reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jolu, mamamatysia dziękuję za miłe przywitanie....
Poczytam co u Was, może mi się humor poprawi..

monika idę z Tobą na fajkę, ok?

reklama
Witam wieczorowa porą!
Hanka śpi, mam nadzieję, że obejdzie się bez akcji, Dzisiaj ponawiałam próbę podania mleka w butelce, było ciężko, był płacz, ale przynajmniej ja dzisiaj byłam opanowana, cały czas spokojnie mówiłam do Hanusi i jak robiła sobie przerwy w płakaniu to pociągała trochę tego smoka i 80 ml wypiła, potem dostała jeszcze cycusia trochę wypiła i zasnęła! jutro kolejne podejście...
oj tyle co to napisałam to się obudziła:-(

Mamstud-Teraz dla ciebie na poprawienie humorku:
- A Ty kim chcesz zostać jak dorośniesz?
- Chcę kontynuować pracę mojego ojca, który odziedziczył ją po dziadku, a ten po pradziadku.
- To znaczy?
- Zostanę lektorem w ''Modzie na sukces''.

Blondynka wymusiła pierwszeństwo i uderzyła z impetem w drugie auto. Wysiadł z niego kierowca i krzyknął do niej:
- Paniusiu, a egzamin na prawo jazdy, to paniusia zdawała?
Na co blondynka:
- Tak! I w przeciwieństwie do ciebie - nie jeden raz, debilu!

Siedzi dwóch facetów i popijają wódeczkę:
- E, Stachu, co to za wódka?
- Nie wiem, jakaś nowa... "Joanna D’Arc"
- Dobra, przepalana...

I dla wiadomego klubu;-)
www.joemonster.org/art/12279/Nowy_gatunek_piwa_2_rozwiazanie_konkursu

czesc dziewczyny!! jestem mezem agi od Jagody! moja zona tak czesto i dlugo siedzi na tym forum ze sam postanowilem sie zalogowac i przekonac co jest u WAS takiego fajnego zeby siedziec tyle godzin:)))))))) mam nadzieje ze mnie przygarniecie do swojego tajemniczego grona matek!! przeciez chociaz jeden tatus sie przyda!!!! a ja jestem taki milutki i kochany!1 pozdrawiam cieplutko wszystkie baby....... ;)))

hej z wieczora, nadrobiłam czytanie i też chętnie usiadłabym z jakimś kielichem ale nie mam nic...barek pusty. Od razu widać ,ze od roku nic nie piłam :-D:-D:-D

aga_k_m
wyglądasz cudnie, bardzo Ci pasuje ta fryzurka , może faktycznie masz troszkę zmęczone oczka ale uroku nie odbiera Ci to w ogóle ;-)

Jagódka była z Tobą? Ale super ...widać ,ze grzeczniutka była, nie przeszkadzały jej zapachy i hałasy? Ciekawe jak mój Marudek czułby się w takim miejscu

dowcipy dobre :-D a mną nie musisz się przejmowac , nie robia na mnie wrazenia dowcipy o blondynkach :-p

K.M , Jolu m&m's
wy się szczypiorki nie martwcie ponieważ przytyc jest łatwiej jakby co :-D:-D:-D

Ankzoc , biedna Majusia, dużo zdrówka dla niej. Ucałuj ją mocno ode mnie :tak:

mamamatysia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Joannn wydaje mi się ,ze troszkę przesadziłas ...Moniq do niczego Cię nie przekonuje tylko wypowiedziała się na temat wózków a wiedzę ma jak sie okazuje sporą. A co do wzków 3w1 ja też jestem średnio zadowolona ze spacerówki bo jest cieżka i nieporęczna. na wiosnę na pewno wózek sprzedam i kupię jakąś spacerówę...haucka zapewne :-p ale myśle tez o tym co chce Nina27

a wy mnie nie kuście Nextem , dobrze ,ze w 3city nie ma bo bym poszła z torbami, na szczęscie są "lumpeksy" a tam z reguły można dostać prawie nówki :tak::tak::tak:

Monika, malinka
mój M też ma uczulenie na BB,ale nie jest to ostre uczulenie bo czasem tylko mi dogaduje ze zaraz polece się pochwalić, pogadać , wyżalić lub cos opowiedzieć na BB :-D:-D:-D
Nie wyprowadzam go z błędu bo i po co? Ma rację :-D

co do teściowych to ja mam ten komfort w postaci odległości o 400 kilometrów od nas :-D:-D:-D

Slonko
no padlam, jeszcze nie słyszałam by ktoś narządy nazywał per śpiworek, skąd Ci się wzięlo ,ze nam się skojarzy hę? :rofl2::rofl2::rofl2:
Moim zdaniem Jula fajnie wygląda w spacerówce, my już tez od jakiegos czasu wozimy się w spacerówce

2zjau5x.jpg

pc788.jpg

trzy tygodnie temu było na półleżąco a teraz juz prawie na siedząco

Hahahaha padlam na glebę...
Witamy serdecznie Męzu Agi :-D:-D:-D
no ja chyba musze mojemu tez powiedziec by się zarejestrował byś nie czuł się samotny. Jeśli wytrzymasz rozmowy o kupach i wymiocinach to będziesz "nasz" :-D:-D:-D

MARCZO ... tak jak myślałam, jak każdy facet jestes pewnie wrazliwy na bodźce zapachowe...jakbym mojego M słyszała. dziwnym trafem zawsze jak Młody ma kupsko to on musi zrobić cztery tysiące innych najważniejszych na świecie rzeczy tylko po to by nie przewijać :-D

reklama
Confi-Damianek mniamuśny(wybacz zwrot ale jego to można schrupać-nawet mój M go rozpoznaje ostatnio zostawiłam włączonego laptopa i wyszłam po chwili słyszę "O Damianek od Confi:laugh2:) a ty kobieto świetnie wyglądasz więc proszę juz na figure nie narzekać;-).
Marczo-Gratuluje odwagi:sorry:

Do góry