reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hej kochane!
Widzę, że chwilowo klub AA zmienił się w klub nocnych marków... Ja bym chętnie na wizytę do klubu AA się zapisała, ale przeziębienie mnie tak rozwaliło, że szok... Już mnie brzuch od kaszlu boli (czy w ten sposób on ćwiczy i może się zmniejszyć?)

Ankzoc współczuję tak wczesnego wstawania. Chyba bym o 20.00 musiała chodzić spać, żeby jakoś funkcjonować...

Florencja, a może spróbuj zrobić inny, nowy suwaczek na innej stronie i wtedy wkleić. Pamiętam, że ja też raz miałam suwaczek, który "nie chodził".

reklama
Acha i witam nową majóweczkę! Mam nadzieję, że będziesz udzielała i zadomowisz się u nas. Co do spania nie poradzę, bo na szczęście Natasza zasypia bez problemowo, ale z budzeniem się w nocy to już różnie bywa...

A gdzie jest Roxy???? Hop hop!!!!

Dzień dobry Majóewczki,

Jolu, tsarino gratuluję zębolów :-)

moniqsan ale masz gadułę, Gaba też tak śmiesznie gada :-)

malinko oj, doskonale Cię rozumiem! Urodziłam Andrzejka na drugim roku studiów, pracowałam wtedy w dwóch miejscach, prowadziłam dom, itd... Więc wiem o czym mówisz.

U nas dziś słoneczko świeci, chyba na spacerek wyruszymy. Dziś mój M jedzie do Poznania na zjazd absolwentów, więc czuję, że będzie "grubo" :-)
Wczoraj Gaba została pierwszy raz z opiekunką na jakieś 45 minut, w tym czasie niania nauczyła ją robić "kosi kosi". To nie sprawiedliwe bo ja ją od tygodnia tego uczyłam i nic ...

Miłego dnia kochane!

Ja bym chętnie na wizytę do klubu AA się zapisała, ale przeziębienie mnie tak rozwaliło, że szok... Już mnie brzuch od kaszlu boli (czy w ten sposób on ćwiczy i może się zmniejszyć?)

Marzeno życzenia powrotu do zdrowia! Mam nadzieję, że ten kaszel chociaż w tym Ci pomoże :-)

mamstud- no nie wyszło ci i tu taki zmyłki mi robisz nie ładnie :-D

no to do marzena 80- dużo zdróweczka zyczę :biggrin2: , kurcze nie zuwazyłam twojego posciku

cześć Majówki, ja wczoraj nie miałam siły pisać taka była skonana po pracy.:confused2:

dziękujemy za wszystkie słowa uznania - sprytny syn i dumna matka ;-):-p:sorry:

trochę Was poczytałam i postaram się coś napisać...

Malgoss , Ankzoc czyli co?? Następny wypad na basen w poszerzonym składzie? :-)
superowo by było....

AgA ja tez dziekuje i strasznie się ciesze ,ze nasze czysto wirtualne znajomości zaczynają wychodzić z ukrycia :tak: no i ze nasze pierwsze spotkanie nie okazało się ostatnim :-);-)
a co do chlapania to mam to samo :-D:-D:-D

Ankzoc a po co Ci most??? :-D w helikopter i jazda do 3 city ...
a tak serio to jak już dotrzesz do Malgoss to i do nas też prawda?

allaa wybieraj się śmiało, woda jest chlorowana jak w każdym basenie ale jakoś naszym dzieciaczkom nic nie było, nic się nie stało i żaden chlor nie stał na przeszkodzie picia wody z basenu :-D:-D:-D
jak chcesz to możesz dołączac do nas jak uda nam się eskapada w większym gronie ;-)

a własnie bohaciefka Ty z Wejcherowa jestes ? To przeciez niedaleko :tak:

Kasiu uściski dla Filipka , an pewno był bardzo dzielny. Poza tym macie to juz za sobą :tak:

Mmatysia...dzieki kochana, spryciarz z niego to fakt...ale wszystkie majowe zdieciaki mają swoje zasługi...spójrz na Majkę m&m's ta to wymiata :-D:-D:-D

Jolu gratuluję Alicji ząbków...:tak: u nas wciąż cisza...

Moniq ...jak super ze Lila się tak rozgadała :-D a żąbkami się nie przejmuj...podobno im później tym lepiej bo mniejsze ryzyko przedwczesnej próchnicy :tak: Damiś też na razie się do ząbków nie szykuje a ja wyciągam dobre strony tej sytuacji...po prostu mam spokój ;-):-D

co do usypiania to ja tez mam ostatnio ciężko bo powoli odzwyczajam Damiana zasypiania bez piersi...tzn jak zawsze dostaje pierś na noc ale nie pozwalam mu zasnąc z piersią w buzi...jak widzę ze zasypia to wyjmuje pierś i pozwalam mu zasnąć samemu no i przyznam ze idzie tak sobie, ale walczymy...
M w ogole jest ciężko, Młody nie chce zasypiać przy nim wcale...na ogól jest to okraszone płaczem i lamentem aż w końcu usypia ze zmęczenia płaczem ...szkoda :-(

m&m's no własnie o Twojej Mai pisałam.... ta to dopiero ma postępy. Gratuluję :-):tak:

Marzena80
zdrówka życzę :tak::tak::tak:

aaa i tak na koniec , prosze mi tu nie robić smaka na zapiekanki z brokułami i serem pleśniowym dobrze??? Niektórzy muszą ograniczać jedzenie nie to co Wy szczypiory :-p
a tak w ogóle to prosze z tym na jakiś watek kulinarny się udać bo ciocia Confi opluła sobie brodę...pffff

confi- wlasnie do was to mniejszy problem do was mam most w malborku a do malgoss nie mam musialabym nadrabiac drogi :-D Kurcze fajnie by było sie umowic.......... ehhhhhh Kurcze tylko mała dopiero co wyleczyła sie z zaplenia krtani wiec musze z nia troche odczekac no i bede musia m zagonic zeby nas zawiozl :-p

reklama
aaa i tak na koniec , prosze mi tu nie robić smaka na zapiekanki z brokułami i serem pleśniowym dobrze??? Niektórzy muszą ograniczać jedzenie nie to co Wy szczypiory :-p
a tak w ogóle to prosze z tym na jakiś watek kulinarny się udać bo ciocia Confi opluła sobie brodę...pffff

popieram!!!
Fakt niczego nie oplułam, ale ścisło mi się co nieco po przeczytaniu tego co tu sie wczoraj późnym wieczorem pojawiało...
I ta zapiekanka brokułowa, i serek wędzony (też jestem serożercą), na szczeście średnio zareagowałam na te szynki pieczone - 7 lat wegetarianizmu robi swoje:-p:-p:-p... jem ze smakiem jedynie drobik i to.. tylko białe mięsko z kurczaka...

Do góry