reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mamstud co się dzieje? czemu masz kiepski humor? Martwię się. może napisz na forum o którym nie mówimy na ogólnym, (wybaczcie, ale jak mam to ująć?:sorry::confused:)

m&m's , aneteczka ...weźcie bo się zarumieniłam :zawstydzona/y:
nie pokazałam tego by się chwalić ale po to by moje narzekania na figure nie były odbierane jako marudzenie. ja nie mówię ze źle wyglądam ,ale do mojej wagi sporo mi brakuje a teraz macie na to dowód:-p

m&m's zajrzyj na (piiip...widomo gdzie )....mamstud napisała tam ocb...

confi oj masz o co walczyć Kochana:tak::tak::tak: super fotka, a co do mądrzenia to nie ja mam tylko moniqsan, to ona jest skarbnica wiedzy o wózkach, ja ino będę z tej wiedzy korzystać

confi - fotka super!!! kurcze ale teraz tez jest supe (fotka ze spacerówką)!!! hmmm...

zresztą mój M zaraz pewnie też sie wypowie w temacie :confused2:- ja ide Małą po raz kolejny uspać, więc się wylogowuje, a Marczo zasiądzie...

Kasia - no z tym małżeństwem to się teraz pewnie wszystko okaże... Moim zdaniem - naruszył moją prywatność!!!! Tak, tak Marczaku - dmuchaj materac póki czas. Jaga spi dziś w łóżku:-p:-p:-p

to narazie Dziewczyny... odezwę się jak chłopa uda mi się pogonić

confi - fotka super!!! kurcze ale teraz tez jest supe (fotka ze spacerówką)!!! hmmm...

ech robię co mogę...;-)

zresztą mój M zaraz pewnie też sie wypowie w temacie :confused2:- ja ide Małą po raz kolejny uspać, więc się wylogowuje, a Marczo zasiądzie...

Kasia - no z tym małżeństwem to się teraz pewnie wszystko okaże... Moim zdaniem - naruszył moją prywatność!!!! Tak, tak Marczaku - dmuchaj materac póki czas. Jaga spi dziś w łóżku:-p:-p:-p

to narazie Dziewczyny... odezwę się jak chłopa uda mi się pogonić

no teraz ja
jrw878.gif
jrw878.gif
jrw878.gif

nie mogę z Was....Nooo MARCZO ... będzie dzis dmuchanie
jrw878.gif

Twój szczęśliwy wieczór :-D:-D:-D

hmmm...wiecie jak sie pozbyć jogurtu z klawiatury? :confused2:

Witajcie majóweczki!

Widzę, że się dzieje, ojjjj się dzieje:)

Witamy pierwszego tatusia na forum. No muszę pochwalić też Tobie Jagodę - śliczna i powiedziałabym "dorodna" dziewczynka:-):tak:

Aga fajny ten Twój Małżon.

Co do nie pisania o zamknietym to z jednej strony dobrze bo czego oczy nie widzą to i sercu nie żal, ale i tak przecież wiemy o co chodzi. Jak dla mnie to piszcie bo wolę wiedzieć o zamkniętym i pisać w tym wątku tetniącym życiem, dzięki Wam, niż miałybyście jeszcze ucieć i tylko tam skrobać.

Co do wózków to ja też mam 3 w 1, ale spacerówki jeszcze nie używałam:no:

Ankzoc zdrówka dla Majuni życzę. No a z tym wstawaniem to Julek też jakieś 4 miesiące spał już po 8 - 9 godzin. A teraz w kratkę.

No my tez po wizycie u lekarza z małym i też gardełko chorę ( małemu nic nie było poza kaszelkiem, ale dwa tygodnie kaszlał). Dostaliśmy dwa syropki, przy czym jednego chyba nie podam bo na ulotce nic nie piszę o małych dzieciach!!!!:shocked2:

reklama
Do góry