-D Ja od dnia dzisiejszego jestem na urlopie wychowawczym do 19 listopada 2010 roku,narazie a co potem to sie okaze. I wlasnie z tego powodu pije sobie winko i jak moge to chetnie dolacze do grupy AA

Ja wiem już kiedyś Ankzoc o tym pisałaś, ale tak to ja nawet do tego naszego menu nie musiałam wchodzić. No i tak biegam między ogólnym i dwoma zamkniętymi i tak mi się jakoś przyzwyczaiło...:sorry:
Zresztą mówiłam, że blondynka:-D

Niby masz trochę racji, ale skakanie po ulubionych chyba bardziej jest skomplikowane niż menu ze wszystkimi wątkami, gdzie widzisz które masz do podczytania. Tak to musisz wejść tak czy siak do każdego i np okazuje się że tam nic nie ma :sorry:
No i to dodawanie za każdym razem ostatniej strony do "ulubionych". Przecież to się idzie zaharować :yes:

reklama
Do góry