Moniqsan - nie musisz mnie przekonywać do parasolek - ja tylko wyraziłam swoją opinię co o nich myślę, nie rozumiem skąd ten długi post skierowany do mnie? Sugerowałam się nie tylko wyglądem ale wygodą..to, że mam malutkiego syna nie oznacza, że nie wiozłam nigdy dziecka w parasolce ani w spacerówce.. a co do dłuższego użytkowania spacerówki z zestawu 3w1 napisałam, że się okaże czy nie zmienię zdania..z reguły coś 3w1 jest do bani..poczynając od szamponów a kończąc na wózkach (?) - no tego to nie jestem taka pewna..pożyjemy zobaczymy..;-)
Każdy ma swoje zdanie i tyle. Ja akurat dużo jeżdżę z maleństwem na spacerki i stabilne koła jak najbardziej mi się podobają bo teren jest różny..
Joann, nie rozumiem???
Oburzyłaś się, że tak jak Ty, wyraziłam swoje zdanie, bo akurat siedzę trochę w tym temacie?
Czy dlatego że napisałam długiego posta?
No tak jakoś wyszło, że dużo mi się napisało.
No właśnie niestety jest tak, że z reguły 3w1 nie można porównać do pojedynczych modeli. Bierze się to stąd, że stelarz zbudowany zarówno pod gondolę, spacerówkę i wózek nie może być aż tak doskonały jak ten stworzony tylko dla gondoli czy tylko dla spacerówki.
Oczywiście, że jeśli chodzi o jeżdżenie w terenie dużymi czy małymi kołami nie ma w ogóle o czym mówić. Dlatego gdzieś tam napisałam że ideałem jest mieć możliwość posiadania dwóch spacerówek - jednej dużej solidnej z dużymi ciężkimi kołami, które sprawdzą się w lesie i na naszych polskich chodnikach oraz drugiej wygodnej do składania, przewożenia komunikacją (metro, tramwaj, pociąg, autobus) i nie zachowującej się w supermarkecie czy małych osiedlowych sklepikach jak słoń w składzie porcelany. Ot co.
Takie jest moje zdanie. I nikogo nie chciałam do niczego przekonywać. Jaki niby miałabym w tym cel?
Mieszkam w kompleksie kilku bloków zamkniętego osiedla, mam z dziećmi jest tu tyle że można od razu w którymś z domów otworzyć przedszkole. Codziennie na spacerku po patio można naliczyć z 15 wózków na raz. Skądś się to bierze że wszystkie wozki są typu tych małokółkowych.
No i znów napisałam długiego posta