monika1977
Fanka BB :)
Moniqsan , nie będę wybierac bo ona nie przyjedzie-mam nadzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha, dobre bardzo dobre
Tylko pamiętaj że jak już się zbierzesz to wybierz to którego najbardziej nie umiesz
Ja pewnie zacznę jak się teściowa wprowadzi na cały grudzieńŻarty,zartami ale moja tesciowa nie jest takim potworem jak ta z kawałów.
Idę zapalic papierosa. Palę sobie od czasu do czasu.Chyba jeszcze żadna się nie przyznała do palenia.
Zdjecia sa wlasnie w spacerowce zrobione. To cos z tylu, przedluzenie budki jest faktycznie koszmarne! Jeszcze jak dziecko lezy, to ujdzie, ale jak siedzi i to badziewie wisi tak okropnie to strasznie wyglada! Jak to moja kolezanka o wlasnym, podobnym wozku powiedziala: "Wyglada jakby zaraz mial sie przewrocic na strone tej ogromnej budy" Jest w tym troche racji. Co do spiworka/pokrowca to nie zwisa (coklwiek to mialoby znaczyc). Wrecz przeciwnie sterczy sztywno i zachowuje ksztalt. Dla kojarzacych kolezanek pisze o wozku nie o narzadachslonko- sliczne zdjecia malej w wozeczku.. a powiedz mi kochana ze wzgledu na to ze mamy tej samej firmy wozki czy ty juz wozisz mala w spacerowce,, bo ja raz sprobowalam i powiem ci ze jakos ta spacerowka mi sie nie widzi.. to z tylu takie dlugie wisi,, a ten pokrowiec jak maly lezy to zwisa.. i tak ciulato to wyglada.. ty tez masz takie odczucia???
A ja ostatnio tez wypilam winko. Tak je jeszcze od ciazy trzymalam. O posmaku kwiatowym i jak po otwarciu sie okazalo musujace. Smakiem mnie nie powalilo :-no: I nadal najbardziej lubie Tokaja Furmint! Moze byc tez wspominany przez Was miodek, nawet gdzies mam zkitranego. Z tym, ze panna Julcia ostatnio wstala kolo 2 w nocy, wiec nie wiem czy % wyparuja do tej pory....dołaczam do dziewczynek AA- mam dwa browary i nie zawacham się ich uzyć!
OOOOOOoooooo.... Widac, ze dziecko ma okreslone potrzeby i juz wie co chceSłonko a propos nowości kulinarnych, ja dziś próbowałam podać Matiemu odrobinę żółtka jaja i chyba mu nie smakowało... Po 2 łyżeczkach znanej sobie juz zupki z tym nieznanym dotąd dodatkiem chlusnął nią na pół metra...