reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Moniqsan - nie musisz mnie przekonywać do parasolek - ja tylko wyraziłam swoją opinię co o nich myślę, nie rozumiem skąd ten długi post skierowany do mnie? :eek:Sugerowałam się nie tylko wyglądem ale wygodą..to, że mam malutkiego syna nie oznacza, że nie wiozłam nigdy dziecka w parasolce ani w spacerówce..:sorry2: a co do dłuższego użytkowania spacerówki z zestawu 3w1 napisałam, że się okaże czy nie zmienię zdania..z reguły coś 3w1 jest do bani..poczynając od szamponów a kończąc na wózkach (?) - no tego to nie jestem taka pewna..pożyjemy zobaczymy..;-)
Każdy ma swoje zdanie i tyle. Ja akurat dużo jeżdżę z maleństwem na spacerki i stabilne koła jak najbardziej mi się podobają bo teren jest różny..

Joann, nie rozumiem??? :eek:
Oburzyłaś się, że tak jak Ty, wyraziłam swoje zdanie, bo akurat siedzę trochę w tym temacie?
Czy dlatego że napisałam długiego posta?
No tak jakoś wyszło, że dużo mi się napisało.

No właśnie niestety jest tak, że z reguły 3w1 nie można porównać do pojedynczych modeli. Bierze się to stąd, że stelarz zbudowany zarówno pod gondolę, spacerówkę i wózek nie może być aż tak doskonały jak ten stworzony tylko dla gondoli czy tylko dla spacerówki.

Oczywiście, że jeśli chodzi o jeżdżenie w terenie dużymi czy małymi kołami nie ma w ogóle o czym mówić. Dlatego gdzieś tam napisałam że ideałem jest mieć możliwość posiadania dwóch spacerówek - jednej dużej solidnej z dużymi ciężkimi kołami, które sprawdzą się w lesie i na naszych polskich chodnikach oraz drugiej wygodnej do składania, przewożenia komunikacją (metro, tramwaj, pociąg, autobus) i nie zachowującej się w supermarkecie czy małych osiedlowych sklepikach jak słoń w składzie porcelany. Ot co.

Takie jest moje zdanie. I nikogo nie chciałam do niczego przekonywać. Jaki niby miałabym w tym cel?

Mieszkam w kompleksie kilku bloków zamkniętego osiedla, mam z dziećmi jest tu tyle że można od razu w którymś z domów otworzyć przedszkole. Codziennie na spacerku po patio można naliczyć z 15 wózków na raz. Skądś się to bierze że wszystkie wozki są typu tych małokółkowych.

No i znów napisałam długiego posta :-p

reklama
Wrócę jeszcze do nexta. Dziwne to dla mnie,że w Polsce nowy ciuch nexta kosztuje tak drogo . Wejdz do pierwszego lepszego lumpeksu to next leży na ,,metry'' w dobrej cenie za nówki sztuki.

Witaj Moniczko
Oj weź, zostań z nami :-)
Co Ty, pieczone domowe ciasto do tego naurologa masz zamiar jutro zabrać??? :-p:wink:
Mój mąż nie ma uczulenia na BB, bo sam też przesiaduje przed drugim lapkiem nad swoimi sprawami :tak: Ale co jakiś czas pyta: jak Ty możesz tyle czasu siedzieć na jednym forum??? :-D:laugh2::-D

Malinko szybko nadrabiaj i napisz co tam u Ciebie, ty nasza wyczynówko :-D

ale miałam dzisiaj zwaną przez was "jęczydupę"wrrrrr nie wyspał się i potem nie mógł już zasnąć i tak do wieczora na szczęście już śpi
Ankzoc buziaczki dla Maji oby szybko przeszło
m&m's jak już odpalisz to piwko i chipsy to i humorek ci się poprawi :tak:

reklama
Do góry