reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

tsarinko - ten śpiworek raczej do łóżeczka - on jest raczej do spania. Do wózeczka to lepiej poszukaj albo na allegro, albo w jakims sklepie z art. dziecięcymi (naj - tam gdzie wózki) -cena raczej wyrównana - ok. 80-90 zł

reklama
Dziewczyny kusicie tymi rzeczami z Biedronki.i tak się wybieram na zakupy Filipowe bo ciuszki na 68 za małe a w 74 zaczynają paluchy wychodzić:baffled: więc możne coś"biedronkowego" upoluję:-).
Naleśniki mialam wczoraj, z białym serkiem,serkiem homogenizowanym,dżemem truskawkowym i czekoladą:-).Smacznego.

Dziewczyny kusicie tymi rzeczami z Biedronki.i tak się wybieram na zakupy Filipowe bo ciuszki na 68 za małe a w 74 zaczynają paluchy wychodzić:baffled: więc możne coś"biedronkowego" upoluję:-).
Naleśniki mialam wczoraj, z białym serkiem,serkiem homogenizowanym,dżemem truskawkowym i czekoladą:-).Smacznego.

hehe - ja naleśniki robiłam w srodę, ale że zapiekłam później wszystkie (a robiłam z serkiem waniliowym z Biedronki oczywiście) ze śmietanką, jajkiem, cukrem waniliowym i skórką pomarańczy, w dużej blaszce, to jeszcze na upartego dzis moj M bedzie je jadl :-p
nie no zartuje -dzisiaj bede musiala cos nowego wykombinowac...

Witam mamusie. Ja na chwileczke wpadla bo dzisiaj niestety lece do pracy, koniec laby:-(, tylko mam problem z maciusiem poniewaz grypka zoladkowa go dopadla wiec nie poszedl do szkoly i nie ma kto z nim posiedziec. maz w pracy a tesciowa... no coz jak zadzwonilam do niej to wlasnie znowu zle sie poczula i niestety nie moze z wnuczkiem zostac, a poza tym wpada do niej kolezanka:wściekła/y:poprostu chce mi sie ryczec za kazdym razem nie moge na nia liczyc, zawsze cos.macius sam juz w domu zostaje ma 8 lat, ale jak jest chory to nie mam sumienia.wiec nie wiem co zrobie.chyba wezme go ze soba.nie mam wyjscia:-(.Moniqsan ciasto marchwiowe oczywiscie twojego przepisu.pychota:tak:. Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze Wam dobrego dnia.

ela - a nie mozesz wziasc dnia opieki nad Mackiem? kurcze... Teściowe.... Współczuje - no i ... duzo zdrówka dla Maciusia zycze!!!

ja juz dzis wymieniam na spacerowke,bo sienie miesci szkoda mi ,bo on juz taki malutki nie bedzie.takze gondole moge juz schowac

wiecie co - a ja jeszcze mam gondole zainstalowaną:-D:-D:-D.. Mała podwija nózki, i jest ok, hehe:tak:;-)

Spacerówkę mam juz w pokoju - ale póki Jaga nie denerwuje sie w gondoli - to nie chce jej zmieniać. Zawsze to jakas dodatkowa ochrona przed wiatrem i zimnem:tak::-) No a przez te jej sindbadowskie nóżki to może jeszcze do połowy listopada przejezdzi w glębokim - żartuje oczywiście.
Myslę, ze 1.11 bedzie i nam i jej wygodniej w spacerówce, a spiworek kupiłam razem z wózkiem, więc nie powinna za bardzo marznać:sorry2:

reklama
Witam,

My juz po nocy:sorry2:mały o 4 się obudził z płaczem, kurcze coś tak zmiana czasu mojemu dziecku nie słóży.

Aga k_m- a Jaga śpi w tym śpiworku???ja też kupiłam śpiworek jak mały zaczął sie odkrywać w nocy, tylko on w nim nie zaśnie:dry:Wierzga nogami, płacze, trzeba go wyjąć.

Tsarina- pełno śpiworków do wózka masz na allegro, no tylko to juz koszt 80-100zł. Ja też myślałam o śpiworku, bo w swojej spacerówce mam tylko taki cienki, bez podpinki, ale na razie wstrzymam sie, mam 2 kombinezony grube, moze wystarczą, a jak nie zawsze można dokupić.

Ja dzis tez zobacze co w Biedronce jest. W sumie ciuchy dla małego mam , ale obeżeć sie zaszkodzi, a nóz coś wpadnie mi w oko.

Kurde, M wczoraj mnie ochrzanił o zakupy, powiedział ze w tym miesiącu przesadziłam, i nic nie robię tylko na allegro kupuje:wściekła/y:Może fakt, troche sie zagalopowałam. No, ale żeby mi tak w wypominac!!!

Ostatnia edycja:
Do góry