reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ech robię co mogę...;-)

no teraz ja
jrw878.gif
jrw878.gif
jrw878.gif

nie mogę z Was....Nooo MARCZO ... będzie dzis dmuchanie
jrw878.gif

Twój szczęśliwy wieczór :-D:-D:-D

hmmm...wiecie jak sie pozbyć jogurtu z klawiatury? :confused2:
Ja też padłam ze śmiechu, aż mój P się pytał z czego się śmieje:-)

Confi ty to jednak wariatka jesteś w pozytywnym znaczeniu oczywiście :-)
Dawno się tak nie uśmiałam jak dzisiaj :-D:-D:-D

confi
do najbrzydszych nie nalezysz,
no widze dziewczynki ze nawet sie cieszycie ze wpadltu taki MARCZO
a ja tu siedze sobie z browarkiem i juz widze ze nie nadaze za wami, piszecie DUUZZOOooo....
no coz pewniedlatego moja baba:wściekła/y: tyle siedzi i siedzi
ale UWAGA
ja jestem pierwszym a juz same widzicie ze mozliwe jest pojawienie sie innych meskich osobnikow
ciekawe ciekawe coz tego wyniknie
PANOWIE ZAPRASZAM
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Confi....o kuurka jaka z Ciebie laska......moj maz poswiadczyl.....:tak::tak::tak::tak:.....
A jogurcik...poczekaj az wyschnie a pozniej jaks szczoteczka "wyczesz" z klawiatury.....

Ja tez witam pierwszego osobnika plci meskiej na "naszym" bb.....:laugh2:

confi
do najbrzydszych nie nalezysz,
no widze dziewczynki ze nawet sie cieszycie ze wpadltu taki MARCZO
a ja tu siedze sobie z browarkiem i juz widze ze nie nadaze za wami, piszecie DUUZZOOooo....
no coz pewniedlatego moja baba:wściekła/y: tyle siedzi i siedzi
ale UWAGA
ja jestem pierwszym a juz same widzicie ze mozliwe jest pojawienie sie innych meskich osobnikow
ciekawe ciekawe coz tego wyniknie
PANOWIE ZAPRASZAM
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No maaasz koneser się znalazł
jrw878.jpg

a ...wybacz ale muszę ...no kurde musze ...
BABY MASZ W NOSIE ....O
2rxk1lj.gif

a tak na marginesie...podmuchałes już?
vzyg6.gif

reklama
Do góry