reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aguniu wczoraj wzielam, dzisiaj mam kolegium redakcyjne wiec musze na 2 godz wpasc. dziewczynki a co z ta mamusia i jej dzieciaczkiem co miala miec jakis zabieg. czy wszytsko sie udalo??.

reklama
ja mam dużą gondolkę wiec mala się w niej spokojnie miesci, ale jesli zacznie siadac sama to wskakujemy w spacerowke,mamy fajny spiworek , ktory byl przy wozku takze sie nie martwie :-)

Aga k_m- a Jaga śpi w tym śpiworku???ja też kupiłam śpiworek jak mały zaczął sie odkrywać w nocy, tylko on w nim nie zaśnie:dry:Wierzga nogami, płacze, trzeba go wyjąć.

wiesz co raz tylko przekimała sie w nim w trakcie dnia - zamiast kocyka uzyłam spiworka -i nawet, nawet...​

Kurde, M wczoraj mnie ochrzanił o zakupy, powiedział ze w tym miesiącu przesadziłam, i nic nie robię tylko na allegro kupuje:wściekła/y:Może fakt, troche sie zagalopowałam. No, ale żeby mi tak w wypominac!!!

nie może być!!! jak On mógł?!!!:-D:-D:-D
moj tez się ciagle czepia, ale ja znalazlam sposob... zaczelam wyprzedawac swoje ciuchy (aby zrobic miejsce nowym) na allegro,albo moje kolezanki cos tam sobie wybiora - no i swojej kaski nie wydaje, tylko wszystko idzie z tej puli... Naprawde mam duzo za duzo łaszków, a tak w koncu jakis lad zapanuje w szafie i na strychu..

A co do rzeczy dla malego - przeciez nie kupujesz mu codziennie, czy co tydzien zabawek za 100!!! Juz mogłby sie opanowac... Sam by tak pewnie chciał...

Jak moj cos mowi pod moim katem albo Jagi - zawsze mu wypominam piffka - co tydzien moj M kupuje sobie skrzynkę, a jak znajomi do nas wpadaja, to ida nawet 2... a to tez koszt 50-100 zł..

co tydzien moj M kupuje sobie skrzynkę, a jak znajomi do nas wpadaja, to ida nawet 2... a to tez koszt 50-100 zł..

bo wie chłopak co dobre, sama namiętnie teraz korzystam z żabkowej promocji Tatry jasnej pełnej w puszce za 2zł...:-):-):-):-)

a Iza od końca sierpnia jeździ w spacerówce, skoro nie śpi na spacerach,to niech ogląda świat! Fotelik jest ustawiony maksymalnie na leżąco, czyli coś jak foteliki dla noworodkow

Barmanko jak z tym księdzem dowiedziałaś się już to czego potrzebujesz?Aha i jesli mogę wiedzieć oferta którego fotografa przypadła Ci do gustu?
wczoraj cały dzień nie mogłam się dodzwonić, dopiero dziś mi się udało. niestety i tak musze kogoś wysłać bo proboszcz nie miał kajetu przy sobie i nie mógł zmienić daty chrztu :-( już dałam znać cioci, mam nadzieję że będzie miała chwilkę czasu by podejść. a powiedz mi czy wymagane są karteczki ze spowiedzi (dla chrzestnych i rodziców)?
na fotografa jeszcze czekam na ofertę tych co u nas na weselu robili fotki. i wtedy będę już miała wszystkie oferty i podejmę decyzję :tak:

dziewczyny macie śliczne kotecki :-D:-D

Confi, Damiś rządzi :-D:cool2: ale wiesz co?.... i tak najbardziej podobał mi się filmik pt "gadający Damiś" (wiesz o który mi chodzi?) :tak::-):-)

no i tyle se popisałam, maruder mnie woła :sorry2: smród jeden obudził sie o 6 i wymiękka teraz :cool2:

bo wie chłopak co dobre, sama namiętnie teraz korzystam z żabkowej promocji Tatry jasnej pełnej w puszce za 2zł...:-):-):-):-)
moj M to wierny piwosz Żywca:tak::-)... i puszki sa dla niego beee - wiec ja dobra żona sama sie w kozi róg zapędziłam... On co dziennie kupował sobie 1-2 piwka a mi sie butelki zbierały:wściekła/y:...Wiec zaproponowalam zeby sobie kupil skrzynke - przynajmniej porzadek (jako taki) bede miala w kuchni.. I tak jest juz od 3 lat...

reklama
Do góry