reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jolu
To przykre że dziadkowie tak bardzo muszą tęsknić za dziewczynkami, ale z drugiej strony jaką mają wielką radość jak już ich odwiedzacie. Nawet nie podwójną, bo podwójną mają zawsze :tak:
No i w dzisiejszych czasach komunikowanie się jest tak piękne, że zawsze można te tęsknoty jakoś nadrobić.
Skype, rozmowa i wizja na żywo - piękne :tak: A kiedyś ? ... tylko listy :eek:

reklama
jolu
To przykre że dziadkowie tak bardzo muszą tęsknić za dziewczynkami, ale z drugiej strony jaką mają wielką radość jak już ich odwiedzacie. Nawet nie podwójną, bo podwójną mają zawsze :tak:
No i w dzisiejszych czasach komunikowanie się jest tak piękne, że zawsze można te tęsknoty jakoś nadrobić.
Skype, rozmowa i wizja na żywo - piękne :tak: A kiedyś ? ... tylko listy :eek:

No wlasnie.....:shocked2:....a z kazdego naszego ciesza. sie niezmiernie....zreszta my tez tylko niestety teraz po tych przejsciach z tesciowa nie wyobrazam sobie jak to bedzie.....:no:
Maz nie chcial wcale leciec ale powiedzialam ze przez glupoty jego mamay napewno nie beda cierpiec moi rodzice....on tak odliczaja dni....zreszta nie mialabym serca im powiedziec ze nie przyjezdzamy.....:no::no:

Maz nie chcial wcale leciec ale powiedzialam ze przez glupoty jego mamay napewno nie beda cierpiec moi rodzice....on tak odliczaja dni....zreszta nie mialabym serca im powiedziec ze nie przyjezdzamy.....:no::no:

No i oczywiście!!!
Twoim rodzicom się to należy i koniec!!!
Już sobie wyobrażam ich radość (wiem jak moi cieszą się za każdym razem, a widzimy się minimum co 2 tygodnie) :tak:

No i oczywiście!!!
Twoim rodzicom się to należy i koniec!!!
Już sobie wyobrażam ich radość (wiem jak moi cieszą się za każdym razem, a widzimy się minimum co 2 tygodnie) :tak:

No i dlatego nie moglam im powiedziec NIE........

Moni ja juz zmykam.... dobrej nocki Ci zycze ....obyscie sie wyspaly.....
ja sie ciesze bo maz ma zmieniona zmiane i idzie dopiero na 3cia....yupiiiiii.....

No i dlatego nie moglam im powiedziec NIE........

Moni ja juz zmykam.... dobrej nocki Ci zycze ....obyscie sie wyspaly.....
ja sie ciesze bo maz ma zmieniona zmiane i idzie dopiero na 3cia....yupiiiiii.....

Ja też lecę do wyrka
Jutro (czyli dziś) muszę wcześnie wstać bo mamy szczepienie, a przychodnia dla zdrowych dzieci otwarta tylko 2 godziny od rana.
Dobranoc
Pozdrów męża
Wycałuj dzieczynki jak już będziesz mogła
:-D dobrze że się nie pomyliłam (pozdrów dziewczynki, wycałuj męża :zawstydzona/y:)

Dzień Dobry majówczeki
Joli gratuluje zabków u nas dziąsełka popuchnięte już miesiąc a zębów ani widu ani słychu
Moniq heh faktycznie nasze dzieci się zmieniają z dnia na dzień mój Kamil mówi już ta ta ma ma bla bla ba ba tia tia nie nie bu bu pa pa:-D
Tsarina 5 zębów jestem w szoku :szok:
Mmatysia w takim razie zapraszam do Żywca:-)
Nie odpisałam wszystkim bo miałam dużo do nadrobienia i już nie pamietam co czytałam :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny nie pozegnalam sie wczoraj,bo myslalam,ze jeszcze wroce:-D
No ale sen mnie zmozyl.:-DCzytalam ze jola ma wstawic przepis na zaprawe do szyneczki tez chetnie skorzystam,bo zawsze pieke swoja na swieta i nie tylko:tak:,a za chwile niose do wedzenia 2 szyneczki boczus i karkowke mam nadzieje ze dobrze uwedzi Zdzisio:tak:
moniqsan ja tez mam ostatnio identyczne problemy z usypianiem Krzysia zawsze byl cyc gora 15minut i spal ale ostatnio tak jak pisalas czlowiek sie wylezy jak kloda i nic z tego nie wynika.:tak:
Ja jestem mega cierpliwa ale jak nie ma M to ktos musi tez zajac sie Ania sa starsze corki ale one czasami sobie z nia nie radza jest bardzo zywiolowa.:tak:
Mysle ze to na zeby lub jakis skok rozwojowy_pazyjom-uwidzim

reklama
malgoss- ale się usmialam z tym kajakiem, a tak na powaznie to można by było kiedys się zorganizować i jakos umówić, co do ilości kilometrów to jest jakies ponad 35 ale to nie stanowi problemu :-)

kasia1208- biedny filipek, mam nadzieję, że nie jest tak źle :-)

jola466- gratulacje dla Aluni, kochana nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba Alunia jakoś wszytsko ma szybciej do Amelci prawda? Bo kojarzy mi się, że pisałaś że mała też juz siedzi ładnie, jak sie myle to przepraszam, ale nie dosyć ze sa tak starsznie poodbone to jeszcze imoina mają takie zblizone :zawstydzona/y: Ja od kilku dni mam tak z mała jeczy, marudzi wczoraj az się popłakałam :-(

tsarina- a ja tez mam taka szczoteczke, jak Maja się urodziła to zbierał jej się ciągle biały nalocik od mleczka na języczku, wiec pediatra mowi zeby kupic wlasnie taka szczoteczkę :-p

moniqsan- gratulacje dla małej gadułki, co usypiania ja ci nie pomogę moge jedynie cię pocieszyć, ze u mnie mała zaczyna marudzic, poplakiwac o godzinie 19 a zasypia 22 lub 23, wiec naprawde nie masz zle........ do tego wszytskiego jeszcze budzi się na jedzenie w nocy 2, 3 razy. A od przyszłego tygodnia wracam do pracy i bede musiala wstawac o 5.30 zeby przygotowac sie do pracy i mała odstawic do babci i na 7 do pracy :-(

florencja- o kochana widze ze ty jak jolusia uwielbiasz pichcic. Usmiałam się z tego zdzisia bo tak ma na imie moj tata :-D

Do góry