reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

tsarinko - ten śpiworek raczej do łóżeczka - on jest raczej do spania. Do wózeczka to lepiej poszukaj albo na allegro, albo w jakims sklepie z art. dziecięcymi (naj - tam gdzie wózki) -cena raczej wyrównana - ok. 80-90 zł

reklama
Dziewczyny kusicie tymi rzeczami z Biedronki.i tak się wybieram na zakupy Filipowe bo ciuszki na 68 za małe a w 74 zaczynają paluchy wychodzić:baffled: więc możne coś"biedronkowego" upoluję:-).
Naleśniki mialam wczoraj, z białym serkiem,serkiem homogenizowanym,dżemem truskawkowym i czekoladą:-).Smacznego.

Dziewczyny kusicie tymi rzeczami z Biedronki.i tak się wybieram na zakupy Filipowe bo ciuszki na 68 za małe a w 74 zaczynają paluchy wychodzić:baffled: więc możne coś"biedronkowego" upoluję:-).
Naleśniki mialam wczoraj, z białym serkiem,serkiem homogenizowanym,dżemem truskawkowym i czekoladą:-).Smacznego.

hehe - ja naleśniki robiłam w srodę, ale że zapiekłam później wszystkie (a robiłam z serkiem waniliowym z Biedronki oczywiście) ze śmietanką, jajkiem, cukrem waniliowym i skórką pomarańczy, w dużej blaszce, to jeszcze na upartego dzis moj M bedzie je jadl :-p
nie no zartuje -dzisiaj bede musiala cos nowego wykombinowac...

Witam mamusie. Ja na chwileczke wpadla bo dzisiaj niestety lece do pracy, koniec laby:-(, tylko mam problem z maciusiem poniewaz grypka zoladkowa go dopadla wiec nie poszedl do szkoly i nie ma kto z nim posiedziec. maz w pracy a tesciowa... no coz jak zadzwonilam do niej to wlasnie znowu zle sie poczula i niestety nie moze z wnuczkiem zostac, a poza tym wpada do niej kolezanka:wściekła/y:poprostu chce mi sie ryczec za kazdym razem nie moge na nia liczyc, zawsze cos.macius sam juz w domu zostaje ma 8 lat, ale jak jest chory to nie mam sumienia.wiec nie wiem co zrobie.chyba wezme go ze soba.nie mam wyjscia:-(.Moniqsan ciasto marchwiowe oczywiscie twojego przepisu.pychota:tak:. Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze Wam dobrego dnia.

ela - a nie mozesz wziasc dnia opieki nad Mackiem? kurcze... Teściowe.... Współczuje - no i ... duzo zdrówka dla Maciusia zycze!!!

ja juz dzis wymieniam na spacerowke,bo sienie miesci szkoda mi ,bo on juz taki malutki nie bedzie.takze gondole moge juz schowac

wiecie co - a ja jeszcze mam gondole zainstalowaną:-D:-D:-D.. Mała podwija nózki, i jest ok, hehe:tak:;-)

Spacerówkę mam juz w pokoju - ale póki Jaga nie denerwuje sie w gondoli - to nie chce jej zmieniać. Zawsze to jakas dodatkowa ochrona przed wiatrem i zimnem:tak::-) No a przez te jej sindbadowskie nóżki to może jeszcze do połowy listopada przejezdzi w glębokim - żartuje oczywiście.
Myslę, ze 1.11 bedzie i nam i jej wygodniej w spacerówce, a spiworek kupiłam razem z wózkiem, więc nie powinna za bardzo marznać:sorry2:

reklama
Witam,

My juz po nocy:sorry2:mały o 4 się obudził z płaczem, kurcze coś tak zmiana czasu mojemu dziecku nie słóży.

Aga k_m- a Jaga śpi w tym śpiworku???ja też kupiłam śpiworek jak mały zaczął sie odkrywać w nocy, tylko on w nim nie zaśnie:dry:Wierzga nogami, płacze, trzeba go wyjąć.

Tsarina- pełno śpiworków do wózka masz na allegro, no tylko to juz koszt 80-100zł. Ja też myślałam o śpiworku, bo w swojej spacerówce mam tylko taki cienki, bez podpinki, ale na razie wstrzymam sie, mam 2 kombinezony grube, moze wystarczą, a jak nie zawsze można dokupić.

Ja dzis tez zobacze co w Biedronce jest. W sumie ciuchy dla małego mam , ale obeżeć sie zaszkodzi, a nóz coś wpadnie mi w oko.

Kurde, M wczoraj mnie ochrzanił o zakupy, powiedział ze w tym miesiącu przesadziłam, i nic nie robię tylko na allegro kupuje:wściekła/y:Może fakt, troche sie zagalopowałam. No, ale żeby mi tak w wypominac!!!

Ostatnia edycja:
Do góry