reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama

patik
Jak już wszystko ponadrabiam i poodpisuję, to mogę coś naskrobać o tych spacerówkach, ale myślę, że ameryki nie odkryję, wszystkie mamy tutaj wiedzą czego oczekują po spacerówkach, a ja może lepiej żebym się już nie mądrzyła, bo jakoś jest to źle odbierane :oo2:
Mądrz sie mądrz,po to mamy nasze BB(teraz niezupełnie nasze-obcy atakują:-))żeby dzielić sie SWOIMI opiniami i spostrzeżeniami(również na temat zakupów).Opinie kazdej są bardzo pomocne o czym ja osobiscie przekonałam sie niejednokrotnie. Więc Moniqsan prosimy o "podstawowe cech dobrej spacerówki":-)

Moniq powiem Ci ze to siedzonko jest fajne bo jest dośc głębokie, Ja na razie pdkładam Młodemu kołderke pod spód bo się zapadał za mocno a ,że jeszcze nie siedzi to nie chciałam tego kręgosłupka tak mocno nadwyrężac.
Nie masz za co dziękowac i nie nakręcaj się...jak dla mnie to jakaś zwykła zaczepka była i tyle...

a kilogramów nie gubię...może trudno w to uwierzyć ale cały czas 10 na plusie..moja waga od zawsze wynosiła ok 60 kg teraz ważę 70 i ciężko mi samej sobie tłumaczyć ze tyle ważą piersi pełne mleka :-D:-D:-D

tak wyglądałam przed ciążą by nie było wątpliwości
2ntiezt.jpg

tak więc mam o co walczyć :confused2::confused2::confused2:
prawda MARCZO? :laugh2::laugh2::laugh2:

MARCZO!!! Ha ha ha
Czym prędzej chcę wiedzieć co na to agakm!!! Czym prędzej!!!

zniknęli oboje, więc chyba dyskutują. :-p:-p:-p:cool2:

Następne ha ha ha :-D:-D:-D:-D, mój mąż właśnie mi oznajmił, że też miał zamiar zrobić to samo co MARCZO (chyba się schowam pod stół) :sorry:

no, Ty to Moniqsan, musisz uważać. :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

confi

i czy Damiś nie jest na tak zwanym wypizdowie przez to? :

jak Ty to delikatnie ujęlaś. hi hi hi :-D:-D:-D:-D

dziewczyny - nie ma GO ... polazł do wc... kuzwa - a dumny!!!nawet rzucił - "polubiały mnie":wściekła/y:

ankzoc - nie można go jakos "zablokować":sorry:?? chociaz pewnie wtedy bedzie cichaczem podczytywał:crazy:

a właśnie - bardzo mi przykro, że Majeczka choruje (kurcze - te problemy z krtanią coraz czesciej na majówkach panują...) - dużo, dużo zdrówka!!! :********

wrócil - a niech sobie czyta... niech wie... drań jeden!!!

Moniq powiem Ci ze to siedzonko jest fajne bo jest dośc głębokie, Ja na razie pdkładam Młodemu kołderke pod spód bo się zapadał za mocno a ,że jeszcze nie siedzi to nie chciałam tego kręgosłupka tak mocno nadwyrężac.
Nie masz za co dziękowac i nie nakręcaj się...jak dla mnie to jakaś zwykła zaczepka była i tyle...

a kilogramów nie gubię...może trudno w to uwierzyć ale cały czas 10 na plusie..moja waga od zawsze wynosiła ok 60 kg teraz ważę 70 i ciężko mi samej sobie tłumaczyć ze tyle ważą piersi pełne mleka :-D:-D:-D

tak wyglądałam przed ciążą by nie było wątpliwości

2ntiezt.jpg

tak więc mam o co walczyć :confused2::confused2::confused2:
prawda MARCZO? :laugh2::laugh2::laugh2:
Ale z ciebie d....(wybacz )Ja już twoich zdjęć mojemu M nie pokażę:no::no::no:

Hi hi, a mój mąż jak przechodzi koło mnie a ja właśnie oglądam zdjęcia Damianka, to mówi: o, wiem to ten od "mememememememe" (chodzi mu o film z gadaniem Damiego) :-D:-D:-D
no normalnie gwiazda mi rośnie :-D:-D:-D, już jest rozpoznawalny :-p

patik80 a Ty się mądrz i nie zważaj na zaczepki, my tu głodne wiedzy jesteśmy

aneteczka, dzięki za info o tych wózkach, heeh słusznie za nimi nie przepadam :-p

Ale z ciebie d....(wybacz )Ja już twoich zdjęć mojemu M nie pokażę:no::no::no:
hehehe nie musisz :-p ale bynajmniej wiecie ,ze moje narzekania nie są przesadzone ;-)

marze o tym by się jeszcze kiedyś w te sukienkę zmieścić bo kocham ją miłością absolutną, miałam ja już sprzedać ale nie dałam rady :zawstydzona/y:

Aguś słonko wyluzuj, masz fajnego wyluzowanego męża, nasi potrafią tylko marudzić, nie wiedzą co to to BB ale na wszelki wypadek marudzą....

:szok::szok:Nosz Confi, to pojechalaś, naprawdę super!!!! Ale to przecież wiesz, więc co my ci tu słodzić będziemy.:-p:-p:-p;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

reklama
Marczo Witam pierwszego tatusia, ale się porobiło...chyba ciekawość naszych M. pomału bierze górę, no i zaczną się udzielać;-)
moniqsan każdy odbiera posty jak chce, ja zdaję sobie sprawę, że pisanie na forum, czy konwersacje na gg, są zawsze obarczone ryzykiem niezrozumienia, bo bez gestów mimiki twarzy czy tonu głosu, można różnie odbierać wypowiedzi, najlepiej mieć dystans to tego i 10 razy przeczytać czyjeś słowa, zanim się coś weźnie do serca, tyle!
co do poradnika to masz racje każdy ma jakieśm preferencje, ale warto spojrzec na coś z boku, a nuż sie przyda;-);-);-) przy podjęciu decyzji

Do góry