reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Te moje dziecko dzisiaj bardzo niespokojnie śpi, rzuca się na łóżku i kręci...
odpisuje póki śpi
aga_k_m ładnie wyglądasz w nowej fryzurze, kolor też super, taki ciepły i stonowany, a dowcipy pierwsza klasa:-D
K.M. Zazdroszczę figury, ale kobitom to się chyba nigdy nie dogodzi, jak waga pokazuje mało to źle jak dużo jeszcze gorzej... szkoda tylko że u mnie tej pierwszej opcji jeszcze nigdy nie było, a dietę tak trudno się zabrać:-(
moniqsan słodziuchne te ubranka świąteczne, Lilianka będzie uroczą Mikołajką, ale Ty kusisz tym nextem, nigdy nie byłam, nie znam więc nie wiem co tracę, ale jak widać koleżankom apetyt rośnie na ciuszki to dobry znak;-)
jak Ty tyle już przeczytałaś o wózkach to może taki mini poradnik nam napiszesz, w sensie co najważniejsze? na co zwracać uwagę? co się przydaje a co nie? przy wyborze spacerówki

reklama
no i zaj..ście... jeszcze mego mężola tu brakowało!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przenosze się na zamkniety - sorry...:cool:

confi - no tak - ferelny rocznik '77:-p:-p:-p zresztą słyszałaś jego mętne tłumaczenia;-):-D

nie wiem czy nadrobie zaległe posty - wojna o BB została rozpoczeta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mieliśmy tu juz Tesciowa Joannn, kolezankę Dorotkę, a teraz ... całkiem "prawnie" jest mój Małżon :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MARCZO ... tak jak myślałam, jak każdy facet jestes pewnie wrazliwy na bodźce zapachowe...jakbym mojego M słyszała. dziwnym trafem zawsze jak Młody ma kupsko to on musi zrobić cztery tysiące innych najważniejszych na świecie rzeczy tylko po to by nie przewijać :-D
Jako że mój mąż pracuje baaaardzo długo(jeszcze go nie ma a wyszedł o 8) to zawsze dostaje te najlepsze do przewinięcia;-)(szpinaczek i rybka:tak::-):tak:)

Skoro mamy pierwszego mężczyznę to może im nowy watek założymy???
"Majowi tatusie":rolleyes2:

mamamatysia jeeej jak fajnie :-) jako matka tego pysznego malucha puchnę z dumy :-D:-D:-D

a co do figury, wiesz przecież,że dobre ubranie czyni cuda?:-p

aga_k_m nareszcie zamkniete forum zostało docenione....wybacz MARCZO ale może założysz jakis watek dla felernego rocznika :laugh2::laugh2::laugh2: tfu...majowych tatusiów znaczy się. Z tego co się orientuję to "77 jest tu najwięcej

no i zaj..ście... jeszcze mego mężola tu brakowało!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

confi - no tak - ferelny rocznik '77:-p:-p:-p zresztą słyszałaś jego mętne tłumaczenia;-):-D

nie wiem czy nadrobie zaległe posty - wojna o BB została rozpoczeta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mieliśmy tu juz Tesciowa Joannn, kolezankę Dorotkę, a teraz ... całkiem "prawnie" jest mój Małżon :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

przepraszam ale rozwaliliście mnie ryczę ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MARCZO witaj:eek:

Jako że mój mąż pracuje baaaardzo długo(jeszcze go nie ma a wyszedł o 8) to zawsze dostaje te najlepsze do przewinięcia;-)(szpinaczek i rybka:tak::-):tak:)

Skoro mamy pierwszego mężczyznę to może im nowy watek założymy???
"Majowi tatusie":rolleyes2:
hehe z tym wątkiem mnie wyprzedziłas :-)

a kupeczka...mmmm mój M został zaszczycony ostatnio mięskową :-D:-D:-D
Pyta mnie.."kochanie czy możesz "wąchnąć" Młodego bo wydaje mi się ,ze ma kupę"
No to ja czując juz z daleka potwierdziłam i uciekłam na spacer z psem :-D
jak wróciłam to powiedział"ze taki numer jest nie fair" :-D:-D:-D
potem przyznał ze Młody był obsrytany po pachy prawie :laugh2::rofl2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dobrze,że jestem sama bo poryczałam się ze śmiechu, a mój M pewnie by zaraz chciał wiedzieć co mnie tak bawi. Jeszcze sie dowie, ze tu facet"grasuje" i zechce sie przyłączyć:baffled:

ankzoc jak mi przykro z powodu choroby Twojej Majusi, niech wraca do zdrowia, że też choróbska muszą się tak plątać między tymi dzieciaczami! Bądźcie dzielne!
Anetka551 owocnej nauki:tak:, nie wyobrażam sobie teraz jeszcze znaleźć czas na naukę, u mnie Hania jak jest bardzo zmęczona to też krzyczy, tak jakby chciała spać a nie może, wtedy idę z nią do sypialni i kładę koło niej, czasem dam cycusia to trochę się napije i zasypia, jak nie chcę to jestem przy niej, czasami zadziała kołysanka ale nie śpiewana tylko szeptana, czasami cmokanie po wewnętrznej stronie dłoni, czasami głaszcze ją delikatnie po czółku. Natomiast jeśli chodzi o zajęcie się samą sobą, to nie pomogę bo u nas raz się Hania sama bawi a raz marudzi, gdy marudzi staram się nie zwracać na nią uwagi jak zaczyna płakać to ją biorę na kolana albo na tapczan i leży sobie przy mnie
monika1977 jak skasujesz przez przypadek posta spróbuj wcisnąć ctrl+z, w moim przypadku działa ;-), ja też piszę na bb jak mój M. jest w pracy, jak ma wolne to po pierwsze chcemy spędzić razem trochę czasu, no i jest dużo zalatwiania z budową, a po drugie nie znoszę jak ktoś gapi się przez ramię i patrzy co piszę:wściekła/y:

MARCZO!!! Ha ha ha
Czym prędzej chcę wiedzieć co na to agakm!!! Czym prędzej!!!
A mnie to możesz nie polubić, bo ja zawsze pyskuję adze o jagodziowym xxxl :-D:-D:-D:rofl2: O ile mamusia mnie lubi (chyba :rolleyes2:) to już ja facetów znam i wiem, że wasze proste myślenie może doprowadzić do niepożądanych scysjii, także wiesz, zastanów się czy chcesz z nami być :-p:-p:- p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Następne ha ha ha :-D:-D:-D:-D, mój mąż właśnie mi oznajmił, że też miał zamiar zrobić to samo co MARCZO (chyba się schowam pod stół) :sorry:

confi
Dzięki :happy: ..... bo już się nakręciłam :zawstydzona/y:

PS. Ten Twój wózeczek bardzo fajny jest. Wizualnie. Tylko powiedz mi jak Tobie się kubełkowe siedzisko sprawdza? Bo właśnie ja też mam kubełkowe, i tego się obawiam, i czy Damiś nie jest na tak zwanym wypizdowie przez to? :unsure:
Chyba dalej gubisz kg, co? Wygląda że skutecznie :tak:
MARCZO, co Ty na to? :laugh2::-D:rofl2::rofl2::-p
Ach, Damiś fajniusi, wygląda cool :-)

patik
Jak już wszystko ponadrabiam i poodpisuję, to mogę coś naskrobać o tych spacerówkach, ale myślę, że ameryki nie odkryję, wszystkie mamy tutaj wiedzą czego oczekują po spacerówkach, a ja może lepiej żebym się już nie mądrzyła, bo jakoś jest to źle odbierane :oo2:

reklama

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No proszę chwilkę mnie nie ma a tu już tyle się dzieje!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Aga rozumiem twoje odczucia. Ale z drugiej strony po prostu muszę przywitać Twojego Mężula. I jaki odważny! ;-):-D A ty cisz się że od razu jawnie się ogłosił, a nie jak mąż Barmanki cichaczem po kryjomu czytał. :-p:-p

Tsarina, ja też mam "2 browary". hi hi hi, jeden już w użyciu - juhuski.:-D

Mamstud, Monika, ja też mogę iść na papierosa. Teraz nie palę bo mnie M. pogania, ale od czasu do czasu to się przecież nie liczy. :wink::wink::-D

Do góry