reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam :-) chcialam cos napisac ale moja maruda znowu beczy ( juz inaczej tego nie moge nazwac ), jest nie do zniesienia od wczoraj. Na razie zycze milego dnia i wpadne pozniej, jak mi sie uda oczywiscie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Piwnie się robi na forum:-):tak::-).My z M piwko to lubimy latem :-pa zimą winko zdecydowanie(moje naleweczki na razie leżakują ale pewnie niedługo:-D).
Co do wózka to my w spacerówce od 2 miesięcy ale parę dni temu zapięłam gondolkę na spacer i Filip zasnął:-D pierwszy raz od niepamiętnych czasów:-).Tak jak Ankzoc mam regulowane oparcie w gondoli więc na siedząco Fifi się mieści a jak zasypia to mu wszystko jedno:sorry2:.
Elu-Dużo zdrówka dla Maciusia.Zaczął się sezon gryp żołądkowych niestety :-( a w szkole czy przedszkolu najszybciej można złapać. Mam nadzieję, że Mateusz mi niczego do domu nie przyniesie bo i tak mam kupę roboty przy piekielnej dwójce:wściekła/y:.
Aneteczko-Mój M tez ględzi o zakupy(głównie moje).Na razie stonowałam z ciuszkami bo chcę się wybrac na Day Spa i szukam sponsora;-).Poza tym niedługo urodzinki trochę kasy słynie wiec pod koniec miesiąca będzie zakupowe szaleństwo.
Pomysł Agi ze sprzedażą starych"fatałaszków"jest doskonały.

małego zaniosłam do tatuśka na łóżko :sorry2:
ret wymiękkam normalnie, młody budzi się już na dobre po 6, a to dla mnie jest środek nocy :szok::szok: no za nic nie umiem się przestawić by chodzić wcześniej spać :confused:
wczoraj picia nie było :-p:-p znaczy się było :sorry2:Karmi malinowe mmm wypasik :tak: i do tego puszka czerwonej fasoli..

wiecie co... w sobote przylatuje moja najukochańsza kuzyneczka a ja jakoś tak mam wszystko gdzieś :zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie czuje radości.. strasznie zdołował mnie ten z pracy :-:)-:)-( już nawet nie chce tego roztrząsać co myślę i czo czuje, bo bez sensu - nie będę wam głowy zawracać moimi smutami.. ale powiem wam że starsznie się czuje :-:)-(

jola, ty już chyba jesteś w domku... daj nam tylko znać jak poszło wczoraj :tak::tak:

ooo aga z tym prezesem to pojechałaś :-p:laugh2::laugh2::laugh2:

ela, jeśli masz możliwość to weź dzieciaka ze sobą do pracy... bo chyba to lepsze niż zostawić go w samego w chorobie w domu... szkoda że teściowa jest taka ... może sobie myśli że dzieciak jest duży i że nie potrzebuje już opieki :sorry2: echhh ....

a ja cały czas się zastanawiam co kupić młodemu na wyjazd do Polski, chodzi mi o kurtke.. kurcze my i tak większość będziemy w rozjazdach, albo w odwiedzinach.. no ale na spacer by się coś przydało :sorry2: kombinezon odpada, bo tutaj on nie będzie mi przydatny - tu nie jest tak zimno. więc chyba zainwestuje w kurteczkę jakąś i ciepłe spodenki..

barmanko - no wlasnie - musisz sie do nas godzinowo dostosowac:-D:-D:-D

A co do Prezesury - tak jak to trafnie spostrzegła tsarina - zostałaś wybrana bezdyskusyjnie poprzez swój nick chociażby (no a ta jedna nocna przygoda...to tylko takie kolejne "ZA" ;-) - bez obrazy oczywiście!!!)
W ogole to przy tak ważnej funkcji chyba zacznę się do Ciebie zwracać duzymi literami ;-):tak::-D Buźka moja Ty Prezesowo!!!

reklama
helloo kobitki:-)

Jolu napisz co u Was jak będziesz miała chwilkę.

Ankzoc jak CI tylko JOla odpisze to daj znać

a ja idę się wystroić bo przychodzi do mnie koleżanka na kaffke:-)
zajrzę później
buziaczki

Do góry